FIKA MED TVÅ FINA TJEJER

efter en asbra dag i skolan och ute på stan så avslutade jag dagen på Wayne's med Ida och Moa. Riktigt mysigt! 

såg även detta nere på stan. himmelriket!!
/J

NY VECKA

Måndag igen!! Känns helt okej faktiskt. Har dock haft fullt upp idag. Morgonträning före skolan, massa plugg och sedan träning på eftermiddagen. Allt rullar på bra! Kvällen spenderades under en filt framför Suits. Imorgon ska jag upp en sväng på gymmet innan skolan. På eftermiddagen efter skolan ska jag träffa två saknade vänner vilket jag ser fram emot! Mycket! 
/J

THE MAZE RUNNER

Jag som totalförälskad i Dylan O'Brien kunde såklart inte tycka att filmen var dålig. Herregud så bra den var. Måste se den igen. 10 gånger till. Minst. Mötte upp Marcus och Sandra vid halv 9 då vi gick ut och köpte godis. Vi nöjde oss såklart inte med det utan det slutade med att vi tre kom till bion med armarna fulla med all snacks ni kan föreställa er. Som sagt, vi är simmare. Var inte förvånade. Hade i alla fall en grym kväll! 



/J

UTE PÅ KUSIN-ÄVENTYR



/J

DÅLIG UPPDATERING

...i know! Haft fullt upp nu i veckan med plugg, träningar osv så bloggen fick läggas åt sidan ett tag. I veckan har jag träffat några kompisar jag inte träffat på super länge och även legat i hårdträning. Så det var super skönt med lite helg nu! Förmiddagen idag spenderades i Borlänge. Besökte nya lager 157, shoppade lite på kupolen och lunchade även på Ikea. Super mysigt! Idag kommer även kusinerna hit ett tag. Ikväll ska jag möta upp Sandra och Marcus för att se nya "the maze runner" som jag längtat efter att se! Äntligen är biljetterna bokade! 


/J

TACOKVÄLL MED TJEJERNA

Vaknade imorse hos Isac i ett iskallt rum. Satan så kallt det börjat bli ute! Halvvakna sa vi hejdå till Jocke och Linus som skulle iväg och sedan spenderade jag och Isac hela förmiddagen inne under täcket. Skönt! Åkte sedan hem, sov en stund för att få lite krafter till kvällen då det var planerat lite roligheter. Eftersom jag har en ny klass så bestämde vi (tjejerna i min klass) att vi skulle ses och få möjlighet att känna varandra lite bättre. Vi bestämde oss genast för att fixa ihop en tacokväll. Vi åkte och handlade, lagade all mat tillsammans och spenderade kvällen hos Maria. Riktigt goa människor det där! Ser fram emot att få spendera 3 bra år med dom. 





/J

NOLLNING / BRA NATT

Efter en kort dag i skolan och ett skönt träningspass drog jag ner på stan med favoriterna för att se Linus och hans klass bli nollade. Jag skrattade så jag fick kramp i magen kan jag säga er. Riktigt roligt att se ens vänner göra bort sig lite. Drog sedan en promenad på stan. På 10min hann Jocke gå in i en lycktstolpe, Linus gick i princip utan kläder på stan och luktade majonnäs och jag och Isac yrade runt i trafiken. Åkte sedan hem, åt med familjen och packade för att sedan dra till Isac där jag spenderade natten. Riktigt mysigt! Åkte upp till stångtjärn en sväng, träffade lite folk och sen avslutades kvällen med skräckfilm och prat hela natten. Älskar dom något så enormt mycket. Finaste vännerna! En riktigt lyckad fredag!


/J

ÄNTLIGEN HELG


/J

SNART HELG

super skönt att det är fredag imorgon! Haft en jobbig dag idag med både sen skoldag, massa plugg och sen träning. De senaste dagarna har jag bara vilat och pluggat. Blev sedan spontant utdragen av Isac och Jocke en kväll på cykeln och cyklade runt och bara pratade. Herregud va kallt och mörkt det börjar bli! Hösten är verkligen här. Nu väntar även en rolig helg med att träffa favoriterna, middag med tjejerna i klassen och sedan tävling. Super roligt!  
/J

ELIT LÄGRET

är nu hemma igen efter en underbart rolig helg i Örebro med några av de bästa simmarna i Sverige. Har haft det så sjukt bra. Träffat många nya fina människor, tränat hårt som satan, äventyrat på äventyrsbad, varit på Boda Borg (liknade Alborgen), spelat minigolf i mörkret och gjort så mycket mer! Kan bara sammanfatta helgen med att säga att jag fått många nya vänner som är utspridda över hela Sverige och fått träningsvärk överallt. Riktigt nöjd!
killarna hade fullt upp att leka i en lekpark så dom fick inte vara med på bild /J

-16 ÅR-


IDAG ÄR DET MIN DAG. 16 ÅR!!

PÅ PLATS

Riktigt kul att äntligen vara här och träffa allihopa! Dagen har spenderats i bilen med en helt galen tjej, följt av simning och roliga aktiviteter. Vi fick även möjlighet att träffa och fråga frågor till en OS medaljör i paddling. Riktigt häftigt faktiskt. Imorgon ska vi träna såklart, men vi ska även åka till Boda Borg och spela minigolf. Rolig dag väntar! 
/J

DRAR TILL ÖREBRO

efter en bra och kort dag i skolan sätter jag mig nu i bilen tillsammans med Elin och åker mot Örebro. Är riktigt taggad, och tror att det här kommer bli super roligt. Får fira min födelsedag imorgon med alla simmare. Vi får väl se hur det blir! Ha en bra helg!
/J

2 DAGAR KVAR

ja, nu är det endast 2 dagar kvar tills jag fyller 16!! Sjukt roligt! Jag kommer dock inte vara hemma på min födelsedag då jag åker till Örebro imorgon på Elit Läger! Är så sjukt taggad! Mycket träning, och så ska vi såklart hitta på massor av roliga saker. Ska bli kul att få träffa så pass bra simmare från olika delar av Sverige. Så idag efter en bra dag i skolan kom mormor och morfar hit och vi firade mig lite i förväg. Allt jag har fått osv får jag visa när jag kommer hem! 
en bild från elevkåren /J

STANDARD

 
det här är verkligen standarden när jag kommer hem från skolan och är helt slut efter allt plugg och träning. drar på mig mjukisbyxorna och lägger mig i soffan! så skönt när man har träningsvärk från topp till tå. /J

GRANNY GOES STREET 2014

underbar kväll igår!!! såg både panetoz, Linda Pira och medina live, och vilket drag det var på medina. Helt sjukt. Riktigt mycket folk och bra musik hela kvällen. Blev väl nedknuffad på marken då och då, men sånt får man väl ta när det är så pass mycket folk på en liten yta. tillbringade även en liten stund på Linus axlar när medina spelade. Såg verkligen alla människor som stod och hoppade och sjöng. Riktigt häftigt. startade i alla fall kvällen med subway-käk med bästis och avslutade kvällen med ett gäng riktigt roliga och nya människor ute i mörkret. Tack till er som gjorde min kväll grym!






/J


BORLÄNGE PÅ TÄVLING

Ställde alltså klockan på halv 8 imorse för att sedan hämta upp Elin och köra mot Borlänge. Hela förmiddagen har gått åt till att tävlat. Gick inte alls som jag tänkt mig, men jag får väl vara nöjd ändå. Pallplats fick jag i alla fall! Silver och guld. Just nu ligger jag och vilar lite för att snart dra ut på lite roligheter. Snart kommer Ida hit och vi ska ute och käka lite på stan för att sedan dra på ggs. Hoppas jag träffar så många som möjligt där! 
/J

4 LUGNA

 
                  
                

IT'S FRIDAY

äntligen helg igen!! Ännu en vecka i ettan på hagströmska gymnasiet är nu gjord. Fullt upp hela veckan med träningar och plugg. Idag har jag bara tagit det lugnt, träffat kompisarna och tränat. Nu väntas en riktigt rolig helg! Imorgon börjar jag dagen i Borlänge på tävling. Sedan kommer kvällen spenderas med vännerna på ggs följt av lite mat och äventyr! Söndag morgonen kör jag lite mer träning och sen på eftermiddagen har jag och några till planerat en liten sak som jag kommer återkomma till! Super peppad. Ha en bra fredagskväll!
/J

MORGONTRÄNING

Ja, även dom drar gång så småningom! Ställde klockan på 5 imorse för att sedan hoppa in i bilen till lugnet. Att hoppa i vattnet vid 6 på morgonen är inte det bästa alla gånger kan jag lova er. Sedan åkte jag hem, vilade lite för att sedan dra vidare till skolan. Nu på eftermiddagen gick jag ner på Slussen med pappa och bror för att äta glass. Annars har kvällen bara bestått av att snackat med några kompisar och bara vilat. Imorgon taggar jag inför lite gym och sedan skola!
/J