DET JAG BEHÖVDE

min dag spenderade jag med Linn! Hon hängde med mig ner på stan för att jag skulle hämta min telefon, sen fastnade vi inne på ett fik och tog en fika! Mys! Vi satt där länge och pratade om allt möjligt. Precis va jag behövde, få prata ut lite!


HELT SJUKT

min låsknapp på min iPhone 5 har varit trasig ett tag nu, men den va ju nästan ny, så jag tänkte att det kanske skulle gå på garantin om jag lämnade in den. Så jag gick in på Telia och berättade vad som va fel på den och fick en HELT NY iPhone 5! helt sjukt! För en gångs skull hade jag en enorm tur! Så glad!


FROZEN YOGHURT FACTORY

varför kan inte Falun vara lika kreativa som Stockholm!? Nu när jag va där fastnade jag direkt på ett litet ställe som hette "frozen yoghurt factory". Man fick välja på säkert 8 olika smaker och säkert 30st olika toppingar! Man fick ta på så mycket man ville ha och så fick man välja vad man själv gillade! Guuuuud så gott!


STOCKHOLM / FÄRJA

ääääntligen får jag slänga mig ner i sängen! Har haft det sjukt bra! Började med att jag hälsade på kusinerna i Uppsala, åkte vidare och myste i Stockholm och satte mig sedan på färjan till Åland med familia och Elins familj! Vi åt riktigt god mat, lyssnade på massa musik och sprang runt och busade lite såklart..! Vi träffade också två riktigt snälla killar från Hudiksvall som vi hängde med! Riktigt sköna killar!


I UPPSALA / STOCKHOLM

Hej på er!! Bara så ni har koll på mig, just nu sitter jag i Uppsala hos mina kusiner! Klev upp halv 10 (uh va jobbigt det va..) och satte mig i bilen hit vid ca 10. Åkte då och hälsade på mina andra kusiner + mormor och morfar! Vi åt och bara myste, och jaaa, nu är jag här. Tidigt imorn åker vi in till Stockholm inför lite shopping, och senare på kvällen möter vi upp några kompisar och sätter oss på färjan med dem! Vi ska åka sån här stor båt till Åland över ett dygn. Sen åker jag hem igen! Har massa roliga saker framför mig!


LOVE LIFE

heeeeeej! åh jag bara känner hur bra jag mår! vill aldrig att sommarlovet ska ta slut! bästa vänner, sol, bad, sena kvällar, sovmorgon(hur mycket mer behöver jag räkna upp?). idag spenderade jag ännu en dag ute på sjön med knäppis i solen! underbart. ikväll blir det faktiskt bara att vara hemma, mysa och titta på film! bara mysa. hoppas att ni har det lika bra som jag har det! puss
 
Tumblr
/J

AM I WRONG...

...for thinking that we could be something for real? 
 
 
 

MIN KVÄLL

Åh vilken underbar kväll! Började med att jag och familia drog ut med båten och några pizzor och mötte upp Linn och hennes familj! Vi satt dör u det fina vädret på klipporna, badade, solade, åkte ring och åt pizza! uuuunderbart! Senare drog jag ut och träffade Shawon!! Vi gick runt och bara pratade ut om massa saker som har hänt osv! Mysigt!


SJUKT TRÖTT

Hej på er! Känns som att jag har gått i sömnen hela dagen idag! Haha, nej inte riktigt, men jag är sjukt trött! Idag tvingade familjen mig ut på sjön! Vi träffade Linn och lunchade med dem, badade och solade! Snart ska jag ner på stan och träffa dem igen! + Vilma och klara! Först restaurang, sen cruising!


TÄLTNING

Helt galen kväll/natt jag har haft! Den bästa på länge! Jag och Frida möttes på galgberget och satt där och väntade på att Jakob, Matteus och Thomas skulle komma! Vi hade dom sagt bestämt stt vi skulle tälts! Sen försökte vi oss på att sätta upp tältet (ni skulle sätt vilket teamwork! Poff så va det klart). Senare stack vi ut, träffade Shawon och bara chillade! När vi sen skulle tillbaka till tältet hade någon skummis lagt träd framför tältet, så vi blev såklart super rädda! Men vi försökte ändå gå in i tältet och lugna ner oss! Resten av natten bestod av snack, lekar(haha!), krig, massor av utbrott, musik och massa mys! Tack amigos för att ni kan vara lika galna som mig!


GOOD MUSIC? PUMP UP THE VOLUME!!!

 
 
/J

HEMMA FRÅN EN UNDERBAR TID I STUGAN

åh, äntligen hemma! klev upp riktigt tidigt idag för att jag skulle få åka hem idag. min bror skulle spela golf tidigt, så jag passade på att hänga på eftersom jag och några kompiar ska ut på lite roligheter! btw, så hängde linn med till min stuga! vilket var riktigt roligt. hade en massa jag behövde brata igenom! saknat henne sååå! vi hade det super mysigt. 
 
 
/J

GRÖNALUND

 
 
 
 
 
 
 
 

GRATTIS BÄSTA

NU ÄR DU ÄNTLIGEN TONÅRING! ÄLSKAR DIG KNÄPPIS


PANIKATTACK

...ja, det är bara början! Igår trodde jag attrahera skulle få en lugn kväll så jag satte nig vid datorn och tog det lungt! Sen ringde Jakob och sa att jag skulle hänga med ut.. Dem va ändå här, så jag hängde på. Vi cyklade runt och bara pratade! Thomas va också med som jag inte träffat på typ 2 år! Super kul att se honom igen!! Sen när vi kom upp till galgberget började det spåra..! Jag hade min telefon i korgen på cykeln, och på något sätt fick Shawon tag på den!! Han och Jakob cyklade ifrån mig med min telefon utan kod med 10% batteri. Jag fick panik! Jag och Thomas cyklade runt och letade efter dem i minst 20min.. När jag fick tag på den va min telefon död och hade blivit spammad på allt. Tack mina kära vänner för det... (Med andra ord: ni är döda)


ÖVERNATTNING

Ja, i natt sov jag hos Elin. Det va evigheter sedan vi träffades! Vi hade riktigt roligt! Lagade mat själva (vilket slutade...ja...helt okej!), tittade på gamla barnfilmer och skrattade, vad som kändes hela natten! Idag har jag varit och badat och bara legat i solen. Hoppas ni har har det bra!


LEKSAND

fråga mig inte varför, men mina föräldrar drog med mig och min bror till leksand... vi dunkade massa musik, åt super god mat och va inne på olika affärer och kikade! riktigt mysig dag kan jag erkänna. ikväll drar jag och bror ner på stan och ska titta på ''dumma mej 2''. man måste ju se den! ellerhur? efter det blir det väll bara att mysa hemma. gud, vill aldig att sommarlovet ska ta slut!
 
 
 
 
 
/J
 
 
 
 
 
 

BÄSTA

hade en grym kväll/natt med ida! usch så jag har saknat henne! vi tjockade oss lite på koppis, sen satte vi oss och tittade på film och bara flummade hela kvällen. riktigt mysigt! 
 
 
 
 
/J

TOPPEN DAG

Hej på er! Nu har jag nyss kommit hem från en toppen eftermiddag ute på sjön! På förmiddagen tog jag och mamma en sväng på stan! Behövde verkligen lite nya kläder, så jag fick med mig lite kläder och ett halsband hem! Riktigt nöjd! Nu väntar jag på att Ida ska komma hit för att vi ska ha en liten 'sleep over' idag! Det va ju så sjukt länge sedan vi sågs!


BRA KVÄLL MED SAKNAD TJEJ

Nu på kvällen har jag träffat min Jossefine och drog en runda mini golf! Jag vann med 6 poäng (stolt) sen tog vi en glass! Vi hade såklart super mycket och prata om! Nu sitter jag och tittar på den nya filmen ego! Få se om den är så bra som alla säger! Ha en bra kväll!


YOU ARE HANDSOME

 
/J

DAG UTE PÅ SJÖN

hej på er! har ni det bra? det har jag! det har verkligen varit ett riktigt sommarväder idag! super varmt och inte ett moln på himmlen! jag och min familj bestmde oss för att åka ut med båten och sola, bada och åka lite ring och wakeboard! så roligt! 
 
 
 
/J
 

NEW SHOES BABY!

Nu här jag nyss kommit hem från en snabbis på stan! Jag skulle ner och framkalla lite bilder som jag ska ha i mitt rum, så jag släpade med mig pappa! Hittade ett par URSNYGGA träningsskor som jag tog med mig hem! Love them!


TVÅ GODINGAR

 
 
Live your dream

MYSDAG

godmorgon people! nu har jag nyss vaknat och ska till att fixa mig lite. idag kommer det nog bli en mysdag för mig. ligga ute i solen, dra ner på stan en sväng osv. ikväll kommer nog mina barndoms kompisar hit och ska äta här! ska bli kul ocj träffa tjejerna igen! ha en riktigt bra dag i soleeeeen!
 
 
/J

Q/A

fick en fråga som kanske flera vill ha svar på, så jag tänkte att jag tar det här!
 
Q- så fina bilder! Vart redigerar du dom? :)
 
A- tack så mycket! jag redigerar mina bilder oftast i 'PhotoScape'. ett riktigt bra program som är enkelt är hantera! super smidigt med andra ord. ett tips!
 
 
 

PINK

 
 
 
 
byxor - bikbok
tröja -  ginatricot
bh - h&m
 

JAG I ETT NÖTSKAL

hittade en video från ''Jamies World'' som passar precis in på mig! är det bara jag?
  

SOMMARSTUGAN MED BÄSTIS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HEMMA / BILDER KOMMER

Nu är jag äntligen hemma och har fått internet! Ska snart åka upp på lugnet med bror och mamma! Vi ska sola och bada lite när det endå är så fint väder! Bilder kommer från sommarstugan ikväll! Ciao!


HEM EN SNABBIS

hoooooola!
nu är jag hemma en snabbis med mami och min kusin och packar om lite. jag drar till sommarstugan nån dag. (hur länge vet jag inte, så time will tell!) ska bli skönt att få komma bort lite, bada, sola osv! bara ta det lungt med andra ord. jag och papi sätter väll oss på motorcykeln nu på eftermiddagen och drar direkt dit. sen nästa vecka har jag en till sak att se fram emot! jag och bästis drar då till huvudstaden inför lite shopping och grönan. riktigt roligt!
 
 
/J

SOMMARLOV


MINI GOLF

Igår va jag med Ida, Jakob och Filip på dagen och badade och träffade lite kompisar osv! På kvällen kom Elin ner hit och vi stack ner till Slussen, spelade mini golf och åt glass. Det vasuper fint väder och vi hade verkligen en super bra kväll! Och tro det eller ej, jag vann faktiskt med 10 poäng!!


IGÅR KVÄLL

Hade en riktigt bra dag igår! Det började med att jag och Ida stack ut med Jakob och Filip och åkte moppe till olika ställen. Jag tror vi va på donken minst 4gånger tack vare Jakob.. Vi stack också bland annat till våran gamla skola och spelade fotboll och hamnade i den gamla "äventyrsparken". Haha, det var så länge sen vi va där! Super roligt. Sen drog killarna på träning och jag och Ida satte oss med lite godis och pratade om livet. (Haha!) när träningen var slut kom dem till oss igen och det började flippa ur totalt. Hade en riktigt roliga dag!


1 JULI

Skönt att sova ut! Vaknade med ont i huvet, men det är bättre nu! Efter lunch drar jag mot källviken och träffar bästis! Kul att få träffa henne! Vi får se vad vi hittar på! Ha en bra dag amigos!


LANDSKRONA / SM

Nu är jag äntligen hemma efter 5 sjukt roliga dagar i Landskrona (Skåne) med gänget! För er som inte vet vad jag gjorde där, va jag på SM! Vi har haft det riktigt roligt med många fina resultat. Det va kul att få tävla mot mycket bättre simmare och få lite högre konkurrens! Kom bl.a. Till final och kom på prispallen! Riktigt svårt att komma upp dit, men jag är sjukt glad sjukt glad att jag gjorde det! Många pers osv! Nu har simningen tagit uppehåll, så det ska bli skönt att få lite ledigt!!!