SMÅFIX / NYÅRSAFTON

nu har vi bara lite småfix kvar innan tjejerna kommer hit och vi ska starta vår "vandring" till citygross! sen ska vi laga maten själva, så det blir spännande att se resultatet på! hoppas ni får en bra nyårsafton!




17 AGAIN

Zac Efron är ju bara för snygg! måste tipsa om den här filmen ''17 again''. den har jag setat och tittat på nu på eftermiddagen. den är riktigt bra! som sagt, den blir  mycket bättre när Zac Efron spelar huvudrollen!
 
 

SNART REDO / NYÅR

hola amigos! nu har vi precis släppt på brorsan på tåget till uppsala. så kvällen här hemma kommer bli rätt så lugn. haha! själv så håller jag på att packa inför nyår som kommer spenderas hos borbos med some friends från 9:an. riktigt kul! ser verkligen fram emot imorn! men jag åker till henne redan ikväll för att fixa lite saker osv. ser fram emot ett nytt år! 
please 2013, be awesome!
 

BUS

dagen idag har varit riktigt rolig. det började med en plågsam morgon när jag fick lov att kliva upp klockan sju.. riktigt trött. jag skulle och inventera på ica nere på stan med klubben. när det var klart drig jag på med skidorna och åkte i källviken med ida och massa fler! sen drog jag upp på lugnet och tittade på lite tävlingar och matcher. på kvällen åkte jag hem till linn och va med henne, vilma och klara. var tusen år sen jag såg dem så vi busade runt och hade det kul som vanligt. nu har jag gosat ner mig i sängen och ska snart sova. godnatt på er!




MYSIG DAG MED FRIENDS

dagen har spenderats på stan med josefine och ida. jag som har fått väldigt mycket presentkort skulle ner och titta på lite kläder. hittade ingenting... men ett halsband och en bomb fika fick jag!







I'TS FRIDAY!

godmorgon på er! just nu dunkar jag lite musik och ska snart fixa mig till att dra ner på stan med mina två favoriter! har saknat båda super mycket, så det ska bli kul att se dem igen! vi ska ner och shoppa loss på mellandagsrean! precis vad jag behöver! 
 

SWEET DREAMS




MYSPYS

musik på hög volym och hoppa ner i sängen i sin favorit tröja är livet. hoppas att min kamera blir lagad snart så jag kan ut och fota! jag känner att det behövs. har bara gammla bilder just nu. så jaaa, det suger lite. hoppas jag får den tills nyår. då kommer jag vara hos josefine med några från 9:an. kommer bli så grymt. längtar!!
 

KÄLLVIKSBACKEN

årets första åk är avklarat! jag kan erkänna att det va rätt kul att komma upp på skidorna igen! dagen spenderades i källviken med elin. nu är jag hemma igen, tagit en dusch och ska snart ner och käka. sen blir det att poppa musik hela kvällen! ciao!







FIXAT!!

jag älskar min pappa såå mycket! nu har jag fixat upp mina nya högtalare. härligt att få lite nytt ljud i mitt rum. älskar dem! tack pappa!







HOME

äntligen så är jag hemma efter alla turer till mina släcktingar! imorn drar jag mig mot källviksbacken och åker med en kompis! just nu så ligger jag och myser ner mig i sängen och tittar på teve. myspys!




JULFIRANDE NUMMER 3

...var hos mormor och morfar. träffade morbror, maria och lillkusinen. super mysigt! fick super fina julklappar. jag hoppas min kamera blir lagad snart och kommer hem igen! behöver den mer än någonsin!



så typiskt att få det här av min morbror..!

JULFIRANDE NUMMER 2

yes, bara att åka vidare! just nu är jag hos farmor och farfar. vi har ätit såååå god mat (gud, måste sluta prata om mat hela tiden...) och bytt lite julklappar. fick ett galet snyggt halsband, ett presentkort, lite pengar och ett par super charmiga sockor. sover över här i natt och sen åker jag vidare till mormor och morfar och ska träffa morbror, morbrors fru och min kusin för att byta lite julklappar och äta mat. gud va mycket mat jag måste äta hela tiden! gott! sen åker jag hem igen! hoppas ni har det bra guys.
 
 
mina sötisar!!!

JAG SKA VISA ER ALLT!

hoppas ni alla har haft en riktigt mysig julafton! hoppas ni fick det ni önskade er. det fick jag! firade som sagt julafton hemma hos mig med mormor,morfar,kusinerna,moster,mosters man och min familj. vi hade det urmysigt. alla fick det de hade önskat sig. jag fick äntligen ett par militärbyxor (bla.) som jag har letat efter i tusen år! är  glad! fick super bra julklkappar. jag har ju som sagt ingen kamera just nu.. den är på lagning. men när den kommer hem igen (som jag hoppas att den gör väldigt snart!) så ska jag fota och visa er allt! promise.
 
399173_553629247998585_1930821388_n_large
 
399173_553629247998585_1930821388_n_large

JULAFTON

god jul på er!! nu har mina kusiner och släckt kommit hit så vi ska väll fika och bara mysa. ha en riktigt bra julafton mina vänner!!







EN DAG KVAR!

imorn är det äntligen julafton! sååå mysigt. idag har ena halvan av dagen spenderats med elin. bytt lite julklappar och bara myst. ätit massa mat och druckit väldigt mycket julmust..! imorn kommer släckten hit. kaos kommer det bli, men jag saknar alla super mycket. kommer bli urmysigt. nu ska jag sätta mig vid teven, så ha en bra kväll hörrni. kram!




KLÄ GRANEN!

japp, som sagt. nu ska jag och min heltokiga familj försöka klä granen... inte för att jag tror att den kommer bli nå fin då... nej jag skojar! den kommer bli hel charmig. hoppas ni har det bra ute där i mörkret. jag vill också säga tack till mina kompisar som har gett mig dem här super fina julklapparna! blev super glad! love them so much.
 
Tumblr_lwhdabx5kb1qb9lh7o1_500_large
 
Tumblr_lwhdabx5kb1qb9lh7o1_500_large
 

JENNIE JOHANSSON

nu är jag hemma efter en heldag med gänget och OS simmaren jennie johansson! det va sååå coolt att få lära känna henne!! vi fick veta väldigt mycket om henne. super snäll! fick ta en bild med henne. och jaa, hon är väldigt mycket längre än mig...




GODNIGHT

älskar tröjan jag fick av bästis! tacktacktack.



godnight guys!

WORDS

 

SPARKLE

nu är jag hemma igen! skönt. har haft det super bra i avesta. nu har jag kommit hem, tagit en dusch och tittar lite på film. madagaskar 3! imorn vid lunch ska jag upp till lugnet, träffa lite kompisar och träna med JENNY JOHANSSON. för er som inte vet vem det är, så är det en super känd simmare som har simmat många stora tävlingar! hur häftigt är inte det på en skala 1-10!? sen på måndag är det julafton. då kommer släckten hit och vi firar jul här. great!!
 
Tumblr_mfe23cte1o1s10j3no1_500_large
 
 

MYS FRAMFÖR TEVEN

...är ett perfekt sätt att fira jullovet på! det va super mysigt att få komma till lilla avesta och träffa mormor och morfar! hoppas ni har en bra kväll!




JULLOV!

äntligen har lovet kommit som vi har längtat efter! idag i skolan hade vi massa tävlingar och uppträdanden. enligt resultaten så är min klass (8b) den smartaste klassen av alla 8:or. that's great! sen fick vi se våra betyg idag. det såg faktiskt rätt bra ut, så det är jag nöjd med. snart ska jag sätta mig i bilen och dra mig mot avesta. mormor och morfar. kommer hem imorn. ha det bra så länge!
 

OVIKTIGA SAKER OM MIG

- har inte sminkat mig på kanske ett halvår. kanske mer.
- favorit färg på ahlgrens bilar är grön.
- älskar människor med humor och som kan bjuda på sig själv!
- tycker det är sååå snyggt med killar som har ''sotarmössor''.
- älskar musik som har sväng, och såklart ska det vara mycket bas!!
älskade pippi som liten. hade alltid på mig mina pippi kläder.
- har super lätt för att lära mig låttexter.
- älskar mina vänner som alltid finns vid min sida.
- är nästan alltid glad. det ska hända något riktigt allvarligt för att jag ska bli sur.

EN DAG TILL FRIHET

 

FÄÄÄÄRDIGT!

ciao! har precis kommit ut ur en dusch efter att ha varit på kupolen. och äntligen är jag klar med alla julklapparna, grymt! sen är julafton och nyårs outfiten färdig också. tänkte visa er vad jag tänkte ha på mig, men nu är ju min systemkamera på lagning. men jag hoppas på att få tillbaka snart, hel och fin! have a good night!
 

TISDAG KVÄLL

kvällen spenderades på galgberget med some boys. vi tittade på film, pratade lite och skrattade i massor. idag efter skolan drog jag ner och köpte jag min näst sista julklapp. nu är det bara en enda kvar. puh, riktigt skönt. nu har ju som sagt källviksbacken öppnat. har tänkt åka dit någon dag snart och köra lite. saknar skidorna. hoppas ni har det bra!




BEAUTIFUL

hej på er! nu har precis jakob dragit hem. skoldagen avslutades med att jag och bästis drog ner på stan och letade efter lite julklappar. sen kom jacke och shawon ner så vi satte oss och fikade. när vi va klara med allt så drog jag, ida och jacke hem hit och tittade på film och snackade en massa. super mysigt! sen drog ida hem, så då tog jag och jacke upp ps3:et och lirade lite NHL. gissa vem som vann..? inte jag i alla fall. super mysig kväll med dem bästa!




KUL KVÄLL!

har nyss kommit hem från lugnet! det har varit super kul att få träffa mina kompisar igen efter en hel vecka! imorn ska jag till skolan igen! i'm back on the track. ska bli kul att träffa kompisarna i plugget också. känns så skönt att jag mår bättre igen! hoppas ni mår bra!




YEAH, RIGHT...


SHINE YA LIGHT

hola friendos!! nu börjar jag känna mig som vanligt igen. äntligen! nu har jag precis tagit mig en dusch och bytt om. ikväll ska jag upp på lugnet och träffa lite folk och mysa till lucian som är där klockan 5. sen ska jag väll ta och plugga igen det jag har missat i skolan.. matte bla.. men på torsdag får vi äntligen vårt jullov. bara 8 dagar kvar till julafton! here we come!
 
 

WANT

har blivit totalförälskad! skulle så gärna vilja ha ett par såna här byxor! hiss,hiss,hiss!
 

Q/A

tänkte svara på några av frågorna jag fick på frågestunden jag hade för ett tag sedan!
  01 dec, 17:26
  adam;
  skulle du kunna ha din badmössa på dig en hel skoldag ? ;)
 
 svar: rolig fråga! jag tror faktiskt inte det. det skulle vara en rolig syn, absolut. men jag varnar dig, man ser verkligen ut som en svamp i dem. inget man vill ha på sig i onödan. om jag känner dig rätt skulle du skratta ut mig om du såg mig komma i en sån! 
 
 min fina kompis får visa upp våra fina badmössor!
 
 29 nov, 18:26
 Frida;
Har du någon favorit affär? 
Favorit band? En låt från dem..? ;) 
 
svar: på favorit affär måste jag någ svara Bik Bok. älskar deras kläder super mycket och jag går alltid in och tittar i den affären så fort jag får chansen! hittar nästan alltid något som jag gärna skulle vilja ta med mig hem! sen mitt  favorit band så måste jag nog välja Band of Horses och The Script. Här kommer två super bra låtan med båda!
 
 
 
 

01 dec, 11:25

Hanna;

Kanske ingen fråga men skriv typ en lista med massa as bra låtar elr din spotify liistaa <3

svar: absolut hanna! här kommer min spellistapå spotify!

 

 
 
finns en pil så du kan bläddra mellan låtarna i spellistorna! 
 

01 dec, 17:24

 
Elin;
 
Hur långt simmar du på en simträning? 
Favoritmärke på baddräkt? 
Hur många simträningar har du per vecka? 
Hur många baddräkter har du?
 
svar: lite frågor om simning ser jag! va roligt! på en simnträning så brukar vi simma upp mot 5km till 8km. ungefär! har upp mot ca. 13 baddräkter, sen väääldigt många utslitna kan jag säga dig! jag har två hajdräkter som är sjukt tajta som tar kanske en kvart att sätta på sig. om man får hjälp dvs. jag brukar nöja mig med josefines hjälp. över rumpan tar längst tid att få upp! mitt favorit märke på baddräkter är ARENA. men jag tränar i en TYR baddräkt som är sjukt bra den med. på en vecka brukar jag träna 6 gånger i veckan + landträningar. jaa, väldigt mycket träningar. jag vet! men det är kompisarna som håller humöret uppe!
 
 
 
 
 

GODMORGON

hola! hur är det med er? jag mår faktiskt mycket bättre idag! skulle prova gå ut och röra lite på mig, så jag har nyss kommit hem från en sväng från curb. hittade två ursnygga jackor där! idag blir jag väll bara hemma så att jag blir pigg till imorn så åker jag upp på lugnet och har lucia saken med mina kompisar! blev så ledsen att inte jag fick simma den, men jag åker iaf upp dit och tittar! 
 
 
 
bjuder på några vinterbilder!

DOWN TO BED - GODNIGHT

känner mig mycket bättre nu! efter alla tabletter osv så mår jag bara bättre och bättre! nu ska jag krypa ner i sängen och sova läääänge så jag blir helt frisk. hoppas ni har en mysig fredagsmys! jacke räddade just min. vi har suttit och pratat lite på skype om allt som händer just nu. bla har vi skrattat som jag inte har gjort på en hel vecka. inte så konstigt, han får mig jämt att skratta! i love that sort of people! godnatt på er!
 

HELT SJUKT..!

det här börjar bli för mycket... vi kommer snart att inte vara tillåtna att göra någonting i sverige längre. helt sjukt. vad händer i världen!?
 

14 DECEMBER

som ni vet så var jag ju på sjukhuset idag för att ta lite prover, och jag kan bara säga att mitt liv rasade totalt. har fårr minst 2 drickor jag måste tricka 3 gånger per dag, och även massor av tabletter jag måste ta.. men jag börjar må mycket bättre! jag får inte börja träna förens jag mår 200% bra. det som förstörde mitt liv var att jag inte fick simma lucian på söndag... men jag ska dit och titta i alla fall! fick köra ner en topps-liknande pinne i halsen för att se så jag inte hade halsfluss. det hade jag inte! glad!
 
 

BEHÖVDE TÄNKA

det här satt perfekt!





LUCIA

glad lucia på er! själv firar jag dagen i en soffa med lite lussekatter och alvedon... fick en present av mamma. en hudkräm som luktar underbaaaart! love it! imorn ska jag dra mig till sjukhuset och göra lite prover för min hals. har så ont så jag tror jag dör. jag kan inte prata längre. just nu går allt neråt. vill bli frisk, köpa mina julklappar som jag har kvar och fixa. men neeej. mina planer är förstörda!







HAR LUST ATT SPRINGA TRE VARV RUNT HUSET..!

guuuud va tråkigt det är att vara sjuk!! som det står här uppe har jag faktis lust att springa tre varv runt huset. kanske fem för att få lite tidsfördriv. vill ut i snön! min feber har gått ner ganska mycket så jag känner mig betydligt bättre. kommer nog att stanna hemma imorn också för att inte smitta ner alla andra på skolan... idag har jag bara sovit, ätit, tittat på teve, hostat och snorat lite. min röst är en totalkatastrof just nu. usch vad äckligt jag låter...!
 

I'M BLONDE, AND...


GÖTEBORG









12/12/12

undrar om vi någonsin får se det igen! blev hemma idag med, men känner mig liite bättre. hoppas jag. jag hostar så jag spyr och ni som har ringt mig och hört mig prata börjar nog att asgarva. jag låter somen gris som håller för näsan... missade julshowen på skolan vilket suger! hade velat se mina kompisar uppträda. men ni var säkert super gryma! hoppas ni har det bra amigos. bättre än mig kan nog alla ha just nu..!




HÄR HAR JAG DET BRA...

blev hemma från skolan idag.. igår kom jag hem med den värsta huvudvärken jag nånsin har haft! bultade i hela huvudet. idag vaknade jag av att jag hade nästan 39 graders feber.. great! just nu ligger jag halvdöd i soffan och har ont överallt. lever just nu bara på ipren och alvedon. när jag ställer mig upp känns det som jag ska vicka omkull. love life...







LUGNET

just nu befinner jag mig uppe på lugnet och hjälper till lite på vårat klubbmästerskap vi har här. super mycket folk vilket är sjukt roligt! imorn blir det skola vilket är lite mindre roligt... men det är bara två veckor kvar till lov!




LIFE

 
 
 
 

LEDIG

skönt att vara ledig idag och sova ut efter helgen som har varit! det behövde jag verkligen! det var super kul att få åka till göteborg med gänget och tävla! är rätt nöjd över helgen faktiskt. det gick hyffsat bra. nu får jag lite ledigt från simningen ett tag. ska bli super sönt att vila upp kroppen och köra på igen senare. hoppas ni har haft en bra helg amigos! 
 

ÄNTLIGEN HEMMA

lång bilresa, men äntligen är jag hemma!!




KÄRLEK TILL FRUKOSTEN

måste bara säga att vi bor på världens lyxigaste hotell här i Göteborg! frukosten var den godaste jag har ätit i hela mitt liv! love to food!









ON THE TRAIN

nu sitter jag äntligen på tåget på väg till Göteborg with ma friends. hoppas ni som är i skolan idag hat det braaa. själv är jag ledig idag och på måndag. ska bli så häftigt att äntlige få se Göteborgs simhall. vi SM simmare får också gå in på Lisebergs julmarknad gratis! ha det så kul i skolan hörrni! själv har jag det underbart!







CHOKLADKALENDER

älskar julen! en av anledningarna är ju att få ha en chokladkalender! är barnsligt kär i sånna här skönheter!
 
 

SNART SÅ

jag är sååå ledsen att jag inte har kunnat blogga lika mycket som jag hade velat! men nu har vi ominstalerat datorn så snart så, kan jag börja blogga ordentliget igen! wohoo! jag har missat fyra julkalendern avsnitt som jag gärna velat se på svt play och dem nya vampire diaries avsnitten! så sen ska jag svara på era frågor på frågestunden jag hade! jag lovar! it's getting better!
 
Tumblr_melql72t2j1ribhi6o1_500_large

JAG KLARADE DET!

åååh, nu är jag glad! fick ju veta att jag skulle göra provet idag, och jag hann bara plugga igår kväll! jag satt hela kvällen igår och pluggade kan jag lova er! jag tycket det gick as bra! jag fick med allt jag ville få med! skrev 5 och en halv sida tror jag! puh, nu är det gjort i alla fall! ikväll ska jag packa till Göteborg för imorn är jag ledig från skolan för att sitta i ett tåg hela dagen!
 
Tumblr_mem39tkqjm1qjvo0wo1_500_large
 
Tumblr_mem39tkqjm1qjvo0wo1_500_large

5 I 12

måste bara säga att mina kompisar är sjukt gryma som sjöng på 5 I 12 nere på stan idag! kärlek till er boys! det va super kallt där också! mina fötter hade ingen kännsel kvar när jag skulle gå upp mot skolan. usch va kallt det börjar att bli. det blåser ännu kallare! tummen ner...!




SKYPE WITH FRIENDOS

nu sitter jag och pratar med some friends på skype! med chrille bland annat som jag saknar super mycket! måste prata genom mobilen vilket suger.. idag va det sista träningen innan GÖTEBORG! är sjukt pepp! fick veta idag att jag ska göra so provet IMORN. jag fick lite smått panik, men jag tror jag fixar det! hoppas ni har det bra hörrni!




20 DAGAR KVAR




RUTTET...

hej på er! nu har min dator gått sönder helt, så jag kan inte starta upp den nå mer. blir sååå sur på det här! lutar nog åt att köpa en ny. nu håller jag på att plugga lite till so provet. alla dessa prov! tur att det snart är lov! imorn är det fem i tolv nere på stan... ser inte fram.emot att stå i -20 grader kallt..




VINTER

hola amigos! har ni det bra? idag har jag varit i avesta och träffat både farmor och farfar, och mormor och morfar! vi har bakat lite pepparkakor, sen fyllde farmor år! imorn är det ju julmarknad så jag kanske ska ner dit och titta lite! sen nästa helg åker jaag! GÖTEBORG! SM! gud så taggad jag är!
 
Tumblr_med9aymezh1re04ico1_500_large

THE TRUTH







FRIDAY NIGHT!

sååå mysigt med fredagar! usch va skönt med helg! mina kompisar har precis åkt hem efter en perfect night! vi hade det sjukt mysigt. och massa snö! urhärligt tycker jag! jag som är barnsligt kär i snö! imorn ska jag sova ut, sen kanske träffa bästis om det går! godnatt på er.