X - ED SHEERAN

    
 
 
  
Här är mina 4 favoriter från Ed Sheerans nya album ''X''. Oslagbar artist, så är det bara!!
/J

5 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG

 
går aldrig i mjukisbyxor bland folk. Om jag någon gång gör det, betyder det att du är mycket speciell!
har väldigt lätt för att lära mig låttexter. Kan lyssna på en låt 2-3 gånger så är den fast.
går hellre i ett par sköna nike skor än i ett par converse. Kanske för att jag är simmare och bor i mina träningsskor hela dagarna. Mycket skönare!
tycker det är riktigt spännande att titta på skräckfilmer. Såklart med några kompisar. Aldrig själv!!
kan inte sitta still speciellt länge. Därför hatar jag att åka bil länge eller titta på super långa filmer. Jag måste få röra på mig!

USM 2014

kom hem vid kvart i 4 imorse efter en väldigt lång bilresa i spöregn. usch. sov i bilen en stund, men det blev inte så länge för att min nacke och rumpa domnade bort. sov till 1 idag och är fortfarande väldigt trött. kan i alla fall säga att jag har haft en underbar resa till Malmö och är ''helt okej'' nöjd med mina resultat. var bara väldigt kul att få kvala in och åka med brudarna ner och träffa alla duktiga simmare. 
 
/J
 

ENDAST EN TÄVLINGSDAG KVAR

...innan jag får sommarlov från all simning! Hittills har mina lopp gått helt okej. Har haft fint väder här nere, träffat roliga människor, simmat massor, shoppat och gått totalt vilse mitt i centrum. Riktigt mysigt har jag det. Men nu är det snart över och jag har nu packat väskan igen. För att imorgon kväll sätter jag mig i bilen hemåt med hela 8 timmars bilresa framför mig. Längtar absolut inte. Skulle vilja vara kvar här lite till! 


/J

UTFORSKAT MALMÖ

Har nu varit här i mysiga Malmö i 2 dagar. Igår var jag och tjejerna ute på stan och virrade bort oss totalt. Vi tittade i massor av roliga butiker och hittade även två sommar klänningar som jag köpte. Idag har tävlingarna börjat och jag är så taggad! Invigningen är nu ikväll och sedan ska vi bara mysa. Åh, mår så bra när det är fint väder, har mina kompisar vid mig och så får jag hålla på med det jag älskar mest varje dag. Underbart!


/J

8 TIMMARS BILRESA

Började min dag med morgonträning. Efter det satte jag och mina 4 kompisar oss i bilen med en 8 timmars bilresa framför oss ner till Malmö. Segt såklart. Efter 4 timmar tröttnade jag såklart. Satt och sjöng högt, åt all mat, låg över allt och alla och sov massor. Usch va långt. Nu är jag i alla fall framme. Bor på väldens snyggast hotell med Sandra och har fått det största rummet jag bott i. Underbart!! Imorgon ska jag och tjejerna ut och utforska i staden, och sedan börjar SM. Är så super taggad!


/J

LUNCH MED TJEJERNA

idag har min dag spenderats på stan en stund eftersom jag skulle klippa mig (blev bra, bild kommer snart), men också med Matilda, Annie och Ida. Eftersom det var länge sedan vi sågs fixade vi ihop så vi åt mat, pratade massor och spelade massor av spel. Riktigt galen dag. Saknat dom massor! 


/J

THE FAULT IN OUR STARS

har nu sett den mest rörande och hjärtskärande filmen någonsin. Brukar inte gråta till filmer, men har aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde till denna. Finaste filmen. Satt bredvid Ida och höll in ett stort gråtanfall för att inte störa hela bion. Riktigt värt att se den kan jag berätta för er!

/J

TODAY IS THE DAY

premiären på "the fault in our stars" är äntligen här! Såklart ska jag och bästis ner ikväll och se den. Åh så jag har längtat. Vi kommer gråta floder båda två där på bion. Nu ska jag snart upp på lugnet och träna men också ge mina tränare lite presenter eftersom jag snart får sommarlov från träningen också. Usch, va konstigt det känns. Men riktigt skönt ska det bli! Helt sjukt att tävlingen jag och alla mina kompisar har tränat till snart är här. På tisdag åker jag och mina simkompisar ner på SM i Malmö. SÅ KUL!
/J

MIDSOMMAR RANDOMS












Här får ni lite smått blandade bilder från mitt midsommarfirande i min sommarstuga med Linn och hennes familj, min släckt och deras vänner. Riktigt rolig dag,kväll och natt. Massor av tävlingar, mys, god mat och min och Linns vardagliga misslyckanden. Vi fastande i en båt mitt ute på sjön i kanske 20min, gjorde sönder en cykel och spelade brännboll. Vi sov även själva i ett stort läskigt hus vilket var mycket spännande.
/J

GLAD MIDSOMMAR

/J

19 JUNI

mim dag har varit skapligt slapp, precis som jag tycker att det ska vara på ett sommarlov. Vaknade sent, gick ner i myströjan och åt frukost och tittade på några avsnitt av Himym. Perfekt morgon. Sedan åkte jag ner på stan med bror, gick lite där, och mötte sedan upp henne så vi skulle luncha på stan. Super mysigt va det! Åkte sedan på träning. Resten av kvällen har spenderats med favoriterna. Vi tittade på ice age (åh, har alltid varit galet förälskad i dessa filmer) och såklart skrattade jag högt, sjöng med i alla låtar och sa replikerna så dom blev galna. Men dom står ut såklart, alltid. Sedan satt vi bara och pratade och lyssnade på musik. Bra dag!

kör en bild i repris från balen. snygga killar det där
/J

TRÄNINGSKLÄDER - NIKE

 
 
mina nya träningskläder till sommaren från nike. både shortsen och tröjan är fantastiskt sköna att ha på sig
/J
 

-BLING-

 
de flesta skerna (inte klockan) på bilden har jag köpt på kicks, ur&penn och ginatricot.
tycker det är så roligt med armband. så idag när jag lunchade med mamma och bror nere på stan så passade jag på att köpa lite nya armband och även läppbalsamet som jag redan älskar.  
/J

VÄLKOMMEN...

...till alla dessa efterlängtade sena sommarkvällar, sol, värmen och sommarlovet. Har spenderat dessa dagar som varit med massor utav vänner. Känns konstigt att träningarna också tar slut snart. Gissa hur rastlös jag kommer bli, men det ska bli så skönt med lediga dagar. Gårdagen spenderades i min stuga, lugnet och hos Isac. Vi körde en liten sleepover då vi invigde sommarlovet lite. Vi tittade på en super bra film, åt nattmat, gick ut på en långpromenad mitt i natten, begravde oss i massor av täcken och kuddar och pratade massor. Helt galna är dom. Bästa vännerna. 
/J

FIRADE SOMMARLOVET MED VÄNNERNA

Eftersom Ida nu har dragit utomlands fick jag inte spendera kvällen med henne som jag hade tänkt att göra. Efter allt studentfirande kom killarna hit och vi gick ner på Slussen och spelade minigolf. Efter 1 hole in one och massor av slag senare slutade jag tvåa efter oslagbara Isac på första platsen. Efter det drog vi ut och cyklade i det lilla fina vädret som ville visa sig. Vi drog sedan till Isac, dunkade hög musik som satan, spelade spel och bara chillade. Härmed har vi fått sommarlov!
/J

GRATTIS TILL STUDENTEN FINA VÄN





Ett stort grattis till Marcus som tog studenten idag! Jag och några kompisar från simningen drog hem till honom och firade lite. Super mysigt /J

GRATTIS ÄLSKADE BROR, 13 ÅR

/J

-SOMMARLOV-

 
 
 
 
 
 
med dessa härliga bilder kan jag säga att jag äntligen har fått sommarlov. kan verkligen inte fatta det. har fått mina betyg som jag är super nöjd över och har fått säga hejdå till mina bästa vänner och lärare. min kväll komemr bestå av student firande hos min kompis Marcus, och sedan kommer jag träffa några kompisar ikväll och hitta på något kul med dom. /J
 
 

VAXAT BEN

efter en super rolig "skoldag" åkte jag hem till Ida och lagade mat. Vi åt hos henne och åkte sedan tillsammans ner på stan för att leta efter en present till min bror som fyller tonåring imorgon. Stor har pojken blivit. Vi träffade Matilda på stan och gick med henne en sväng. Annars så mötte vi på Linus, Isac och Jocke som vi gick på stan med. Köpte godis, satt ute i regnet men även vaxade vi Linus ben. Hahah, Gud så han skrek. Och Gud så jag skrattade. Åkte sedan och badade med dom nu på kvällen. Super mysig dag. Imorgon får jag äntligen sommarlov!!!!


riktigt fult blev det! Hahaha /J

MÄSTARNAS MÄSTARE - 9B

yes, det är det min klass har spenderat hela dagen till idag i källviken. vi gjorde ett eget ''mästarnas mästare'' med några grenar från programmet. riktigt roligt var det. vi delades in i 4 lag, och endast 1 lag skulle vinna. mitt lag vann! efter att ha klarat massor av vattenutmaningar, klurigheter och fysiska saker vann vi. mycket bra lag hade jag. det som sedan var lite oväntat var att i slutet så bestämmde lärarna att endast en er laget skulle bli den riktigtiga vinnaren. så de gjorde ännu en tävling, då vi skulle tävla mot varandra. 90 grader så länge vi kunde skulle vi stå. det började krampa som satan och båda benen skakade. slutade med att jag tog hem det. super nöjd blev jag såklart! roligt avslut på sista dagen som 9b. helt sjukt vad jag kommer saknar allihopa. 
 
          
          /J
 

DAG I KÅLGÅRN

de senaste dagarna har varit helt underbara. Känns verkligen som att det snart är sommarlov. Super härligt! Mina senaste kvällar har bestått av bad i sjön med Isac och Erik, besök på lugnet och träffat kompisar. Tråkigt att snart behöva säga hejdå till mina kompisar som jag älskar till tusen. Både idag och igår har jag och min klass varit ute. Brännboll och fika igår, och bad och minigolf vis kålgårn idag. Började min dag med morgonträning för att sedan åka i spöregn och hagel med Ida till kålgårn. Dålig start på dagen, men ett bra avslut. Solen tittade sedan fram så då blev det glass och bad. 
bild på 9c som dansar. Crazy!
/J

IGÅR KVÄLL

...stack jag och Ida ner på stan för att gå på bio! Åkte och hämtade upp henne på moppen och sedan gick vi och beställde biljetter till den nya "Maleficent". Tyckte filmen var asgrym eftersom jag älskar Angelina Jolie (hon var en av huvudpersonerna i filmen). Absolut ett tips till er som funderar på att se den!
vi var helt ensamma på bion vilket vi gillade mycket
/J

FALUKALASET

(eller "falu folkfest" som det nu heter). HEJ PÅ ER. har haft en riktigt rolig kväll med de bästa vännerna nere på stan. Vi gick för det mesta runt, träffade på lite folk och åkte karuseller. Erik och Linus åkte den sjukaste av alla och dom skrek så jag trodde att dom skulle dö. Hahaha, riktigt roligt va det! Vi gick sedan till Max och åt lite, men gick även till en liten lekpark där allt flippade ur totalt. Riktigt roligt. Ida ska nu sova över här så vi är nu hemma och myser lite. Hoppas ni också hade en bra kväll!


/J

DROG EN SPONTAN...

...liten trip till Köping idag för att jag skulle tävla. Gick väl sådär eftersom jag har varit sjuk ett tag och inte hunnit tränat så mycket efter det. Men jag är hyfsat nöjd ändå. Har åkt mycket bil, lyssnat på alldeles för mycket musik och träffat mina kompisar igen som jag inte träffar så ofta pga att de bor utspritt i hela Sverige. Super kul att träffa dom igen! 
häftigaste skylten såg jag!
delade även en Cola med pappa 
/J

MYS MED VÄNNERNA

Klev upp klockan 8 idag! Bra start på dagen.. Åkte då upp till lugnet och klarade mig igenom ett träningspass. På eftermiddagen mötte jag upp Ida på moppen. Vi drog ner på stan och träffade Erik, Linus, Isac och Jocke. Vi gick runt lite på stan, de åkte en sjuk karusell på tivolit, vi åt massa glass och mat. Riktigt mysigt. På kvällen drog jag hem till Isac och tittade på film med Erik. Började spöregna när vi skulle cykla hem. Helt sjukt. Kändes som att jag stod i en dusch. Nu är jag dock hemma igen och ska lägga mig! 


bara lite livrädda /J

LEDIGT

åh va skönt det ska bli med en långhelg. Är nu endast en vecka kvar i skolan. Sen är det sommarlov! Crazy! Dagen idag har varit bra. Fick min glass som min idrottslärare var skyldig mig efter att ha utmanat mig att paddla kajak. Klarade det fint, så jag fick en glass. Härligt! Annars har det bara varit en vanlig dag, utan riktiga lektioner. Efter skolan drog jag till Borlänge med mamma och myste lite. När jag kom hem tog jag moppen till Källviken till Isac och Erik, och vi lekte runt lite som vanligt. Pratat om i princip allt och bara gått runt. Mysigt! 
/J

HAPPINESS

endast 10 dagar kvar till sommarlov idag vänner! Ska bli så roligt! Min dag i skolan idag har varit totalt meningslös. Vi har inte gjort något vettigt på någon av lektionerna. Antingen titta på film eller bara sitta och prata. Jag klagar absolut inte! Har haft en super bra dag ändå. Massor av oväntade saker och massor av skratt med vännerna. Imorgon har jag ställt klockan på 6 då jag ska upp och träna ute innan skolan. Kallt och blött, riktigt peppad kan jag tala om för er. 
/J

1 JUNI

Bra dag idag med fint väder! Åkte hem idag från stugan tidigt och tillbringade sedan hela dagen ute! Drog upp och tränade i det fina vädret och mötte sedan upp Erik och Isac där och badade och solade lite med dom. Efter det åkte jag och min familj ut på sjön och åt mat. Super mysig dag.


/J

MYCKET SOM HÄNDER

har hunnit med så sjukt mycket denna vecka och helg. Bara roliga saker! Har haft äventyr med Isac och Erik inne i stan i mjukisbyxor och foppatofflor samt tittat på en film som jag har fått många mardrömmar av. Usch! Drog även med mig Ida, Isac och Erik till min stuga nu i helgen. Vi fiskade, speaker masso av roliga spel, gick ut på äventyr mitt i natten och sov i en hög i en liten mysig stuga. Riktigt bra vänner det där! Har även hunnit med att gått på marknad på med Linn. Nu är det snart skolavslutning också. Tiden går så fort!


/J

BAL 2014

 
 
 
såhär såg jag då ut på balen. klänningen köpte jag från nelly.com och gillade den mycket. 
 
-jag och bästis
 
 
 
 
 
och så massor av fina ''alla-tittar-in-i-olika-kameror'' bilder på mina fina vänner