ETAGE

Hade en super bra kväll/natt igår. Tack till er som var med och gjorde den grym! Umgicks med mina bästa vänner, träffade många enormt sköna nya människor och skrattade massor!


två bilder från gårdagen /J

SUNSHINE


/J

GÅRDAGEN

...var en mycket bra dag! Började dagen med morgonträning med gänget. Vid lunch drog vi sedan till bowlinghallen och spelade lite. Riktigt roligt blev det när jag spelade med dom! Kaos! Drog sedan och gymmade lite innan jag drog mig mot Isac. Kvällen avslutades på bästa sätt med Isac, Daniel, Moa och Jocke! Slog Daniel på FIFA (i wish), äventyrade ute, tittade på skräckfim med världens bio ljud och bara myste till klockan blev alldeles för mycket. 
/J

SLEEPOVER MED TVÅ FINA

Spenderade kvällen/natten igår med Frida och Ida som jag inte träffat på evigheter. Super mysigt! Vi köpte massvis av godis, tittade på nostalgi filmer och bara låg och pratade hela natten. Så goa tjejer! Vi träffade även Erik och Staffan en sväng vilket var kul! Hoppas ni har ett bra lov! 



/J

TAGGAD TILL TUSEN


/J

HALLOWEEN

Spenderade dagen igår med massor av roliga människor. Började med att jag fick super ont i huvudet, så Jocke kom över hit och överraskade med pizza och film. BÄSTA VÄNNEN! Sov även några timmar och sen försvann huvudvärken. Åt sedan och myste med familjen. På kvällen tog jag sällskap med Pontus, Ludvig, Jocke och Pamela till vår skola för det var något halloween-event. Träffade massor av nya härliga människor, gick det läskigaste spöktåget som klistrad bakom Anna, åt massor av godis, spelade spel, körde 5-kamp och fick även prova på lite judo kast (tack vare Daniel). Riktigt lyckad kväll! 
goaste Albert som klädde ut sig /J

JOBBIG VECKA

Haft sammanlagt 2 prov och 2 stora uppsatser den här veckan. Har lagt ner sjukt mycket tid på plugget! Sena dagar och tidiga morgnar. Det har även varit dåligt väder och så blev jag sjuk och stannade hemma från skolan en dag. Usch, har inte alls haft en speciellt bra vecka. Nu har jag i alla fall fått ett efterlängtat höstlov vilket jag behövde och jag känner mig även mycket bättre! Fick dock stå över att tävla i helgen vilket gjorde mig lite besviken, men det är bara att ladda om! Ha ett super bra lov hörrni. KRAM
/J

I MIN BRORSAS SKJORTA

SÖNDAGSÅNGEST. Imorgon börjar skolan igen. Är i alla fall tillbaka i Falun efter en super mysig helg i Stockholm. Den kommer jag kunna leva länge på. Fick med mig super mycket nytt hem som jag tänker visa senare! Denna vecka kommer bli riktigt jobbig. Har två stora prov och två uppsatser att skriva, och det ska vara klart innan veckan är slut. Sedan träning på det såklart. Kommer vara helt slut när den här veckan är över. Men men, bara att kämpa på för snart blir det höstlov! Super skönt!
/J

I HUVUDSTADEN

Befinner mig just nu på ett hotell i Stockholm med familjen! Klev upp tidigt imorse för att sedan sätta oss i bilen. Min dag idag har i stort sätt bestått av massa shopping, mat och mys med familjen. Åt även en fantastisk frozen yoghurt och besökte en super stort "spelrum" där jag provade ett nytt 4D tv-spel! Sjukt häftigt! Lite läskigt var det eftersom man hade zombies 1cm från näsan. Fastnade där ett tag kan jag bara säga, riktigt roligt! Annars har vi ätit på en super rolig resturang och bara strosat runt här! 





/J


SHOPPING PÅ G





/J

MIN FREDAGKVÄLL

Min fredagskväll spenderades med dom två bästa! Jag, Jocke och Isac drog hem till Isac, tittade på film och pratade igenom allt som hänt! Annars var vi ute och cyklade i mörkret, super mysigt! Super skönt med helg!!
/J

#TB


Kör en thorwback från i sommras då man var brun. Gud va jag saknar sommaren. Idag har det varit så kallt. Man känner verkligen att vintern kommer att komma snart. Usch! Har för övrigt varit en super lång dag då jag slutade skolan klockan 5. Avslutade dagen med att jag ramlade på cykeln. Såklart. Landade på hela höften och armen så jag har stora blåmärken och bulor där. Riktigt svinont gör det! Imorgon är det i alla fall äntligen fredag! Jag har en super rolig helg i Stockholm framför mig. Ska bli så kul!
/J

KORT DAG

Blev en super kort dag idag för mig! Super skönt. Började dagen med teori med simmarkompisarna och längdskidåkarna i två timmar vilket blev lite segt såklart. Drog sedan hem, åt lite, för att sedan åka tillbaka till skolan för att jobba på projektet. Slutade sedan halv 1. Lyx! Stannade faktiskt kvar en stund i skolan för att plugga lite. Pluspoäng! Träffade sedan på Isac och Daniel och deras gäng så kag stannade och var en stund med dom. Avslutade dagen med en bra träning. Bra dag!
/J

G L A D

...som vanligt!! Har haft en bra dag i skolan idag som dock var väldigt lång. slutade 5 och fick då lov att stressa upp till lugnet då mitt gympass börjde precis efter skolan. sen lite regn på det så blev det ännu roligare. imorgon blir det att gå upp tidigt för att ha teori, men slutar kvart över 1 vilket blir skönt! nu ikväll har jag även träffat tre saknade människor. Erik, Staffan och Emil kom förbi mitt hus så vi ställde oss och pratade om allt. super trevligt eftersom jag inte träffat dom på flera veckor! just nu sitter jag i skype med isac, jocke och daniel och diskuterar lite. hoppas ni har det bra!
 
/J

BRA HELG - GULD

Är nu klar med tävlingen. Så skönt!! Tog guld i allt jag ställde upp i, så jag är nöjd med mina reslutat! Har nu kommit hem, ska äta lite och bara vila. Roligt med skola imorgon också... KRAMISAR

/J

TÄVLING PÅ HEMMAPLAN

Super skönt att få tävla lite i hemmabassängen istället för att dra iväg till en annan stad igen. Tävlade hela dagen igår, men också idag! Har nu lunch och lite vila innan sista passet börjar. Hittills är jag hyfsat nöjd. Bra tider och fått guld i allt jag ställt upp i. Alltid bra med pallplats såklart. Det är såklart en höjdpunkt att få träffa kompisarna som jag inte träffar så ofta eftersom de bor långt här ifrån. Imorgon börjar skolan igen vilket jag inte är så tagg på. Hoppas ni har det bra!!
/J

BIOBESÖK

efter en bra tävlingsdag igår spenderade jag min lediga kväll med Linus och Jocke. Var över 3 veckor sedan jag träffade dom, hemskt! De hade i alla fall bokat biljetter så vi drog mer på stan, köpte godis och sedan tittade vi på "Dracula" vilket jag tyckte var en bra film! Mycket action som jag gillar! Avslutade kvällen med lite prat om allt och sedan drog vi oss hemåt. Super bra kväll! 


gosisar /J

HÖST 2014

 
 
 
 
 
 
 
/J
 

PÅ GÅNG


/J

VANDRING I SPÖREGN

FREDAG IGEN! Sjukt härligt! Idag blev det ingen snöig skoldag för mig, utan istället spenderade kag dagen med alla ekonomiare uppe på lugnet och vandrade ca 1 mil. Såklart började det spöregna hela tiden. Gissa hur blöta och kalla vi var när vi kom fram!? Hahaha, usch. Blev såklart roligare med mitt sällskap och att alla såg ut precis som mig i det äckliga vädret. Genomblöta! Gick i alla fall där uppe i ca 2 timmar med roliga människor och bara pratade om allt. Ikväll har jag bara varit hemma, ätit med familjen och pratat med Jocke om livet hela kvällen. Bästa vännen! 


Fanny, Pamela, Ludvig, Pontus, Hugo, David och Gustav! /J

LÅNG DAG

Herregud vilken lång dag jag har haft idag! Slutade klockan 5 vilket var väldigt segt. Har även klarat av samhällskunskapsprovet vilket jag är hyfsat nöjd med! Imorgon är det äntligen fredag igen. Har dock ingen vanlig skoldag imorgon då vi (min skola) kommer vara uppe på lugnet och vandra hela dagen. Nej, är inte så speciellt pepp när jag hörde att det ska regna och vara ca 10+ grader ute. Men ja, det blir väl kul att dra på sig flera lager regnkläder och se ut som ett gäng snyggingar. Bara att köra på!
/J

HÖSTVÄDER

Nu känns det verkligen som höst! Herregud så kallt det börjar bli. Ännu en anledning til att älska Sverige. De senaste dagarna har verkligen flugit iväg! Redan torsdag imorgon. Har spenderat mycket tid på lugnet men även i skolan. Har även fått mycket skolarbete gjort och imorgon har jag prov. Min dag idag kunde dock bara blivit bättre. Spöregn imorgon bitti när jag skulle dra mig upp mot gymmet. Genomblöt! Och så har min dag bara fortsatt. Missade bussen med bara några sekunder, och folk måste trott att jag varit en galning som jag sprang och skrek med en 3 tons väska på axeln efter bussen. Träffade sedan Ida som jag tog en fika med. Så länge sedan vi bara satt och pratade om allt. Det behövdes! 


/J

AVICII'S NYA

efter att ha blivit riktigt besviken på avicii's nya låt ''the days'' blev jag riktigt glad när den här låten kom ut! super mysigt låt! finns dock inte på spotify än vilket är synd. måste höras!!!
  
/J

MÅR RIKTIGT BRA

Helg igen, och jag mår riktigt bra! Haft en super bra vecka i skolan som avslutas med lite ledigt! Har absout inget för mig i helgen vilket är riktigt skönt eftersom jag har varit så upptagen de senaste veckorna. Så igår spenderade jag lite tid med kompisarna, och sedan hemma! Idag har jag varit på stan med mamma och inhandlat en jacka vilket jag behövde! Sedan drog jag och spelade bowling med familjen. Brukar inte vara då bra på bowling, men herregud så bra det gick! Slog alla i familjen. Stolt!!


/J

SKOLFOTO

HEJ PÅ ER! Redan torsdag idag. Herregud så fort veckorna går, vilket är super skönt! Idag har det varit en låååång dag i skolan. Började dagen med att cykla till skolan i spöregn vilket var hemskt eftersom vi hade skolfoto idag. Kom till skolan med genomblöta byxor. Men som tur va torkade dom! Hade då skolfoto, och sedan slutade jag dagen klockan 5. Lite roligt var det faktiskt eftersom alla var super trötta så det blev en bra avslutning. Efter skolan drog jag ner och mötte upp familjen. Vi åt på den hör mysiga marknaden nere på stan, och ja, såklart åt jag en våffla med nutella. Så sjukt gott! Nu ska jag snart dra iväg på träning, och imorgon får vi helg! Känns ju helt okej!
Fannys bild /J