FÖRKYLD

Låter som att någon håller för min näsa när jag pratar! Usch va hemskt! Har iallafall gjort mitt bästa för att min mamma skulle ha en bra dag idag på mors dag! Grattis till dig min finaste mamma! Vi lunchade uppe på gruvan och gick sedan en liten snabbis på stan. Det var det jag orkade, har sedan legat i soffan framför en film hela dagen. Har gått och blivit förkyld. Inte det roligaste när det är bal och hårda träningar på gång. Ska gå och lägga mig snart så jag blir bättre till imorgon! 
/J

TOKIGHETER

har haft en super mysig dag idag! Började med att jag vaknade sent och åt frukost ute i det fina vädret. Åkte sedan ut med båten och åt lunch på Slussen. Blev sedan konstigt väder, och då fick Isac och Erik för sig att bada. Jag (som håller på att bli lite förkyld) badade inte. Tråkigt! Började sedan spöregna, så vi cyklade som tokar hem till Isac och la oss inne. Senare på kvällen tittade vi på film och bara låg och vilade. Jag somnade några gånger också. Finaste vännerna
/J

MYSIG KVÄLL

känns verkligen som sommar nu! Har gått i shorts hela dagen. Min kväll spenderades i Källviken hos Ida. Vi gick sedan ut och träffade på Erik och Isac. Vi var bara ute, pratade, spelade lite fotboll och åkte moppe. Vi fick även hälsa på Eriks nya valp. Helt otroligt söt! Är nu hemma, ligger i min säng och dör av värme. Är så varm annars, och nu när det är varmt ute så blir jag ännu varmare. Härligt! 


/J

HELG

hade dom näst sista muntliga redovisningarna idag! Så skönt att få det överstökat. Har även lämnat in några av de sista inlämningsuppgifterna. Känns sjukt att veta att 9:an snart är över! Men nu är iallafall ännu en skolvecka gjort, så det ska bli skönt med lite helg! Skoldagen har spenderats mycket utomhus med de bästa vännerna. Så sjukt varmt väder det varit! 
/J

DROG EN SVÄNG TILL...

...brits och tittade på deras bal en stund i början med Ida! Träffade mina kompisar, pratade lite och all var så sjukt fina! Lite roligt att se hur vår "bal" kommer se ut. Den kommer bli på onsdag nästa vecka! Super roligt! Efter vår lilla moppetur åkte vi till Slussen och köpte varsin glass. Dagen i skolan har också varit bra. Super varmt väder! Känns så skönt att det är fredag imorgon!


/J

4 FAVORITER

 
  
 

SUMMER IS UPON US

 
 
 
/J
 
 
 
 

SKRATTADE SÅ JAG GRÄT

Har haft en super seg dag i skolan idag med både nationellt prov i spanska och långa lektioner. Sista lektionen vi hade var elevensval så jag och några kompisar gick in i ett eget klassrum för att plugga. Det slutade inte så värst bra. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde idag. Tårarna sprutade kan jag tala om för er. Skönaste vännerna har då jag! Efter skolan gjorde jag sällskap med Isac, Erik och Erik hemåt. Framåt kvällen åkte jag, pappa och brorsan och tittade på mamma som skulle sjunga inför massor av people. En konsert som var super mysig! Nu har jag nyss tagit mig en dusch och har lagt mig i sängen. Mys!
finare kompisar finns då inte
tjugo minuter innan det började
/J

MINA FAVORITER



/J

SOMMAR

Att vakna och se att det redan var 20 grader utomhus gjort mig super glad. Har spenderat hela min dag ute. Lunchade med mamma på Slussen och mötte sedan upp Elin som jag var med resten av dagen och kvällen. Vi låg ute i solen och så hittade vi på massor av konstiga saker. Tråkigt att komma tillbaka till skolan imorgon och göra ännu ett nationella prov. Usch, vill att dom ska ta slut! 
/J

UTE PÅ ÄVENTYR MED TVÅ GALNINGAR



Fråga mig inte vad dom gör i bakgrunden. Gullisarna /J

SOMMARKVÄLL

åh vilken mysig kväll det kommer blir. riktigt varmt ute och så ska jag träffa dom bästa vännerna man kan ha! min kväll kommer i alla fall inte blir dåligt. åkte hem ifrån ett super mysigt dygn med familjen och kusinerna i stugan idag efter lunch. åkte sedan och tränade lite och åkte lite moppe. nu är jag hemma och ska snart sätta mig på cykeln och möta upp erik för att sedan åka till isac. vi ska käka lite pizza och bara mysa ute hela kvällen. ha en bra lördagskväll amigos. kramisar
 
 
/J

MOT STUGAN

har nu slutat en underbar skoldag med fint väder och bra vänner! Sätter mig snart i bilen mot stugan och ska spendera natten där. Kommer blir super mysigt. Kan också meddela att sista so nationella är över! Riktigt skönt känns det. Underbart med sommarväder ute också. Ja, jag mår toppen!


/J

FINT VÄDER GÖR MIG GLAD

bra dag idag!! klarat första nationella provet i SO och så har det varit fint väder. kan med glädje säg att alla nationella pov snart är över. ska bli så skönt att få dom klara!! resten av dagen har varit som vanligt. ska bli skönt med lite helg imorgon. helgen kommer spenderas i min stuga med mi familia och kusinerna, och sedan en pizza kväll med favoriterna. bra helg att se fram emot! bara att köra sista so nationella imorgon!
 
/J

FINASTE KUSINERNA

 
saknar dom redan /J

BRA DAG

Började dagen med spanska nationella i aulan. Tror faktiskt det fick bra. Så skönt att iallafall en av dom är klara. Har även klarat av idrotten idag då vi skulle springa så många varv som möjligt runt slagghögarna vid vår skola. Jag (med min sjuka träningsvärk) sprang några varv iallafall. Efter det väntade träning också. Herregud va jag har tränat idag. Härligt! När jag kom hem från träningen åkte Isac hit och hämtade upp mig, så åkte vi till Källviken en sväng. Vi mötte upp Erik och vi gick och pratade lite. Kallt som satan, men super mysigt. Nu ska jag gå och lägga mig och taga inför en lång skoldag imorgon. Usch va segt!



/J

SÖNDAGSÅNGEST

Va hemskt att helgen redan är över. Snart börjar en ny vecka igen. Känns fantastiskt roligt att börja veckan med spanska nationella (inte alls). Inte taggad. Idag har jag varit med mina kusiner och sedan åkt till Borlänge. Hittade ett par nya träningsskor som jag bokstavligen kommer att bo i. Bilder kommer! Är så nöjd med dom. Ligger nu  i sängen och ska snart sova. Super trött är jag!


/J

RIKTIGT BRA LÖRDAGKVÄLL

har nu lagt mig i sängen efter en grym dag och kväll. Började min dag med att sova länge. Sedan kom kusinerna hit, så vi gjorde lite saker med dom men fick sedan lov att ta moppen upp till träningen inför lite gym! På kvällen tog jag på mig myskläderna och satte mig på cykeln och cyklade till Isac. Mötte upp Erik på vägen. Kvällen bestod av massor av mys och skratt med favoriterna! Hade en super bra kväll!
/J

FREDAGS BASIC



Mjukisbyxorna är såklart på /J

FREDAG

Är nu klar med alla matte nationella! Puh, förbaskat skönt känns det. Haft en förövrigt bra skoldag. Efter skolan åkte jag upp på lugnet på träning, och har nu helg! Äntligen! Har en super mysig helg framför mig! Imorgon ska jag och gymma med mina kompisar, mina kusiner kommet hit, och på kvällen ska jag till Isac med Erik och ha filmkväll med mjukisbyxor, godis och massor så filtar. Super mysigt! 
/J

I'M BACK

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har haft fullt upp i några dagar nu. Men snart är det helg, vilket betyder att det blir lite lugnare. Har som sagt varit på tävling i Uppsala. Roligt roligt att träffa mina kompisar som bor utspritt i Sverige. Ser dom så sällan. Tävligen gick iallafall bra! Har även klarat av första nationella proven i matte! Tror det fick hyfsat bra, och har det tredje provet imorgon. Lite nervöst, men det kommer säkert gå bra! Idag då? Jo, var i skolan som vanligt. Roligt va det. Klasskompisarna gör ALLT så mycket roligare. Har skrattat så min mage värker. Efter skolan gick jag ner på stan med mamma för att köpa ett par träningsskor. Det slutade med att jag köpte tre tröjor, bok och underkläder. Även mat på O'learys, såklart! Super mysigt! Nu ligger jag och läser (tro det eller ej) under en filt. Har det hur bra som helst.
/J

SKAPLIG KVÄLL - VALBORG

Var som sagt i Källviken igår! Sov hos Ida och var ute med massor av härligt folk! Började med att åka till Ida ganska tidigt. Sedan kom Erik, Emil och Joakim och drog med oss ner till brasan. Herregud vilket kasst väder det va! Blött, kallt och så snöade det. Vi tog med oss paraplyer och stod där en stund där vi träffade Maja och Erika. Efter en stund gick vi in igen eftersom det var så kallt, och då ringde Isac och Daniel och sa att dom också skulle komma, så vi blev ett helt gäng! kvällen bestod sedan av massor av äventyr ute i snön och andra galna saker! Hade det iallafall super roligt! Tack till er!




de va så säkra på att de kunde fläta. Hahah, super koncentrerade!

/J