SENASTE DAGARNA

Har haft den segaste veckan på länge, men ändå har väldigt mycket hänt. Varit sjuk, massa plugg, bakat taco-paj med Ida på hemkunskapen, gjort bort oss på en musik lektion, tittat massvis på gossip girl och blivit antagen till NIU inom min sport på hagströmska! Riktigt roligt. Nu är det snart bara två veckor kvar tills vi ska välja gymnasium och linje, och jag har faktiskt super lugn. Väldigt skönt måste jag säga. Jag tror att jag kommer bli nöjd. 
/J

EN TILL DAG HEMMA

yes, jag blev hemma en till dag från skolan idag.. Jag har hostat sönder min hals, så jag har varit tyst större delen av dagen. Har tittar på film hela dagen, legat i soffan under en filt och druckit massor av te osv. Vill verkligen till skolan igen. Hatar att vara sjuk. Jag blir så rastlös på en gång jag inte har något att göra. I kväll har jag skypeat med Erik och Isac, lockat mitt hår, tittat på ett till avsnitt av min serie och ätit coco pops! Sjukt gott! 
/J

SICK

hej hörrni! dålig uppdatering, i know. men jag har inte alls mått nå bra. Vaknade med feber i morse, så de blev inge skola för mig idag. Rätt segt. Har tittat på film i princip hela dagen och bara leget och hostat och druckit te. Blir så rastlös när jag inte kan göra som jag vill. Jag vill gå ut, träffa kompisar, träna, vad som hällst! Är i varje fall piggare nu, så vi får se hur jag mår i morgon om jag stannar hemma eller om jag tvingar mig till skolan! Vi får se helt enkelt. Ska faktiskt lägga mig snart så jag blir frisk snart. Hatar att vara sjuk..
/J

MINA MÅNGA ÅR SOM SIMMARE

Vaknade imorse och kände att jag hade lite feber, va förkyld och hostig... Vilket ledde till att jag inte fick simma finalen.. Efter de lopp jag gjorde igår ledde till att jag fick en finalplats. Men jag fick tyvärr inte simma den.. Vilket sög! Så jag har verkligen legat still i soffan hela dagen.. Hemskt att veta att mina kompisar är i Borlänge och tävlar och jag ligger hemma... 


Hittade alla mina medaljer från alla år som simmare. Över 400st /J

GULD

känns rätt okej att veta att jag har bästa tiden av alla dom 300 anmälda på 100 ryggsim! Vilket ledde till en första plats! Som ni kanske anat så har jag spenderat hela min dag i Borlänge på tävling, och är nu hemma i min säng igen! Tävlingen har gått bra, är nöjd med de flesta grenarna jag simmade! Lunchade med pappa på kupolen och tävlade sedan lite till. Vilken dag..! Imorgon får jag äntligen ha lite sovmorgon! Fick också reda på att jag har kommit till final på eftermiddagen imorgon, så då blir det till Borlänge och köra final! Sen börjar skolan igen.. Allt går så snabbt. Ska snart välja till gymnasiet också. Ojojoj! Hoppas ni har det bra!
/J

SENASTE PÅ WE HEART IT

följ mig gärna och se vilka bilder jag gillar! juliaanordlund heter jag där!
 
 
/J

FRYRA SAKER OM MIG

 jag kan inte äta med kina pinnar. jag vet verkligen inte vad jag gör för fel. har någon förbannelse över mig eller något. alla i min familj kan, och där sitter jag och äter med bestick. totalt värdelöst. lär mig någon, snälla!
 
älskar att plåga mig själv. alltså inom sport. älskar att ta ut mig så mycket så jag ligger på golvet och mår illa. älskar att se hur långt min kropp kan gå. låter konstig, men jag älskar att ta ut mig.
 
jag älskar musik. inte bara att lyssna på, utan också att spela och sjunga. kanske inte va något ni trodde att jag gjorde, men ni som känner mig bra vet att jag alltid går omkring och lysnnar på musik. har alltid mina hörlurar med mig. man vet ju inte när man behöver dom, right? att sjunga inför folk har alltid varit en fobi. det är något att träna på för min del.
 
gör oväntade saker när jag nyser. haha, ja det är sant! jag antingen väldigt fula grimacher, ljud eller gör någon konstig rörelse. inget vackert att se. vet inte hur många gånger mina kompisar i klassen har sagt ''prosit'' till mig i klassrumet. kan aldrig låta bli att skratta.
/J

FREDAG / MINA PLANER

det är fredag vänner!!! ännu en vecka gjord i skolan! haft en toppendag i skolan med massor av pinsamheter, kortspel, skratt och flumm! min klass är verklogen den bästa man kan ha! vi har så sjukt roligt varje dag. de gör dagarna kan jag bara säga! efter skolan åkte jag hem och åt, och åkte sedan direkt upp på lugnet och träffade mina kompisar! nu är jag hemma, ätit lte nuggets och lyssnar nu på lite musik osv. bara myser! i morgon ska jag upp tidigt för att åka till Borlänge och tävla. så det blir nog inte en sån sen kväll för min del, all kraft till imorgon! imorgon kommer också elin hit och ska sova över här! har en toppenhelg framför mig. ha en bra kväll friendos!
 
här kommer en bild från fantastiska, underbara USA. TA MIG TILLBAKA, NU!! /J

TRE FAVORITER JUST NU

dessa låtar spelas verkligen om och om igen i mina högtalare just nu!

           

folili-le-forum-des-julienautes-on-we-heart-it.jpg

 

 
 
/J

PÅ LUGNET

sitter nu uppe på lugnet och väntar på skjuts hem efter ett riktigt roligt gym pass. Kände mig bättre i förkylningen så jag tänkte, varför inte? Dagen i skolan har varit bra. Vi hade en super lång lektion och flera små. På slutet hade vi elevensval, och jag (som älskar att sporta och röra på mig), valde såklart idrott. Fick reda på att jag var den enda tjejen som hade valt idrott... Lite tråkigt faktiskt. Jag och alla killar fick ha idrott i ca 2 timmar. Helt okej det också. 
/J

BESÖK PÅ HAGSTRÖMSKA

yes, idag var jag en dag på hagströmska med Frida och tittade lite! Vi besökte en 2:a i ekonomi och vi tyckte båda att det verkade super! Sen efter det gick båda upp till vår "vanliga" skola för att hinna med lite idrott. Sedan åkte jag hem! Är fortfarande förkyld så det blev ingen träning för mig idag. Vill ju så gärna träna ändå, så mina föräldrar får nästan låsa in mig för att jag inte ska smita iväg. Jag är så envis.
/J

LÖRDAG

Började dagen med ett litet besök på hagströmska! Lyssnade på ännu lite genomgångar och jag börjar nu veta ungefär var och vad jag vill gå! Jag och Frida ska besöka hagströmska på måndag, så vi får se hur det blir! Annars har min dag bestått av att sova, träna och träffat lite kompisar! Har även lyckats dragit på mig en liten förkylning, så morgondagen kommer att bestå av vila, och massor av frukt! Åh, nyser verkligen hela tiden. Men jag tror att det får över snart! Hoppas ni haft en bra dag vänner!
/J

BRA AVSLUT PÅ KVÄLLEN

Efter resturang besöket åkte jag snabbt hem och bytte om till mjukisbyxor och en stickad tröja, tog en godispåse och sprang ut i kulan till grannen. Vi hade det super mysigt! Vi tittade på ice age (vilket är den mysigaste filmen någonsin), åt godis och pratade massor. Fin tjej det där! 


/J

ÄNTLIGEN FREDAG

Gud va skönt det ska bli med helg. Min dag i skolan har varit toppen! Massor av skrattanfall... Finare vänner får man leta efter! Vi slutade ca 3, och efter skolan drog jag upp till lugnet inför lite träning. Passet va dödande jobbigt så jag mådde lite illa pga mjölksyran,em. det gick snabbt över när jag och min familj åkte till O'learys och åt middag. Så mysigt! Lite roligt att veta att man själv har "jobbat" där. Jag hade min prao där förut! Nu är jag hemma igen! Ha en bra kväll!
/J

BRA DAG

Hej på er! Jag tycker att veckan gått skapligt fort faktiskt. Det är redan torsdag idag! Äntligen snart fredag! Idag slutade vi halv två (istället för halv fyra) för att våra lärare skulle på möte, så jag klagade inte! Efter skolan hade jag och Ida ett litet uppdrag, så vi gick och hjälpte en vän i nöd! Sen mötte jag upp Shawon som sedan följde med mig hem! Fin vän det där!


/J

GYM

Yes, nu är jag hemma från ett pass på gymmet med gänget från klubben. (Oj vad det låter biffigt!). skoldagen har varit  helt okej. Vi slutade halv 4, fick prova på ett gammalt nationellt prov muntligt, tittat på film och haft förhör på no:n. Jodå, dagen var helt okej! Nu ska jag titta på ett avsnitt av one three hill och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig! 
/J


ONT I HELA KROPPEN

Om ni tänker er en skala från 1-10 i smärta så ligger jag på en säker 1:a just nu. Har träningsverk i stort sätt hela kroppen. Kommer inte upp ur soffan kan jag säga er. Låren, rumpan, ryggen och hela armarna.. Love my life! Dagen idag har varit lugn i alla fall. Började dagen med plugg (kul med läxa första veckan). Så jag blev klar med no:n i alla fall. Skönt! Sen har jag varit ner på stan en sväng, och sedan tränat. Imorgon börjar skolan igen. Fy för måndagar! 


/J

MYSER



/J

SENASTE DAGARNA

haft mycket på gång, så bloggen kom i andra hand. Nu är i alla fall skolan igång igen!! Kul att träffa klassen igen, och äntligen är första "veckan" över. Den här terminen kommer mycket att hända! Välja gymnasium, nationella prov, bal osv! Ser mycket fram emot allt! (Förutom alla prov då..) Efter skolan åkte jag till lugnet inför lite träning, och just nu sitter jag och tittar på film! Mys! I helgen blir jag nog bara hemma och träffa lite kompisar! Hoppas ni har det bra kompisar, kram
/J

IGÅR / IDAG

Hann inte blogga igår eftersom jag hade rätt så fullt upp! Igår gick dagen åt till träning, städning av mitt rum (vilket behövdes..) och sedan kom Ida Bäck hit en sväng! Roligt att träffa henne efter så länge. Har minst 10 videos på hur galna vi va, men det är inget jag vill visa.. Haha! Idag har jag varit hemma, och sedan tränat. Är helt slut efter träningen. Imorgon ska jag träffa Ida, Annie och Matilda! Sen börjar skolan på onsdag.. Usch!
/J

LEVER LIVET



/J

FIN MIDDAG

haft världens mysigaste kväll! Började med att en pistmaskin kom och hämtade oss vid stugan, och vi fick åka upp för alla backar till toppstugan uppe på fjället där vi skulle på middag. Vi fick en stor gryta vid bordet och massor av kött som vi skulle doppa! Riktigt gott! Sen fick vi åka pistmaskin hem igen, med en super snäll kille som körde oss! Nu är vi stugan igen och ska mysa lite. Imorgon blir det skidor igen!
/J

I SÄLEN

äntligen lite snö!! Tro det eller ej, men det snöar faktiskt! Hoppas att det gör det hemma också, inte regn... Just nu sitter jag i "toppstugan" högst uppe på berget och tar en varm choklad! Livet! Gick upp tidigt (vilket såklart var jobbigt) imorse, och har åkt skidor hela dagen. Ska åka lite mer, men sen blir det after ski med ett band som ska spela. Mysigt! 


/J

MOT SÄLEN

nu ska jag snart hoppa in i bilen och åka mot Sälen! Äntligen kommer jag få se lite snö och åka lite skidor! Kommer möta upp kusinerna där också! Kommer vara där i några dagar vilket kommer bli super mysigt! Bort från regnet här i Falun! Ha det bra!
/J

MIN KVÄLL

firade som sagt med Linn! vi hade en super bra kväll med massor av fyrverkerier! vi åt sjukt god mat, och körde massor av skumma lekar.. efter 12 slaget drog jag och Linn ner på stan (stora torget) och träffade lite folk! sen gick vi hem, somande 4 och vaknade halv 1. just nu är jag skapligt trött, och idag blier det bara att gå i mjukisbyxor och titta på film. imorgon åker jag till sälen!! sjukt taggad! gott nytt år -igen!
 
/J

2014 / GOTT NYTT ÅR



/J