FÖRSTA ADVENT

Heeeelt sjukt är det att faktiskt få tända första ljuset idag! Underbart! Spenderade eftermiddagen på stan med mi familia. Vi bara strosade runt, tittade, köpte lite julklappar och mötte lite folk. Åh va jag ser fram emot att få jullov snart. Älskar julen!!!

/J

SLEEPOVER

Spenderade min kväll/natt igår med tre kompisar från klassen. Super mysigt verkligen! Packade min enorma väska (såg ut som att jag skulle flytta till Pamela) och drog mig ner mot stan till dom! Tittade på massor av bra filmer, åt massor av godis och chips, pratade massor och bara äventyrade! Tack för en bra kväll/natt!


/J

ÅRETS FÖRSTA JULBORD

HEJ! redan lördag idag. önskar att helgerna inte gick lika snabbt som resten av dagara gör! min fredag igår var ovanligt lugn! tränade direkt efter skolan, och sedan spenderade jag kvällen hemma med min familj. super mysigt! det som förstörde min kväll var att jag ramlade i trappan och gjorde en bakåtkullerbytta och slog upp en del av ryggen och rumpan, men jag är glad ändå! har nyss varit en sväng på stan med familjen. fick några julklappar köpta och tog sedan en fika. nu är jag dock hemma igen och ska göra mig klar inför årets första julbord. ska bli riktigt mysigt faktiskt. ikväll drar jag mig mot Pamela med några kompisar. vi ska se på film och bara mysa! ha en bra lördag amigos!!
 
finaste bror /J

MYSER


/J

BREATHTAKING

hon är den mest talangfulla och snyggaste kvinnliga sångaren. jag ryser från topp till tå när jag ser det här. Beyoncé, AMAZING 
 
 

EN BRA TISDAG

...vilket är ganska ovanligt för min del. Hatar vanligt tisdagar! Tidig morgonträning och en väldigt sen skoldag. Men idag var min dag lite annorlunda. Tidig morgonträning hade jag ju som vanligt, men hade en riktigt skön dag förövrigt! Solen tittade fram idag vilket gjorde mig glad och så hade vi nästan inga riktiga lektioner! Lunchade på mimos och hade ett super långt hål vilket var skönt. Imorgon ska jag upp och gymma innan skolan vilket jag faktiskt är ganska tagg på. Slutar tidigt imorgon så det ska bli skönt! Hoppas ni har det bra hörrni! Bara ca 4 veckor kvar i skolan, fortsätt kämpa!
/J

THE MOCKINGJAY PART 1

Äntligen har jag sett den!! Drog ett spontant biobesök med Moa efter våra träningar. Super mysigt! Träffade massor av kompisar som var där samtidig vilket var lite roligt! Sedan drog vi med lite folk till hemmakväl där vi köpte massor av godis, såklart! Filmen var i alla fall super bra, men blev riktigt irriterad på slutet. Hatar filmer som slutar mitt i allt. 


gos /J

NU FÅR JAG KÖRA BIL

HELG IGEN! Det behövdes verkligen. Är helt slut. Min vecka har varit ganska stressande. Har avklarat två prov som jag tror gick bra, var på handledarkurs i 3 timmar för att få börja övningsköra, tränat massor och träffat goa människor. Är i alla fall super taggad inför att få börja köra! Känner att jag har en liten fördel som har tagit moppekort. Har inget planerat alls i helgen vilket var super länge sedan jag hade en helt tom helg. Så jag ska bara vara hemma och vara med familjen! Ha det!
/J

JUST NU

...har jag Flume på högsta volym och pluggar till provet som jag har imorgon. Min dag idag har varit bra, men väldigt lång. Att sluta 5 är ju roligt osv... Har pluggat massor och tog sedan en fika på Wayne's med Moa på hålet. Super mysigt! Efter skolan satte jag mig i hangout och pratade plugguppgifter med Ludvig, Pontus och Pamela. Imorgon taggar jag gym före skolan för att sedan gå på den efterlängtade handledarkursen för att börja övningsköra efter skolan! Då får jag också dra ut på vägarna och "leka" lite. Ska bli super spännande!
/J

JULGALAN

Firade pappas födelsedag på julgalan uppe på lugnet! Super mysigt, verkligen. Åkte taxi dit med familjen, men även med Elins familj som gjorde sällskap med oss. Helt sjukt var lugnet var annorlunda än det jag brukar se varje dag. Det var super fint! Massor av god mat och riktigt bra artister! Lyckad kväll!



/J

GRATTIS TILL BÄSTA PAPPAN

Ett stort grattis till världens bästa, coolaste och finaste pappa som fyller pr idag. Älskar honom till tusen!
/J

NYKLIPPT

OCH JAG BLEV SÅ NÖJD!! fick lov att kliva upp "tidigt" idag för att vara nere hos frisören klockan 11. Gick sedan en snoa med mamma på stan och gick in till jb:s för att titta på lite kläder och träffa Marcus som jobbar där! Min eftermiddag spenderades sedan med Vilma. Vi satt och pratade lite om vad som har hänt osv. Super roligt! 


/J

GRATTIS TILL DIG MATILDA


stoooooort grattis till Matilda som fyller 16 år idag!! Fina du /J

HELG IGEN!!

HEJ PÅ ER! Redan helg igen. Herregud så snabbt dagarna går. Min vecka har i princip bestått av för det mesta plugg till massa prov, träffat massa kompisar och sedan tränat. Har även blivit lite förkyld så jag har gått och varit hes och inte kunnat prata i två dagar nu. Hemskt. Låter som en kille som nyss kommit in i målbrottet. Great! Så jag blev hemma från träningen och tog en kväll hemma idag för att bli bättre! Ha en bra fredagskväll vänner!
Jockis, Manuel och Daniel 

/J

KVALAD

Är nu hemma igen efter en toppenbra helg i Västerås med super bra resultat! Kan nu meddela att jag har kvalat till sum-sim final både individuellt och även med tjejerna! Ska bli så sjukt roligt att få fortsätta resan till Helsingborg om några veckor då allvaret börjar på riktigt. Super spännande! Har nu packat upp och försöker förstå att det är skola igen imorgon. Usch, inte alls taggad. 
dessa tjejer är värda guld /J

I VÄSTERÅS

Befinner mig just nu i Västerås med klubben på tävling! Har spenderat hela dagen i antingen simhallen, på en resturang eller i en hotellsäng framför "the croods". Mina resultat för dagen är jag nöjd med. Har lyckats att tagit mig till USM final individuellt, men även med laget. Vi förflyttar oss då till Helsingborg om några veckor för att simma finalen där. Super kul! Med det är även en dag kvar av tävlingen imorgon. Wish me luck!!


/J

SNART UT PÅ ROADTRIP

yes, äntligen är helgen då jag och gänget åker till Västerås för att försöka kvala till USM här! Är så sjukt taggad! Kommer spendera hela kvällen imorgon i en trång minibuss för att sedan checka in på hotellet som jag och tjejerna ska bo på. Helgen kommer bestå av tävling, men också massor av roliga saker utöver det. Äntligen ska jag få se om "toppningen" har gett resultat! 
/J

MIN VECKA

Läskigt hur fort tiden går! Jag klagar absolut inte. Började veckan med en ledig måndag eftersom vi hade utvecklingssamtal. Det gjorde hela veckan betydligt kortare. För att sammanfatta min vecka kan jag säga att jag har frusit sönder ute, tränat, lunchat med bästis, hängt på stan med lite kompisar från skolan, pluggat och har även hunnit med att ramlat i trappan. En liten intresting fact sådär, hahah! Imorgon är det i alla fall fredag! HELG!
/J

ANNABELLE

Efter en dag med Elin i bla Borlänge avslutade jag dagen igår med ett biobesök! Jocke, Isac, Daniel och Samuel bokade biljetter till den nya skräckfilmen Annabelle som jag varit lite tveksam om jag vågade se den på bio, men nu hade jag inget val. Köpte massa popcorn och skrek mest av alla tror jag. Hahaha, usch va läskig! Efter filmen drog Isac med hem till mig och vi var en stund. Mysigt! Idag har man verkligen söndagsångest. Men jag har dock utveckligssamtaldag imorgon så det blir inga lektioner! Super skönt. 
Daniel lyser /J

PARTNER IN CRIME


Always /J