NY VECKA

NY VECKA GUYS! Nej, inte alls peppad. Dagen idag har varit lång. Plugg till spanskaprovet som är imorgon och så har jag nu avklarat idrotts examinationen idag (som ni ser på bilen var jag inte alls nå glad) trots träningsvärk i hela kroppen. Inte alls kul. Men nu är det äntligen gjort! Just nu sitter jag på lugnet med Victor och väntar på skjuts. Båda är super hungriga så tiden går sååå sakta. 
/J

ONT

Hatar träningsvärk SÅ MYCKET! har nyss kommit hem från ett super jobbigt träningspass och känner nu hur ont jag kommer ha imorgon. Vilket passar perfekt, för att vi ska som sagt ha idrotts examinering av våra styrkepass imorgon.. Gissa om jag kommer göra bort mig? Har i alla fall haft en super mysig helg med bara vila! Idag har jag pluggat och drog ner på stan och köpte mig ett par nya crocker jeans och en tröja vilket jag blev super nöjd med! Kommer dock få jeansen på tisdag då dom var för långa (som alltid) så de skulle sy till dom lite. Super bra! Imorgon är det måndag igen, och det känner jag att jag inte är pepp inför just nu. Bara att köra på igen.
/J

BRA KVÄLL MED BRA TJEJER

Haft en asgrym kväll med Ida och frida! Började med att Ida kom och hämtade upp mig med moppen och vi försökte hitta oss upp till krondiket (vilket tig en stund). När vi kom fram till Frida åkte vi ner på stan och hyrde film för att sedan åka hem igen och laga tacos. Super gott, och super roligt med dom där två galningarna! Vi satt och skrattade massor, drack mycket Cola och tittade på filme "the firs time" då Dylan O'Brien va med. SÅ SNYGG. Åkte sedan hem med Ida igen, and well, nu är jag hemma! Tack för kvällen tjejer, super mysigt!





/J

UT PÅ ROLIGHETER

HEJ PÅ ER! skönt med lite helg efter allt hårt jobb i skolan på sistone. Helt slut! Har tillbringat hela morgonen ute i en solstol med hög musik. Man kan ju inget annat än älska vädret just nu. Snart ska jag upp till lugnet och gymma lite. Senare ikväll kommer Ida Bäck och hämtar upp mig, för att vi ska till Frida och mysa lite. Vi ska laga lite mat, titta på någon film osv. Ska bli super roligt.
/J

ÅRETS FÖRSTA GLASS

haft en bra skoldag med en stor del av dagen spenderad utomhus. Vi hade en hel del raster idag, så vi tvingade oss ut och spelade fotboll. Jag, som inte kan spela fotboll alls, gjorde ett självmål och halkade lite då och då på gräset. Men jag klagar då inte! Har även klarat av första matteprovet, och har köpt årets första glass! Så härligt!! Imorgon är det äääntligen fredag, vilket betyder att det blir sista matteprovet! Skönt!


/J

VÄDRET

Känns verkligen som att det börjar bli riktig vår nu. Har spenderat många raster ute i solen nu när det har varit varmt vilket verkligen är super skönt! Har nu avklarat engelska nationella och idrottsuppvisning. Så skönt!! Även det mesta av plugget också. Imorgon och på fredag har jag matte prov vilket jag inte alls är pepp inför. Sitter nu och tittar på film med bror efter en kväll full med plugg... Hoppas ni har det bra!


/J

BRA DAG

Äntligen sol och varmt! Okej, inte riktigt sommarvärme, men i alla fall varmare! Om det bara inte är minusgrader så blir jag glad! Har fått mycket gjort idag. Har gjort klart nästan all plugg som ska in nu i veckan. Har även nationella prov i engelska imorgon. Hade en super bra träning idag också! Det har med andra ord varit en skapligt bra dag! 
/J


GRATTIS MIN FINA VÄN

Avslutade helgen med att möta upp Ida, Matilda och Annie! Vi träffades hos Annie för att vi skulle fira henne eftersom hon fyller år idag! Hon hade gjort super god mat så vi åt, pratade, skrattade (mer att vi skrek), gav bort lite presenter och fikade. Tack för en super bra kväll, och grattis till min fina vän!




(Fråga inte vad vi hittade på..)
/J

TÄVLINGSHELG

Äntligen är tävlingen avslutad. Massor av fina resultat från mina sida med massor av pers, final och pris! Nöjd! Känns som att helgen verkligen har flugit iväg. Det är redan måndag imorgon. Usch. Vill inte tillbaka till allt plugg. 
/J

FREDAG

Finally!! Äntligen fredag! Kommer bli en riktig tävlingshelg för min del! Kommer spendera större delen av helgen uppe på lugnet med kanske halva Sveriges simmare. Super taggad! Nervös också såklart! Sitter just nu i soffan och tittat på let's dance. Har även tittat på 'top Gun' med pappa. Kanske för att Tom Cruise är med.. Mysigt i varje fall! Skönt med sovmorgon imorgon, men sedan efter lunch börjar tävlingen! Ni får ha en toppen kväll!
/J

MASSOR PÅ G

Som ni kanske vet så fortsätter jag är kämpa med allt plugg... Usch va mycket! Till min räddning hade vi en ganska kort dag idag i skolan. Vi hade lite zumba på so:n och så hade vi idrott som sista lektion. Helt okej! Åkte sedan och tränade och här ligger jag nu i min säng, lyssnar på lite musik och smsar lite med Isac och Erik. Imorgon måste jag upp tidigare till skolan för att vi ska ha nationella prov i aulan i 3 timmar. Längtar så otroligt mycket (ja, massor av ironi). 
/J

ETT GULD KUVERT

Ligger nu hemma i min säng efter en lång dag! Kvällen spenderades med mina simkompisar på ett möte då vi bl.a. blev grattade för våra insatser och fick pengar! Blev super glad såklart! Tack så mycket! Nu har jag nyss tittat på ett avsnitt av min serie och ska faktiskt snart gå och lägga mig! 
/J

LÅÅÅÅÅNG DAG

Usch va mycket jag har i skolan just nu. En i klassen sa idag (om jag inte minns fel) att vi hade 13 saker som skulle in bara nästa vecka. HELT SJUKT. Behöver ert medlidande! Har fått sjukt mycket gjort idag i alla fall med massor av lektioner + elevensval då jag har teoretiskt ämne då jag kan plugga det jag behöver. Vi har dessutom nationella i svenska del 2 då vi ska sitta i aulan i ca 3-4 timmar och bara skriva på torsdag. Jätte taggad såklart.... Men trots allt i skolan så mår jag super bra! Super rolig tävling hemma i helgen också! Astaggad! Snart ska jag iväg på ett årsmöte med simklubbens "styrelse". Vi som tävlade sum-sim ska bli hyllade. Blir spännande!
Så fortsätter alla dessa egopics med min telefon. Tack Annie och Cornelia! /J

REDO?

Nja, redo skulle jag inte kalla det. Imorgon har vi nationella prov i aulan i över 3 timmar. Gissa hur jobbigt tyst det kommer vara? Men jag tror att det kommer få bra! Inget att vara nervös inför för min del! Bara att köra! Har nyss kommit hem från träningen och är nu helt slut i kroppen. Hemskt att veta att klockan ringer vid 7 imorgon.. Möter upp Erik imorgon innan skolan så tar vi sällskap till skolan! Ligger nu i sängen och ska snart sova. Hoppas ni haft en bra helg amigos
/J

FÖRVM2014

Har haft en underbar dag uppe på skidspelen på lugnet med Linn! Åkte upp dit klockan 1 och tittade på damerna. Sen stannade vi kvar på lugnet, tog en fika och träffade lite folk innan vi skulle in igen och titta på herrarna. Super roligt såklart! Efter en heldag på lugnet, så drog jag hem och åt, packade om lite och drog upp igen och tränade. Haha, bor i princip på lugnet känns det som... 




Riktigt roligt att få se dom i verkligheten! /J


BRA KVÄLL / TEATER

haft en super bra kväll med Linn och hennes familj! Började kvällen på teater med båda våra familjer vilket var super roligt. Teatern som vi såg var Oliver Twist. Super bra! Efter teatern hade våra föräldrar bokat bord på Chapeau d'or där vi åt middag. Godaste maten på väldigt länge måste jag säga! När vi ätit klart drog jag och Linn ner på stan och köpte en varsin ben&jerry's. Vi drog hem till mig och åt glass och tittade på film. Super bra lördagkväll!


/J

HELG!!!!

nyss kommit hem från en bra dag i skolan. Har nu avklarat redovisningen på engelskan. Va med Niklas, Joel och Isac så jag tyckte det gick bra! Annars har det bara varit en vanlig dag i skolan. Nu är jag i alla fall hemma igen, och ska snart dra upp på lugnet och träna lite! Får se om jag träffar Elin ikväll, annars blir jag bara hemma! Imorgon blir det teater med Linn och hennes familj (plus min familj såklart). Sen blir det resturang på kvällen. Super bra helg framför mig!
/J

DRAR MIG UTÅT


/J

THE SUN IS SHINING

SOL! Åh va skönt. Skoldagen har varit super bra. Började dagen med att jag mötte Erik och Isac på vägen till skolan, så vi tog sällskap. Sedan hade vi slöjd, matte, lunch och så slutade vi dagen med hemkunskap. Va inte så jobbiga lektioner så det va skönt! Jag, Ida och Niklas bakade en super god kladdkaka på hemkunskapen. Den blev inte alls fin, men vi åt den ändå såklart (lite god blev den i alla fall). Jag åt såklart för mycket och blev super mätt. Sen cyklade jag hemåt med Joakim och Isac som sällskap. Nu sitter jag ute i solen och försöker göra klart idrotten och engelskan till skolan. Ska snart till skolan igen på utveckligssamtal. Well, wish me luck. 
Ja, det ni ser på kladdkakan är en osthyvel...
/J

FYRA GODINGAR

 
/J

HUMÖRET ÄR PÅ TOPP

HEJ HÖRRNI! åh, mår super bra just nu. ligger super bra till i plugget (såklart har jag massor att göra, men jag har det mesta under kontroll), äntligen vår ute och sol, går riktigt bra på träningarna och så har jag mindre än halva 9:an kvar innan vi får sommarlov och börjar på en ny skola. haft en super bra dag i skolan då vi slutade 1. åkte hem, pluggade lite och tittade på ett avnitt på en serie. sen drog jag och tränade och är nu helt slut i kroppen. tänkte på mat hela träning, så efteråt drog jag, brosan och mamma till McDonalds och åt nuggets. händer nästan aldrig eftersom jag inte är så förtjust i snabbmat, men idag var det gott som satan! imorgon vätar utveckligssamtal för min del, sen ska jag och min afamilj (såklart) på för-VM och titta lite. 
 
/J

EN TUR TILL BORLÄNGE

skön dag idag! Fått det mesta gjort i skolan, och vi slutade 1! Efter skolan åkte jag hem och la mig och vilade, men gjorde även lite på idrottsuppgiften. När mamma kom hem släpade hon med mig och brorsan till Borlänge. Vi gick och tittade lite på Ikea där vi också åt lite mat, men gick även lite på kupolen också. Har tittat på ett par träningsskor ett tag nu, så jag provade dom och tyckte dom var klockrena. Köpte dom dock inte idag, but i will!!! 
/J

NYA TAG

japp, en ny skolvecka på ingång. Men jag har en rätt så skön vecka framför mig. Vi har utveckligssamtals dagar, så vi får sluta 1 varje dag den hör veckan. Förutom på fredag då vi har vanligt schema. Rätt så okej. Har mycket plugg just nu, så det ska bli skönt att få lite extra tid. Nu ska jag precis sätta mig i bilen och dra mig upp mot lugnet inför lite träning. Ha en bra dag guys!
/J

PLUGGDAG

idag har jag bara haft en skön dag hemma. Har bara suttit i solen, fixat i mitt rum och pluggat såklart. Fått det mesta gjort vilket är super skönt. Hann med en super jobbig träning också. Usch så trött jag är. Resultatet från det är att jag nu har träningsverk i hela ryggen, rumpan och benen. Usch. Alla trappor i skolan kommer inte bli roliga. 
/J

MIN ANDRA HALVA




/J

VÅR

 
 
/J

TJEJER, DET ÄR VÅR DAG IDAG

ja, idag är det internationella kvinnodagen! så grymt! blev väckt halv 10 (ja, tidigt för att vara helg för mig. ville sova mer) för att vi skulle ner på stan en sväng. jag och min familj. vi åt lunch på stan och gick och tittade i lite affärer. hittade en skjorta som jag fick med mig hem! ikväll kommer som sagt linn och hennes familj hit. linn kommer hit lite tidigare dock. nu ska jag snart upp på lugnet och gymma en sväng. sen blir det bara mys hemma! 
 
 
skjorta 199:- /kappahl
/J

DET ÄR FREDAG VÄNNER

ligger just nu i sängen och undrar om det är värt att gå upp på toa. Svar nej, det är det inte. Helt slut efter en hel vecka i skolan. Massor av plugg just nu. Tittade på film idag i skolan vilket va skönt, men att veta att vi har typ 4-5 saker som ska in snart är lite stressande. Idag är det fredag, så jag tänkte att jag tar all plugg imorgon. Imorgon kommer även Linn och hennes familj hit. Vi ska väll äta, och sedan titta på melodifestivals finalen. Ska bli mysigt! Hoppas ni haft en bra dag!
/J

OVÄNTAT

har nyss sagt hejdå till mormor och morfar som varit här ikväll. vi grillade och bara myste. har saknat som så. skoldagen idag har varit bra! har haft bara sköna lektioner. slöjd, hemkunskap osv! fick då den oväntade nyheten att jag hade fått högsta betyg på hemkunskapsprovet! såklart blev jag super glad! vi slutade med en NO laboration som gick bra, och slutade halv 4. har ingen träning idag vilket är såååå skönt. har tränat riktigt hårt i nu flera veckor, så det va skönt med en dag ledigt! har nyss tittat på en film med brorsan. tycker veckan har gått riktigt fort, och imorgon är det redan fredag! SÅ SKÖNT
 
/J

LIKE THE EMPIRE

 
 
/J

FLYT

HEEEEJ! Nu är jag äntligen hemma igen efter, vad som kändes en evighetslång träning. Dö jobbigt! Dagen i skolan har varit skapligt lugn. Det är sjukt mycket prov, inlämningar och nationella på ingång, men jag känner mig faktiskt skapligt lugn! Känns som om jag kommer fixa det här! (Haha, vänta och se några veckor till så kanske jag ändrat mig..). Imorgon slutar jag ganska sent, men det är en ganska skön dag. Hemkunskap och slöjd! Då får jag äntligen veta resultatet av hemkunskaps provet jag gjorde innan lovet. Tyckte det gick rätt bra faktiskt. Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa min bok jag är tvungen att läsa. Måste skriva en bokrecension om den. Oj va roligt... Haha, kram på er!
Bild från igår. GLAD SHAWON
/J

FETTIS-DAGEN

Min favorit dag såklart, som alla andras! HEJ PÅ ER! Haft en seg dag i skolan idag. Usch, slutade sent. Men det var väll helt okej ändå. Hade elevensval som sista lektion. Sen efter skolan åkte jag och mamma och köpte semlor. Gud så gott det va!! Love this day. Efter det drog jag upp och träffade kompisarna på gymmet. Perfekt! Jag får äta semlor med gott samvete! Haha! Har nyss tittat lite på teve och har nu gosat ner mig i min säng. 
/J

SKOLAN ÄR IGÅNG

Lite skönt faktiskt. Det va rörigt att träffa klassen igen efter ett lov. Haft en skön dag med inte så jobbiga lektioner. Det slog mig just att jag bara har halva 9:an kvar innan jag börjar på gymnasiet. Helt sjukt ju! Lite spännande såklart! Efter skolan drog jag direkt upp på lugnet och tränade och är nu hemma och tittar lite på min serie! 
/J

IMORGON BÖRJAR SKOLAN

Åh va hemskt det låter, haha! Vill ha mer lov! Nu kommer alla nationella proven dra igång också. Kommer bli fullt tempo. Idag har jag i alla fall bara legat och lyssnat på musik i mina mjukisbyxor, tills Elin kom hit och tvingade mig att klä på mig och hänga med hem till henne. Vi tittade på gamla videos som vi gjort för länge sedan och vi låg på golvet och skrattade efteråt. Herregud, man kan ju undra vad vi höll på med. Haha, roligt har vi haft det i alla fall! Sen drog jag på träning vilket var sjukt jobbigt... Usch så trött jag är nu. Vill inte ens tänka på skolan just nu! 


/J

1 MARS

Nu är jag äntligen hemma igen! Haft det grymt i Uppsala! Sov som sagt på hotell i Uppsala, vilket va super skönt! Började dagen idag med hotellfrukost, och sedan tog jag en tur med mamma till något shopping ställe. Fick med mig ännu en tröja och ett par Björn Borg trosor. Super nöjd!! Är nu hemma igen och tittar på film. Kan inte fatta att det snart är skola igen.. Inte redo. 
/J