KÖRT BIL


Ja, det gick faktiskt bra! /J 

FAVORITERNA

Efter en dag av träning och besök hemma så spenderade jag kvällen med Moa och Jocke. Vi tittade på massor av bra filmer, åt massa chips, pratade och bara myste. Galnaste vännerna 


/J

JULMYS

Så många man ska hinna träffa nu såhär vid jul. Befinner mig nu i Avesta för att fira och byta lite julklappar med en annan del av släkten. Ännu fler kusiner att träffa. Super nöjd över mina julklappar hittills!! Fick massor av riktigt bra saker. Spenderade kvällen på bio med kusinen och bror. Vi såg på den nya Sune-filmen. Är barnsligt förtjust i dom. Super mysiga ju!
/J

SÅ GOA



så goa så man kan äta upp dom /J

JULAFTON

GOD JUL PÅ ER!!! Äntligen julafton. Kusinerna och mormor och morfar har nyss kommit hit och vi ska snart äta julbord och mysa. Kalle Anka är såklart ett måste och så ska vi dela ut "lite" julklappar. Ha en mysig dag/kväll!





/J

ÄLSKAR

...dagen före julafton då man bara går runt och myser. Det är i alla fall precis det jag har gjort idag! Klädde granen imorse med familjen vilket faktiskt inte slutade i totalkaos, gick en sväng på stan med papi, träffat farmor och farmfar, ätit mat och bytt julklappar.


/J

RESULTATET

..blev inte så hemskt som jag trodde. HEJA FAMILJEN. 10 av 10 toasts
/J

22 DECEMBER

Imorgon får man äntligen säga "imorgon är det julafton"! Så mysigt. Dagen idag har spenderats på stan med familjen, men övergav dom lite vid lunch då jag gick till subway och lunchade med jockis. Är nu hemma och ska ta fram julgranen och fixa med lite julklappar för att sedan dra upp mot lugnet och träna en sväng! Ikväll drar jag till Linn för att mysa och fika lite med henne. 
/J

LUNCH MED FAVORIT


/J

SÄLEN 2014

Är nu hemma igen efter ett par super härliga dagar uppe i Sälen med familjen och Elins familj, där det faktikst var vinter. UNDERBART. Har åkt massor av skidor och bara myst runt! Perfekt start på jullovet. Nu ska det bara inhandlas en sista julklapp och lite småfix så är allt klart inför julaftron som kommer att spenderas hemma med släkten. Istället för att beskriva allt vi hittat på i Sälen så bjuder jag på lite randoms:
 
 
   
 
 
 
 
 
 
               
 
 
 
 

JULLOV!

Nu är det efterlängtade jullovet äntligen här!! Tänk att en hel termin är gjord på gymnasiet, herregid så fort tiden går. Nu hoppas jag att tiden saktar ner en aning så jullovet inte går lika snabbt. Sista dagen i skolan spenderade jag dagen på lugnet med i princip hela hagströmska. De hade anordnat en liten volleyboll tunering med utklädnad Vår klass, som är väldigt envis, kom såklart på ett tema dagen innan tuneringen efter flera dagars planerande. Tuneringen var dock riktigt roliga, men vi var riktigt skitdåliga. Men det gjorde inte så mycket!!
 
Oliver, Pontus, Ludvig, jag, Pamela och Ida /J

NYÅRSKLÄNNINGEN


en liten sneakpeak /J

SNÖ!?!?!?!


/J

IMORGON FÅR JAG JULLOV

ÄNTLIGEN!! Som jag har väntat! Efter all stress i skolan med plugg osv ska det bli så skönt att få lov. Idag fick jag mitt sista prov gjort (vilket kag var galet nervös inför, men jag tror att det gick bra) vilket var en lättnad. Hade även sovmorgon till halv 1 idag, underbart. Imorgon ska vår skola ha en liten rolig volleyboll tunering då vi ska klä ut oss och då "fira" lite att vi får jullov. Efter skolan sätter jag mig i bilen med Elin och våra familjer för att börja resan till Sälen (fjällen) för att spendera helgen där. Ska bli så skönt att få åka bort från allt och åka massor av skidor, och framförallt se snö! 
/J

NIU MÄSTERSKAP

Är ännu en gång hemma igen efter en lång resa! Denna gång åkte jag och mina simkompisar från skolan ner till Uddevalla och tillbaka. Vi fick en inbjudan från skolan att vi skulle få åka dit på en lite annorlunda simtävling och få tävla mot andra skolor runt om i Sverige! Super spännande. Tävlingen gick väl sådär, men det gjorde mig inget. Vi fick super fin mat, de hade fixat en privat DJ, myste på hotell och sedan fick vi chansen att träffa lite andra simmare! För er som då inte vet, så går jag simprofil på hagströmska gymnasiet här i Falun vilket jag trivs super mycket med! 



/J


SISTA VECKAN

Efter en super bra helg med megabra sällskap kan man nu äntligen säga att sista veckan i skolan börjar imorgon! Hur sjukt!? Riktigt skönt, men herregud så mycket man har kvar att göra. Idag sov jag ut ordentligt efter den sena kvällen i lördags, följt av en hel dag av plugg.. Usch! Tog sedan en liten paus och drog upp till lugnet och hade vår årliga "jul-show" där vi skulle köra vårt luciatåg. Super fint blev det, lite extra roligt var det också att se mina tränare gör bort sig lite också. Fick se dom hoppa (snarare stå och tveka och snubbla) ner från hopptornen. Nu hackad ställt klockan på 7 som vanligt och försöker tagga inför skolan imorgon, vilket jag inte alls är. Kramisar 
/J

LUCIA

Glad lucia (eller vad man nu säger)! Startade min morgon ovanligt tidigt idag för att vara en lördag. Känns som jag har varit uppe i evigheter, och ändå är klockan inte ens 11!? Klev upp 6 och var på lugnet kvart i 7 för att "lussa" för lite folk på lugnet. Super mysigt faktiskt. Fikade, badade bubbelpool och bara pratade med alla. Min dag idag är väldigt tight med saker. Träffa massor av kompisar, julklappsbyte med bästis, plugg och sedan ikväll kommer lite folk hit. Super roligt! 


/J

MYSIG FREDAGSKVÄLL

Kvällen spenderades i en stor filt i en soffa med Moa. Vi åt massa glass och tittade på film. Precis vad jag behövde som håller på att bli sjuk! Vi mötte sedan upp Jocke och Isac och va lite med dom! Bra kväll!
/J

FREDAG / EN SEG VECKA

äntligen lite ledigt från skolan!! Men det blir inte mindre plugg för det, i alla fall inte för min del. Usch va mycket jag har kvar att göra i skolan. Får ta denna helg och plugga lite extra. Har haft en super seg vecka. Prov, inlämningar, träningar och så har jag blivit förkyld. Igår gick jag till skolan till klockan 5, drog i mig en ipren och åkte till lugnet och tränade inför det årliga lucia framträdandet vi har på söndag. super mysigt! ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med moa. Vi ska titta på lite film och äta massor av glass. gos! imorgon blir det upp tidigt för att köra lucia för våra sponsorer. upp klockan 6! YES, ännu en till tidig morgon. makes me happy...
 
    
en bild ifrån när det låg löv på marken /J

USM HELSINGBORG, 2014

Är nu hemma efter en fantastisk tävling i Helsingborg med tejerna! Alltid samma häftiga upplevelse att få vara med och tävla i Sveriges största tävling för ungdomar. Lite extra mäktigt va det den här gången. För 3/4 år sedan simmade jag mitt första sum-sim i Helsingborg, och det var underbart att få simma mitt sista vinter-sumsim i samma arena. Träffade massor av duktiga simmare och mina kompisar från de andra klubbarna. Är nöjd med mina resultat. är riktigt stolt över att fått tävlat tillsammans med tjejerna också. Så mäktigt att få marschera in till hög musik och höra publiken skrika och heja. Får aldrig nog. 
 
 
 
 
Lyckan i denna bild är obeskrivlig.
 
 
Bilderna är tagna från Helsingborgs simsälskaps hemsida/J

USM Helsingborg

 

PÅ PRISPALLEN


Är helt sjukt stolt över att få tävla med dessa brudar. Första grenen är nu gjord och nu är tävlingen äntligen igång. Vi gjorde ett helt fanatiskt första lopp! Vi simmade frisimslagkapp och kom på prispallen här på USM! Kan nu stolt meddela att vi är 3:a i Sverige. Vi kvalade även till JSM, slog klubbrekordet och personligt rekord. Äntligen under minuten på 100 fri. Så nöjd! Vi är nu tillbaka på hotellet och förbereder oss inför morgondagen. Kramisar /J

HELT VILSE I STORSTADEN

Hej på er! Känns som att det är lördag idag eftersom jag var ledig från skolan både igår och idag. Skönt att få lite helg? Vaknade idag vid klockan halv 9, åt hotell frukost och tog bussen med tjejerna till arenan vid 11. Så kul att få vara här igen! Vår resa tillbaka till hotellet blev dock lite annorlunda. Vår tränare tyckte att vi skulle prova och ta en annan buss tillbaka till hotellet för den skulle tydligen gå "snabbare". Slutade med att vi gick vilse i en stor skog, gick fel 6 gånger och gick på motorvägen och i en rondell. Hahaha, vi letade efter rätta vägen i kanske 1tim. Nu ska vi snart åka tillbaka till arenan och simma vår första gren! Nu börjar äntligen tävlingen! Så taggad!


/J

EN HEL DAG PÅ ETT TÅG


Har alltså spenderat en hel dag på ett tåg med dessa knäppisar. Klev upp vid 6 imorse för att vara på tåget vid 7. Sov en stund på tåget vilket resulterade i en bortdomnad rumpa och ont i ryggen. Har nog stört ett helt tåg med våra garv och skämt hela resan. Stackars människor. Tur att vi inte känner någon! Hahaha! Helsingborgarna är också super trevliga. Det sprang fram en kille och helt random nu på tåget och drog en selfie med mig. Sånt får en ju att bli super glad! Är i alla fall nu framme på hotellet. Så skönt! Imorgon kväll börjar äntligen tävlingen!
/J

IMORGON BÖRJAR RESAN

Blev en super kort dag idag i skolan pga av en av våra lärare var sjuk, så vi slutade halv 12! Klagar inte. Lunchade med jockis och Moa, och gick sedan och träffade Isac, Daniel, Samuel, Manuel och Anton. Vid 1 kom bästis ner till stan, så vi tog en fika och bara pratade om allt som hänt. GOS. Efter det drog jag hem och började att packa inför resan till Helsingborg. Åker alltså imorgon och kommer hem tidigt på måndag morgon. Tåget imorgon går super tidigt, så jag ska snart gå och lägga mig! 
/J

EN FIN MORGON


/J

NYTT SCHEMA

Fick reda på för någon dag sedan att vi fått ett nytt schema, och herregud va nöjd jag är! Vi hade tydligen för mycket undervisningstid på schemat innan enligt våra lärare, så några ändringar gjordes. Kortare raster på vissa täcken och så blev det super korta dagar på onsdagar och fredagar då vi slutar vid halv 12! Hur skönt!?!? Idag har det i alla fall varit en vanlig dag. Morgonträning, chillat massor med jockis och gått till klockan 5. Usch va jag inte gillar tisdagarna. Nu är jag i alla fall hemma, har pluggat lite och ska snart sätta igång med packningen till Helsingborg. DRAR PÅ TORSDAG!
gosis /J

HÅLTIMME


med girlsen /J

KORTIS VECKA

Yes, måndag idag! Ännu en ny vecka i skolan. Så skönt att veta att det snart är jullov, och även att jag endast går måndag-onsdag i skolan denna vecka pga att jag på SM i Helsingborg på torsdag. Årets höjdpunkt! Ska bli så sjukt roligt! Tidigt på torsdag morgon sätter sig jag och tjejerna på tåget då en 7/8 timmars tågresa väntar. Åker sedan hemåt på söndag kväll och spenderar hela natten på ett tåg då vi kommer till Falun ca halv 11. Är dock väldigt taggad. Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Har massor av plugg just nu, helt sjukt. Så eftermiddagen spenderades framför plugg och på lugnet. JULLOV NU TACK!
/J