INSPIRATION

Large
 
Large
 
Large
 
Large
 
Large
 
Large
 
Large
 
Large
/J
 

VALBORG

väntar nu på att maten ska bli klart. grillat! senare ska jag möta upp linn och så drar vi mot källviken tillsammans och möter upp alla. jag hoppas på att det inte kommer att regna och inte vara för kallt! solen är framme just nu, så jag klagar inte! hoppas jag ser några av er i källviken. annar sfår ni ha en super rolig kväll!
 
/J

GRATTIS MAMMA

grattis min finaste mamma! älskar dig så sjukt mycket! 
 
/J

SKOLAN

Hej friendos! Hoppas ni mår bra! I do! Nu är jag i skolan, lite segt. Vi slutar kvart i fyra... Men men, upp med hakan! Ikväll drar jag till källviken för att spendera Valborg med Ida, Linn och Alma! Riktigt taggad! Hoppas ni har en bra dag i skolan..!


EN PRESENT

Älskar mina föräldrar! Dem hade varit utomlands, och när jag kom hem fick jag dem här skönheterna! Tack så sjukt mycket!


BILRESA

Äntligen hemma! Riktigt rolig men dödande jobbig tävling i Västerås! Har u kvalat till SM i två grenar, så jag är såklart super nöjd. Vi har haft sååå mycket bus på gång och gjort massa skoj. På tisdag är det Valborg! Då kommer jag spendera början av dagen med mamma för att hon fyller år!! Sedan på kvällen drar jag väll mig mot källviken!


11 DAGAR KVAR

känns lite sorgligt att jag snart inte få se min konfa grupp igen! den 4 maj tar jag ''slut konfirmationen''. tittar redan tillbaka på våra läger och allt vi har gjort. vi har haft det sååå roligt och minnerna kommer jag knappast att glömma. 
 
 
 
 
 
 

TISDAG

hola amigos! nu har precis ida dragit hem. efter konfan som var efter skolan drog vi hem hit och slipade lite på våran bildpresentation som vi ska ha på själva konfirmationen. den blev riktigt bra! dagen i skolan var såklart seg, vi gick till kvart i fyra, så alla var super trötta. men dagen blev bättre när jag fick en bulle på konfan. mums! kvällen har spenderats med ida och min so bok... har ett stort prov på nästan alla länder i världen + huvudstad, hav, öar osv. suck. vill ha sommarlov!
 
 
 
/J

DET ÄR FREDAG!!

Nu ska jag äntligen ta på mig mina kära mjukisar och slänga mig i soffan med familjen och titta på film. Känner att jag verkligen behöver det. Super mysigt! Imorgon drar jag en snabbis till min stuga och ska gratta min morbror, på eftermiddagen drar jag hem igen så kommer Josefine hit. Lite senare på kvällen kommer Adam och Victor hit också. Vi ska en liten filmkväll! Riktigt mysigt! Ha en bra kväll friendos!


IMORGON ÄR DET FREDAG!

Imorn är det fredag, äntligen! Ligger just nu i soffan och vilar upp mig lite inför träningen. Dagen i skolan har varit riktigt jobbig. Dagen gick så segt och de flesta var väldigt trötta. Imorn så får jag äntligen helg. Och jag har en super rolig helg att se fram emot. Ska blir skönt att få vila upp sig lite också!


PLANER INFÖR I HELGEN

Längtar redan som en tok till helgen! På fredag ska jag eventuellt gå på bio med Annie och Ida. På lördag ska jag nog iväg en sväng till Uppsala innan jag spenderar kvällen med Josefine, Victor och Adam. Vi ska ha en liten skräckfilmskväll. Undra om jag kommer kunna sova efter det? Vi får se! Ska bli sjukt roligt med en helg hemma för en gångs skull. Har varit borta de flesta helger framöver.


MIN DAG

Hej på er! Äntligen har jag fått lägga mig i min säng efter en sjukt jobbig dag! Rolig också, såklart! Dagen började med morgonträning, och efter det var jag såklart HELT SLUT, men då var det bara att fortsätta mot skolan! Skoldagen var rätt okej, förutom att jag var riktigt trött! Hålet spenderades hos Isac med Erik och Niklas. Efter skolan så drog jag ner på stan och mötte upp mamii! Vi tog oss årets första mjukglass (gottigotti!) sedan gick på på jakt efter en konfirmations klänning! Hittade en super fin som jag kan visa er sen! Efter stan hann jag träffa Elin en sväng, och nu ligger jag helt slut i min säng! Hoppas bi har haft en bra dag ni med!


SÄNGEN

Just nu ligger jag i sängen med musik i öronen och ska faktiskt gå och lägga mig snart! Har sovit en sväng när jag kom hem (vilket jag behövde). Imorn börjar skolan igen. Ny vecka! Men jag säger godnatt nu. Sov gott friendos!


MIN HELG

Äntligen ligger jag i min egna, mjuka säng igen! I helgen har jag trängt ihop mig i en säng med Ida för att vi sov i en spökstuga. Så båda var super rädda,så varför inte sova bredvid varandra? I helgen har jag varit i Sunborn (av alla ställen) på konfa läger. Jag hade det super kul, och det tror jag de andra också hade! Om ni undrar om vi har sovit någonting, så kan jag berätta svaret. Vi har knappt sovit någonting. Men det var vårat sista läger, så varför inte passa på? Första dagen så bestämde vi lite inför vår redovisning i kyrkan på själva konfirmationsdagen. Allt kommer bli så bra! Riktigt nöjd med låt valen osv! Igår satt vi och tittade på film på kvällen. Jag och Martin var så trötta, så vi satt och garvade bort hela filmen, så vi vet inte riktigt vad den handlade om! Jacob och Oskar (våra ledare) startade ett litet krig lite senare. Jag Ida och Linnea skulle gå upp och möta upp en kompis lite längre upp, och när vi kom tillbaka hade dem tagit våra madrasser!!! Gissa om vi blev sura? Så vi skulle såklart ge hämnd och så höll det på så ett tag.. I natt när alla somnade i min stuga, smög jag upp till Martin och tittade på en sjukt läskigt film. Det spökar ju där vi va, och dravlen ännu läskigare när vi satt i mörkret och tittade på skräckfilm. Kul va det iaf! Nu är jag hemma, helt död och ont i huvet. Men jag är sjukt nöjd över helgen!


PÅ WAYNE'S

Sitter just nu och tjockar mig med bästi nere på stan! Har haft en riktigt skön dag med bara två riktiga lektioner. Ikväll blir det träning och imorn ska jag börja tagga inför konfa lägret som blir i helgen! Ha det bra guys!


I SKOLAN

Sitter just nu och väntar med mina friendos så att lektionen börjar. Vi ska ha 'skapande skola' idag nere vid arenan. Och vi så GÅ ner dit så det blir lite.... Spännande! Have a nice day amigos!


MOT TRÄNING

Ligger just nu och halvsover i soffan efter en skaplig dag i skolan! Skönt att få sluta två! Nu ska jag bara vänta på Josefine så drar vi upp på lugnet inför lite träning! Hoppas ni har haft en bra dag!


HEART ATTACK

 
har en total crush på den här låten! måste lyssnas på!

WILLIAM SPETZ PÅ FLYGPLATSEN!

gud, måste bara få säga att när jag landade med flyget på arlanda och vi var som mest trötta så träffade vi på william spetz! hur coolt är inte det!? vi var helt dötrötta så dem flesta såg nog inte honom på en gång innan jag började skrika att han stod några meter framför oss! det var så kul att se honom ''in real life'' (som alla säger). han hade på sig sin ''kända'' skjorta som han alltid har på sig på sina videos. men jag hann tyvärr inte ta något kort, delt för att vi var så sena på våran reaktion, och för att han gick iväg så snabbt. så det tyckte jag va riktigt synd! men jag kan i alla fall skryta lite om att jag i alla fall har sett honom!!
 
  
 
   
 

GOOD DAY

nu käns det som att jag äntligen har kommit in i ''sverige händelserna'' igen! ganska skönt kan jag erkänna. att slippa känna sig som en utomjordning i sitt eget land för att man inte har hänget med på nogonting. haha! i alla fall, idag så hade jag och ida en super härlig dag utan något skol jobb alls. hrligt härligt! efter skolan slank jag in på 8c's lektion för att vänta på frida så vi kunde göra sällskap till konfan. jag fick reda på att vi ska på läger nu ihelgen så det ska bli lite spännande! just nu har jag slängt i mig lite mat och sitter nu vid datorn och lyssnar lite på musik! 
 
/J

FRIENDS


SNABBT INLÄGG

Hej på er! Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg. Nu sitter jag och Ida i cafeterian! Vi ska jobba här idag med att sälja saker osv. Så vi får sluta tidigare än vårt vanliga schema! Runt två istället för tio i fyra! Super skönt! Efter skolan möter jag upp Frida för vi ska på konfa efteråt. Hoppas ni har det bra guys!


RIGHT NOW...

så sitter jag och lyssnar på lite musik och bara ligger ner. är typ hely slut så jag kommer säkert inte vara uppe så länge ikväll. trött trött trött! imorn slutar hag lite tidigare än vanligt, för jag och ida ska stå i vår cafeteria på skolan. ska bli lite kul att prova på! håller också på att snapchata lite med victor. gräsligt hur ful jag kan bli ibland. hoppas ni har haft en bra första dag i skolan guys! ciao!
 
/J

PLAYITAS 2013

som sagt så har jag varit utomlands med mina kära vänner i simklubben. på Fuerteventura som är en av kanarieöarna utanför spanien. flygresan dit var lång men som tur va hade jag elin, ellen och rasmus vid min sida så det gick rtt så snabbt i alla fall? va sjukt nervös inför flygresan! (för er som inte vet så har jag nödlandat med ett flygplan för några år sedan för att det brann i planet så vi va tvugna att landra utan hjul.) men allt gick toppen! sen nör vi kom fram var det sol och 24 pluss grader vilket alla var överlyckliga med! efter flygresan som var ca 6 tim skulle vi sätta oss i en buss i 45min till playitas där vi skulle bo!
 
 
 
 
 
maten var såklart höjdpunkten på resan! vi fick förrätt, mellanrätt och efterrätt på varenda mål på dagen. mums! efter bara två dagar så var alla röda som kräftor för att vi hade bränt oss så mycket. inget kunda ligga ner utan att det svad som satan. lite kul va det faktiskt! lägret gick såklart ut på att vi skulle toppa oss. och jag tyckte träningen flöt på helt okej. stod ut med två träningar per dag förutom två dagar! träningarna va riktigt roliga! den sista träningen skojade vi till det och skämde ut oss med roliga lagkapper, bilder under vattnet och så slängde vi i våra tränare i vattnet! glada blev dem ju inte, men vi skrattade sjukt mycket. vi träffade också ön's maskot ''sharky''. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en av våra lediga dagar provade vi på vindsurfing! det va det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. dem som stod och tittade på oss fick nog sig ett gott skratt! klumpiga som vi var, men efter ett tag fick vi in det! så vi blev as bra! riktigt roligt! sen hade jag, elin och sandra en lite oseriös photoshoot. vi gjorde bla. en parodi på titanic.. (nej, ni får inte se den.. haha, lite för konstig) andra lediga dagen åkte vi till staden för lite shopping. jag hittade bara ett armband... blev lite besviken men vi gjorde det kul. sen letade jag och josefine upp olika spanska skyltar osv som vi skulle fota och visa våran spanska lärare. 
 
 
här ser ni mig och rasmus släpa brädor som små tokar... dem var super tunga!!
 
 
 
 
 
 
 
tro nu inte att det här är det ända vi har gjort, för så är det inte! ville bara att ni skulle få se lite av det vi har gjort. tack till alla ni som var med på läret och gjorde så att jag fick den bästa veckan någonsin. glömde också att berätta en till sak. vi åt lunch på ett super fint ställe men en super snygg sevitör. jörgen råkade då höra att jag sa det så han gick fram till snyggingen och sa att jag tyckte att han var snygg. ja, jag skämdes super mycket. men tack vare det så fick jag massa godis! haha, måste kuna kontrollera vad jag säger ibland.. mer bilder kommer att komma upp allt eftersom. så håll ögonen öppna!
 
/J
 
 
 
 
 

TRÖTT TJEJ

HEJ SVERIGE! åh va deprimerande det var att kliva ut ut planet och se att det är snö!? har haft på mig bikini och shorts på mig hela veckan utomlands och idag fick jag lov att tränga på mig ett par jeans!? usch nej! gud va jag vill tillbaka! tänkte att jag ska dela med mig lite av vad vi gjorde! vad sägs om det? ligger just nu i soffan och halvsover. kom hem från arlanda igår vid 2. jag hade två riktigt goa' friends med mig i bilen hem, så det var ingen konst! vi hade riktigt roligt. det som var mindre roligt är att jag var dötrött idag när jag vaknade idag. men som tur va fick jag sovmorgon till efter lunch! (lättnad) men ja, det va kul att få träffa alla amigos i skolan! hoppas ni har haft ett bra lov!
 
 
 
känner mig lite.....TRÖTT! /J