THE GREAT GATSBY

ska på bio med min simklubb imorgon kväll! det här filmen verkar så sjukt bra! hoppas på att vi kan se den! 
vem säger nej till Leonardo DiCaprio!?!?  
 

INFÖR HELGEN

yes, äntligen börjar det närma sig falu kalaset! heögen kommer spendaras med ida. vi kommer sova över under helgen och vara nere på stan med massa kompisar. Titta på Robin Stjernberg, äta godis, åka karuseller. Ja, det man gör på falu kalaset! Hoppas några av er ska ner dit! taggad till tusen!
-gammal bild på bästis- /J
 

KÄMPA PÅ!

nu är det bara 16 dagar kvar till sommarlov hörrni! jag har just nu bara en till sak som ska in i skolan, sen sätts betygen! kämpa på amigos, nu är det nära!
 
/J

VÄRSTA DAGEN

har verkligen haft en sån enorm otur idag! äntligen är jag hemma! dagen började med att jag klev upp klockan 6 för att åka iväg på morgonträning! jag klev upp tidigare för att rasmus skulle hinna till skolan, och det blev super strässigt! jag duschade snabbt som en galning. men när jag skulle klä på mig igen, fanns inte mina kläder i väskan.. så ja, jag fick gå med träningskläder med en bikini under! sen halkade jag och glömde nycklarna! yes, men det gick bra det också! fick matteprovet gjort i alla fall, och nu äntligen är jag hemma. utan min klasskompisar som retade mig totalt! haha! nu ska jag sätta mig och skriva klart min uppsats! nu ska den bli klar!!
 
/J

BRA DAG

Hej på er! Nu är jag hemma från skolan! Stort sätt har det varit en bra dag, det är bara alla saker man ska hinna lämna in och göra klart innan betygen sätts! Stressigt, stressigt! Nu ska jag bara vara hemma, och sen ikväll ska jag upp på lugnet och tävla. Ingen stor tävling! Nu ska jag titta på ett avsnitt på min serie sen ska jag ut i det fina vädret! Ciao!


SPRINGTUR

Hej på er! Åh, idag hände verkligen det omöjliga.. Eftersom jag tränar så mycket tränar jag bara då det är träning. Men i helgen var ju jag och tävlade, så det blev ingen träning för mig idag. Jag som inte är så bra på och springa, tog en springtur!! Jag kan ju inte stå ut med att vara still så länge, så jag tänkte, varför inte ut och springa dom alla andra! Japp, så blev det! Dock super jobbigt! Sen har jag börjat på min super stora uppsats till skolan. Det är så mycket!! Så ja, jag får väll fortsätta med den nu! Hoppas ni har en bra söndag!


MARKNAD

Jag måste säga att jag har en liten crush på heliumballonger... Vem har inte provat att andas in luften och hört sig själv prata som en en uppblåst bebis? Hur kul är inte det!? Jag och min bror tog med massa ballonger hem och gjorde det! SÅ KUL


EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


SOMMAR VÄRME


HELG!!

Hej på er amigos! Nu har jag nyss kommit hem från en urmysig tur med båten! Dagen har spenderats i Uppsala på tävling! Jag skulle försöka kvala på en till gren till SM. Jag var endast 21 hundradelar ifrån. ÅH! Efter det mötte jag upp mina kusiner och gick på marknad resten av dagen! Riktigt mysigt. Marknadsgodis!!! Sen var jag och ma familia ute och åt på båten, och nu sitter jag och myser med Elin!


ATT GÖRA BORT SIG PÅ SNAPCHAT

Åh, tycker att appen "snapchat" är så oroligt rolig. Jag har ungefär 4st som jag kan göra bort mig helt för. Är inte sånt super härligt? Det tycker jag!

Adda: juliaanordlund


FAKTA


SLAGIT PÅ MIG EN FÖRKYLDNING

tack Emma och Victor! Mina kusiner som har gjort mig förkyld. Men jag känner att den inte är så kraftig. Så jag går här och äter frukt, äter vitaminer och vilar som en tok nu för att den ska försvinna!! Jag ska försöka kvala på en gren till i helgen till SM. Så det är ett måste att vara på topp då! Gör mitt bästa för att det ska bli så! Ska bu lägga mig vid teven med familjen och titta på en serie som börjar snart! Hoppas ni mår bra i alla fall!


LÄNGSTA DAGEN

Tisdagar... Usch, går till klockan tio i fyra! Nej, ingen höjdare! Men dagen har faktiskt varit rolig! Fick tillbaka matteprovet som jag är Super nöjd med! När jag kom hem, satte jag mig och pluggade på en gång. Så nu är det mesta klart! Skönt! Imorn är det onsdag! Kort dag för mig! Vi slutar två vilket är super skönt. Sen ska vi börja med fotboll på idrotten... Please, kill me! Inte kul alls. Kan vara för att jag inte är så bra på det! Hoppas ni har haft en toppen dag!


WHEN YOU'RE READY, COME AND GET IT

 
/J

LUGNET WITH SOME FRIENDOS

godmorgon! kan inte fatta att det är torsdag idag och vi är lediga! så skönt! dagen kommer spenderas med Matilda och Ida på lugnet. vi ska titta på lite innebandy matcher, träffa folk osv! riktigt roligt! just nu lyssnar jag på lite musik och ska precis till och fixa mig! hoppas vi ser någon av er på lugnet! annars, ha en bra dag! ciao!
 
 
/J

LEDIG!!!

Sista dagen är avklarad! Nu är vi lediga i 4 dagar! Love it! Hade mitt andra matteprov idag, jag tror att det gick rätt bra! Jag hoppas på det i alla fall! Nu ska jag ta mig nått att äta sen ska jag faktiskt titta lite på film! Hoppas ni har haft en bra sista dag guys!


THOMAS SABO

åh, är helt kär i mitt armband! Fick det i konfirmations present. Fick också berlocker som jag kan sätta på och ''piffa upp'' det med! så fiffigt och så fint! love it!
 
 
 
/J

TJEJ PÅ BRA HUMÖR

solen och värmen är framme! vad kan vara bättre? känns verkligen som att sommaren är på väg! jag hoppas att det går riktigt snabbt nu. har en underbar sommar framför mig. vill bara att det ska börja nu! idag har jag varit med elin vid slussen. tagit fösta glassen där och pratat massor! idag hade jag också första delen på matteprovet. jag tror att det gick bra! det var vldigt lätt! imorn har jag andra delen och slutar två. sen är vi lediga! skönt!!
 
/J

SOMMAR


HEMMA FRÅN TRÄNING

Yes, har äntligen fått slängt i mig lite mat och ligger nu framför teven! Imorn börjar dagen med morgonträning, sen när jag slutar ska jag möta upp Elin. Ta den första glassen på Slussen och ut och fota lite!


MÅNDAG

Usch, måndag igen.. Men som sagt, det blir en kort vecka! Så det höjer mitt humör! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att spanskan ska börja! Ha en bra dag i skolan friendos!


IPHONE 5

my love
 
 
/J

WE ARE THE CRAZY KIDS

säger hej från soffan! helt slut efter helgen. men man kan inte klaga, för roligt har det varit! idag har jag varit i kyrkan igen, för att ta nattvarden, sjunga lite mer och säga hejdå till friendosen! sen kom jag hem, städade mitt rum (!!) och bara legat och vilat. Nu mot kvällen ska jag försöka ta tag i min mattebok och plugga lite inför matteprovet på tisdag och onsdag! men veckan blir kort, vi är ju lediga på trosdag och fredag! great! får se vad som händer då! 
 
/J

EFVA ATTLING

fick ett helt underbart halsband av mamma och pappa! vill aldrig någonsin ta av mig det! 
 
 
/J

KONFIRMERAD

nu är jag från och med idag kristen! eller ja, nu är jag äntligen konfirmerad! vår redovisning i kyrkan tror jag att vi lyckades ganska bra med. (vad min släcktingar sa i alla fall) dem satt såklart längst fram. vi fick såklart ha på oss kåpor och jag tror att vi lyckades ganska bra. jag snubblade inte i mina nya skor! puh! sen kom min släkt + mina bästa kompisar hem till mig efteråt och åt. jag fick super fina presenter! så tuuuusen tack! blev super nöjd! 
 
 
 
 
 
 
/J

NEW IN

Idag drog jag och mamma till kupolen! Fick med mig ett par klackskor (som blir spännande om jag kan gå i) ett par nya jeans och en tröja! TACK MAMMA! Just nu har jag varit på träning och slängt i mig lite mat! Imorn blir det en rätt skön dag. Vi slutar halv två! Helt okej! Nu ska jag slänga mig framför teven! Ciao!


MIN KVÄLL / VALBORG

Hade en superkväll med bl.a. Ida, Linn,Matteus, Jacob osv. Kvällen avslutades i en soffa med cola och massa chips med mina bästa tjejer! Hoppas ni hade en toppen kväll!