PEPPAR TILL IMORN

yes, imorn kommer jag som sagt vara i backen hela dagen. riktigt roligt måste jag säga! nu har jag kommit hem från träningen och ligger just nu i min säng. godnatt på er!



annies bild! /J

HELT SLUT...

nu är jag äntligen hemma från skolan. som ni vet har jag väldigt många redovisningar och läxor just nu, så det tar väldigt mycket på krafterna. usch va trött jag är! hade syra pass igår på träningen också. körde ut mig så jag nästan spydde. så ja, jag är riktigt trött i kroppen. äh, nog om skolan! imorn har vi frilufsdag med skolan. jag valde såklart slalom i källviken. så imorn är jag i backen hela dagen! härligt! hoppas ni har det bra!
 
så trött /J

SNART KÖR VI PRAO!

1 och en halv vecka kvar till prao! är grymt taggad. tycket det ska bli riktigt kul måste jag säga. jag och ida sökte ju prao på grand! (yes, nu kan jag säga det!) vi var ju på lite möten osv, men vi fick plattsen! vi fick veta att frida också fick platts där, så det blir perfekt! vecka 7-8 ska vi vara där. let's get the party started!
 
/J

STAN WITH FRIENDOS

hola! nu har jag precis kommit hem från en liten 'town trip' with ma friendos! när vi slutade så drog jag,ida och annie neråt stan. vi skyndade oss till aquaroom där jag skulle klippa mig. dem gick lite på stan medans. håret blev riktigt bra, är faktisk nöjd över det nu. dem tog bort ganska mycket, men det behövdes! mitt hår var så äckligt slitet.. men när jag var klar så drog vi ner till wayne's och fikade lite. sen gick vi in i lite affärer och tittade lite. det var riktigt mysigt! så nu ska jag äta lite, kanske titta på lite film? sen ska jag sätta mig i bilen upp till lugnet! tummen upp!
 
kommer bild på håret senare. är för lat för att fota just nu! /J

SNART RYKER LITE AV DET...

....håret.....



/J

TISDAG

usch vad jag hatar tisdagar. värsta dagen på hela veckan. fick lova att hoppa morgonträningen för att jag hade konfa idag. idag hade jag iaf min engelska redovisning med erik! det gick väll helt okej. hoppas min lärare också tyckte det... imorn drar jag ner på stan med ida och annie! ska bland annat klippa mitt hår!! holy macaroni! är riktigt närvös. men det kommer säkert bli bra! (försöker lugna mig lite) 
 
/J

DEAR BED

just nu har jag tittat klart på lite film, och ska bokstavligt talate hoppa ner i min säng nu. har varit en riktigt lång dag i skolan, pluss att jag blev hämtad av rasmus pappa direkt från skolan upp till lugnet. hoppas dagen imorn blir lite lugnare. just nu plågas jag av lite träningsvärk i rumpan och i ryggen, men ska endå försöka sova. wish me luck!



/J

SNART MÅNDAG IGEN..

blev förkrossad när mamma kom och sa att det var skola imorn. skulle vilja ha lite mer helg känner jag! nu sitter jag och tittar lite på teve och ska snart hoppa ner i sängen faktiskt. lyssna lite på musik och sova. är riktigt trött fortfarande. hoppas ni har haft en bra helg ni också!
 
/J

BE RED, BE HAPPY

 
 
 
SKJORTA - JC

SPÖKANDE KYRKA?

skönt att bli väckt av ljuset som kom in mitt rum och inte av( ).. vaknde halv 12 idag. det var riktigt skönt att få sova ut lite. sov som sagt bara 4 timmar igår tack vare Jacob och Oscar.. (våra ledare som går på gymnasiet) vi kom till vika klockan 6 igår. vi började med att äta lite tacos. va dö hungring som vanligt. sen körde vi lite lekar och diskuterade till 11 på kvällen. då gick vi in i kyrkan. väldigt många sa att det spökade där, men jag höll för öronen och "låtsades" inte höra eftersom jag trodde att vi inte skulle sova där... men jooooo! det var minst 6 gravar under kyrkan. that was freaking me out!! vi fick välja vart vi skulle sova i kyrkan. jag, ida och frida låg brevid varandra, och jacob och osacar bakom mig. vår präst tände ett ljus och så sjöng vi lite. känns som att vi satt vid en lägereld. super mysigt!! sen tittade vi lite på film och vissa somnade. vi tittade till ungifär 2. sen skulle vi "försöka" sova. det gick för vissa men inte för mig, jacob och oscar. det va bara vi som va vakna. så vi låg och pratade, åt lite godis (godiskrig..) och hade lite tävlingar tills klockan var 3-4. sen somnade vi. på kvällen efter kom alla andra grupperna från falun. vi hade techno mässa och oj oj oj villket drag det blev! alla stod och hoppade (prästen med!!) och dunkade till basen. sen släppte vi lite lyktor, och såklart fastnade våran i ett träd..
men tack kompisar för att ni gjorde lägret så roligt! detta måste göras om!











/J

HELT SJUKT..!

kan inte tro det, men jag ligger i en säng igen! har haft den bästa övernattningen på länge. HELT SJUKT KUL! träffade massor av stört härliga personer, sov i en spökande kyrka, var vaken hela natten och hade världens party på gudstjänsten! i'm promise, i'm gonna tell you all about it!



/J

ALL BACK

just nu ligger jag i sängen och kommer inte upp på ett tag. usch va trött jag är! skolan tar verkligen kol på mig just nu. skönt med helg! nu ligger jag som sagt här och tittar lite på film tills ida kommer hit och hämtar upp mig! sen startar bilresan mot vika.
 
 

SUNGLASSES

hittade ett par ursnygga solglasögon jag tänkte ha i sommar och på utomlandsresan! godkända?
 
 
 
/J

JAG ÄR DÅLIG, JAG VET DET!

i'm so sorry guys! jag har varit riktigt dålig på att blogga känner jag. but i'm trying! nu håller jag på och packar till övernattningen i vika! är grymt taggad på att träffa lite goa' folk och bara ha det mys! kommer hem imorgon vid 8. idag har jag i alla fall klarat av mina två matte prov! det första vad väldigt lätt, men det som vi hade idag var väldigt mycket svårare. hoppas det gick bra..! men nu är det ju äntligen fredag, så låt oss lägga skolan lite bakom oss! ha en riktigt mysig kväll vart ni nu är!
 
Tumblr_mh6p4hq33b1rs0ibgo1_500_large
/J
 
 

ONSDAG IDAG

...fast det känns som en torsdag. är lite före i dagarna känner jag! imorn har vi vårt matte prov (aaaah) som jag hoppas kommer gå bra! i flera dagar nu har jag pluggat till provet, och nu ska måste det gå bra! just nu då? har varit väldigt seg och trött i flera dagar nu. need to stop with that! har i alla fall kommit hem från träningen. vi hade syra pass, och jag lovar er... jag låg på backen och mådde riktigt illa efteråt. så det känns skönt att ligga i sängen just nu. och nu på fredag ska jag iväg till vika. ska bli riktigt kul! goodnight guys.



please, marry me! /J

I WANT TO SCREAM AND SHOUT, AND LET IT ALL OUT!

i'm home from school guys! dagen har varit otroligt lång idag. dagen började med morgon träning sen direkt till skolan med blött hår. pretty! nu ska jag jag titta på ett avsnitt av vampire diaries och sen ska jag dyka ner på matte boken och försöka plugga lite... på torsdag är provet. ouch! men dagen i skolan har varit grymt kul också. så det är inte bara tråka saker som jag varit med om! i'm promise!
 
 

TIRED GIRL OVER HERE...

hej på er! har ni det bra? jag har det väldigt strässigt just nu. school stuff... hade engelska 'test' i dag och jag tycket det gick ganska bra! imorn har jag so redovsning + morgonträning, på onsdag har vi skapande skola, på torsdag och fredag har vi matteprov sen på fredag drar jag på konfa läger till vika. alla konfa grupper i hela falun skulle tydligen dit, så det blir spännande! nu har jag kommit hem för första gången på hela dagen. åkte direkt upp på lugnet efter skolan. så jaa, jag är riktigt trött just nu. hade tänkt att gå och lägga mig snart faktis!
 
/J

RESULTAT

hola! i'm home again. fick som sagt sovmorgon idag vilket jag behövde! sen satte jag mig i bilen och åkte till mina kompisar igen i borlänge. simmade finalen och kom 2:a trotts min bakrund. är riktigt nöjd! fick lite pengar + en biobiljett. perfect! snart så kommer linn hit som jag inte träffat på år och dar. ska bli riktigt kul och se henne igen. imorn börjar skolan igen.. är inte alls pepp. men som lite plåster på såren så får vi lite sovmorgon imorn. ha det bra! ciao.
 
 
my love /J

NY HEATHER

ny heather på platts! 
 
/J

DEAR SUMMER, HURRY UP!

 
 
 
lite inspiration /J

BORLÄNGE

nu har jag precis käkat lite efter att ha kommit hem från tävlingen i borlänge! är rätt nöjd över mina resultat hittills. har ju varit borta från träningar i en månad. men jag kom till final i alla fall! så imorn får jag lite sovmorgon, sen mot eftermiddagen så drar jag mot borlänge igen och simmar finalen. träffade mina goa kompisar jag inte fått träffat på super länge, så det höjde verkligen ribban på min dag! har även gått lite på kupolen med jossefine och köpt lite saker. hittade ett par ursnygga solglasögon jag ska köpa till utomlandsresan! hoppas ni också har en bra helg amigos!
 
 
/J

MAAAAT

nu har jag nyss ätit lite mat och packat väskan tills imorn! kommer åka vid 8 imorn mot borlänge och kommer att komma hem till på kvällen. kommer också smyga in lite på kupolen och äta och köpa lite 'stuff' till min jacka jag ska fixa till lite! den kommer bli så snygg så man kan gråta! nu behövs bara lite sommar!




THIS BROKE MY HEART

jaa, att vara hemma på en fredag och plugga till massa saker som ska in på måndag. hinner ju inte göra läxorna i helgen pga. av simtävlingen jag ska på då, så jag fick skippa träningen och stanna hemma och plugga istället... i'm so happy right now. men om jag gör det nu så har jag det klart och slipper tänka på det längre. hoppas ni har haft det bra i skolan idag. det har faktiskt jag haft! började halv tio imorse och slutade halv två. helt okej!! 
 
 
 
 
till min räddning tog jag mig lite glass... /J

TACK GUD, DET ÄR FREDAG IMORGON!

åh va skönt! imorn är det äntligen fredag igen! på lördag drar jag upp mot borlänge och sparkar igång mig inför årets första tävlig. kul att för köra igång igen. idag har jag varit på super bra humör! go' och gla' kexchoklad. imorn blir det bara att vara hemma, vila och smocka i mig lite godis! härligt!
 
crazy /J

PARADISE

 
 
 
 
photo - hanna & josefine

MY DAY

det blev en seg dag idag med. men gladare har jag absolut! vi åkte skridskor på idrotten vilket var väldigt kallt. men vi gjorde väll det bästa av situationen. nu har jag tagit mig lite nudlar och ska försöka att plugga lite. inte för att jag tror att det kommer gå nå bra, men jag får väll ta och försöka! stay strong... ikväll ska jag försöka dra mig upp mot lugnet och träna lite. ciao!
 
 
 

YOU MAKE ME FEEL GOOD








SKITDAG

hej på er friendos! dagen har varit en riktigt skitdag... först upp fem och träna innan skolan. sen väl i skolan va jag super trött villket påverkade mitt humör enormt.. var super flummig ena sekunden, den andra va jag hur sur som hällst. sorry about that! ni kommer se en mycket roligare julia imorn! har i alla fall nyss kommit hem från konfan villket också va ganska slappt... vi fick veta att vi ska på ett dagläger till vika snart och träffa lite folk från andra grupper från falun. så det blir kul!!




DAGENS

 
 
 
blå magtröja/JC/vitt linne/H&M/byxor/only/klocka/ur&penn/

ALLA HAR VARIT SMÅ, ÄVEN JAG...

 
 
 
 
 
 
 
le bror, le /J

SUNDAY

godmorgon!! äntligen fick jag sova ut lite. kände att jag behövde det. just nu har jag tittat på något avsnitt på vampire diaries och klätt på mig osv. sen mot eftermiddagen ska jag mot lugnet ocj jobba lite. efter det ska jag väll träna också. imorn börjar skolan igen. känner att jag inte alls är redo för det. whatever, det är bara att köra! hoppas ni har det bra!
 
/J

BESÖK

nu har jag fått lite besök av min granne elin. hon ska äta här och sen ska vi titta på lite film och bara mysa! hoppas ni får en bra kväll. kram!
 

MIN KÄRASTE

titta vad jag hittade på secondhand affären här i falun! åååh, älskar den så mycket. tänk i sommar när man får glida runt i den här skönheten på sig! mitt bästa köp på länge!
75:-
 
 
 
 
/J
 
 
 

STEPENDIUM

yes, i'm ritch now! imorse klev jag upp vid 8, sen satte jag mig i bilen upp mot lugnet med mammi och papii. jag och mina kompisar som skulle få, drog ner mot falu fk arena till ett rum med säkert 45 viktiga personer i som skulle ''gratta'' oss. vi gick fram en och en i den super allvarlliga tysnaden och tog emot vårt stependium. 
 
 
 
/J

79 DAGAR KVAR

79 dagar kvar tills jag åker utomlands med klubben! ta mig dit nuuuu!
 
/J

TANKAR OM PRAO

yes, snart är det dags! vecka 7-8 har min klass prao! jag och ida tänkte praoa tillsammans så vi fick ett tips av min kompis josefine om ett bra ställe. än så länge blir det en liten 'suprise' vart vi ska vara. så vi fick ett nummer till en super snäll kille (enligt henne) som säkert kunde fixa en platts till oss. så vi ringde, men han svarade inte.. efter att ha ringt honom minst 5 gåner. ringde han upp oss. så vi bestämde träff med honom. så nu håller vi tummarna och hoppas att vi får plattsen! kommer bli riktigt roligt. ni som inte har fått prao platts, fråga era föräldrar, mostrar, morbröder, mormor och morfar och allt va det kan vara om dem har några kontakter på nått kul ställe! håller tummarna för er också!
 
/J

IT'S FRIDAY!

finally! fredag! slutade skolan vid halv två, så drog jag hem, slängde mig i soffan, åt lite, sen drog jag upp på lugnet. fick veta att jag ska få ett stependium! kvalade till SM nyss, så vi som kvalade dit ska få ett! så jag ska upp och hämta det imorn. klockan 9!? där rök den sovmorgonen. ååååh. imorn ska jag träffa some friends i alla fall, vi får väll se vad vi hittar på. nu är mormor och morfar här och har lite fredagsmys med oss. ha en bra kväll!!
 
/J
 
 

GODNATTPUSSAR

hola amigooooos! how are you doing? i'm good! skolan börjar rulla igång som vanligt, och lika träningarna. har nyss kommit hem från lugnet eftet lite träning och ligger just nu i sängen with some music in my ears. älska! idag har dagen varit lång. efter skolan drog jag hem till annie med ida. där myste vi väll lite, pratade osv. imor. är det äntligen fredag. känns som jag gått i skolan i flera veckor...



godnattpussar /J

NOODLES

har nyss tagit mig lite nudlar och tittat på några avsnitt på vampire diaries. riktigt mysigt efter andra dagen i skolan. vi hade en liten ''girls day'' i skolan idag. första halvan av dagen var killarna i min klass och lyssnade på en tjej som skulle lära ut om livräddning. så vi (tjejerna) fick andra halvan av dagen med henne. vi fick sluta halv ett! hur skönt är inte det!? såå härligt!
 
såhär känner jag mig lite just nu...!
 
 
 

KONFIRMATION

yes, har precis kommit hem från en sväng på kristine-gården. vi har fått reda på att vi ska få åka på två stycken läger snart. ett är nu i januari om jag minns rätt. i vika. riktigt roligt! finns så många roliga människor i min grupp, så det kommer nog bli hur kul som hällst!
 
13672_531425213549266_693713286_n_large
 
13672_531425213549266_693713286_n_large

FÖRSTA SKOLDAGEN

puh, i made it! första skoldagen. nu är vi tillbaka igen. skoldagen var faktiskt helt okej! fick träffa kompisarna igen och fick titta lite på Ice Age 4. Ice Age fan over here! men datorn som vi hade kopplat upp på en större skärm dog såklart. för lite batteri. så vi fick avbryta hela filmen mitt i. sånnt är hemskt! stoppa en film mitt i. ååh. men nu är vi i alla fall back on the track i skolan, och det känns väll rätt okej faktiskt. 
 

BÄSTA

 
 
 
 
 
 
brutala bilder... finns ännu fulare. i'm promise! /J

STUDIEDAG!

har nyss kommit hem från träningen. jaa, det är ingen dans på rosor, men det går väll helt okej. väldigt jobbigt. men kul att vara tillbaka. idag har jag varit med josse! fotat, lyssnat på musik, chillat och ätit massa nudlar. gud så gott det är! äter det verkligen hela tiden. åh, måste sluta upp med det! men det är ju sååå gott! nu ska jag fixa lite school stuff tills imorn. för då börjar helvetet igen. men det ska bli kul att frå träffa allihopa igen!
 

MINA VINTER SKOR

 
RIEKER - 999:-

MAT...

hej på er! nu har jag nyss kommit hem från träningen! tack gud, att jag får börja träna igen så jag inte lurar mig själv att sitta i soffan och äta mat hela dagarna. MAT! nu har jag nyss stoppat i mig lite mat och ska sätta mig och titta lite på teve. suck. morgondagen kommer spenderas med josefine. hon kommer hit när hon vaknar så ska vi väll ut och fota lite, titta på film och mysa lite innan våran träning som är på kvällen. sen börjar skolan igen. 
 

TVÅ DAGAR KVAR...

tills skolan börjar. hemskt! köra igång med massa prov, läxor och så betygen såklart. nu är jag hemma igen efter att ha varit i orsa med familjen och min mosters familj. vi var ute och åkte skidor en hel del, tittade på hockey finalen(sverige förlorade mot usa vilket sög!) och firade min moster! perfekt slut på jullovet! 
 
 
 
 
 
 
 

GO' FIKA

nu sitter jag i toppstugan och tar en liten (stor) fikapaus. det behövs. ska åka lite mer skidor, sen ska jag dra mig mot stugan och se hockey finalen! ha det bra!




MOT BACKEN

nu är vi framme i orsa. snart ska vi dra oss mot backen inför lite skidåkning! loveit!
 

PACKA!

hej på er! har ni det bra? just nu så håller jag på och packar till orsa som jag åker till ikväll! imorn fyller min moster år så vi ska dit och fira henne genom att åka lite slalom! helt underbart. så snart åker jag på träning, sen sätter jag rumpan i bilen och drar mot orsa! blir där i två nätter, sen åker vi hem igen som vi har planerat just nu iaf. 
 

VINTER 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
/J

TRÄNING

gud va skönt att äntligen få säga att ''jag har precis kommit hem från träningen'' igen! det går sjukt dåligt såklart men det är kul att vara tillbaka! dagen började i backen med elin, träffade lite folk och åkte lite skidor. härligt! sen drog jag hem, satte på en film och tittade lite. senare åkte jag upp och hämtade rasmus inför lite träning! imorn ska jag ner på stan och träffa linn och alma. sen upp mot lugnet och titta på lite matcher. 
 
 

-VÄLKOMMEN TILL MINA OMRÅDEN-

nu har mina kusiner och min brorsa kommit hit. riktigt roligt att se dem igen! imorn drar jag till källviksbacken och åker lite skidor med grannen. precis vad jag behöver! sen imorn åker mina kusiner hem igen. år så ledsen över att säga att skolan börjar på tisdag igen.. usch, är inte redo att sparka igång plugget med alla prov och läxor osv. men än så länge är det några dagar kvar. passa på och njut! 
 
  

NEW IN

kameran är äntligen hemma igen! i'm so happy right now! idag har jag varit på stan med mammi hela dagen och käkat på subway. är det inte underbart gott!? usch JO! fick med mig lite saker hem (som ni kommer se på bilderna). sen nu ikväll har jag fått träna! dödande jobbigt såklart, men riktigt, riktigt roligt! så nu slipper jag känna mig lat och enormt tjock ikväll. great! 
 
- två helt vanliga och ursköna tröjor!
 
- halsband
 
- och ett skärp!

NYA TAG

efter tre extremt långa veckor ledigt, ska jag äntligen få börja träna igen! härligt! har som sagt varit förkyld och varit sjuk, så jag har inte fått träna på tre veckor. har aldrig kännt mig så lat och tjock som jag gör nu! hahaha, saknar verkligen simningen så det gör ont! så imorn börjar jag och ta nya tag igen! min kamera har äntligen blivit lagad nu! finally! så jag lovar er att det kommer bli bättre med nya bilder osv. det har varit riktigt uselt med datorn som gick sönder + kameran. 
 

1 JANUARI 2013

gott nytt år!! skönt med ett nytt år. nu har jag kommit hem och packat upp efter dagarna hos min favorit. spenderade som sagt nyårsafton där med saga, ida, lina, josefin och josefine! riktigt god mat, roliga spel, massvis av cola, 3kg godis, just dance 4, kina-lyktor, poppade musik hela natten och skrattade en hel del! tack för att ni gjorde slutet på 2012 och början på 2013 till den bästa någonsin! 
 

MITT 2012

måste säga att 2012 har inte varit mitt år, 2013 känns som ett perfekt år att börja om på nytt. ni som har haft ett riktigt skit år, det är nu vi får börja om! 2013 kommer bli toppen! 
här är bara LITE av vad jag har gjort under 2012!
 
-landskrona
 
-rhodos
 
-åland
 
- bara några av mina photodagar
 
-ggs, stugan, midsommar och pokerrunn
 
har såklart gjort massvis av andra saker. ett litet smakprov har ni fått iaf. måste bara säga tack till alla mina underbara vänner där ute! för att ni har stöttat mig när det behövdes och får mig på så bra humör. ni är vänner man kan dö för. ni är värda guld.