SÖNDAG

..vilket betyder att det är måndag imorgon, alltså skola. Skönt med lite rutiner igen kan jag faktiskt tycka. Min dag har varit skön. Inte gjort något speciellt. Varit med Ida lite på morgonen, tittat på film, tränat och så avslutades dagen i Skype med mina bros. Ja, jag är redo för skolan imorgon!

/J

TAPAS-KVÄLL

gårdagen spenderades då hemma hos Annie med Ida, Sofia och Daniel. Vi hade tagit oss tiden och gjort massa smårätter och tog med dom till Annie och åt tillsammans. Lite som knytis kan man säga! Super mysigt! Sedan kom lite annat folk, vi sa hej till dom och åt sedan glass allihopa. Riktigt lyckad kväll! Efteråt åkte jag och Ida hem till mig och sov. 
/J

ÄVENTYR MED BARNDOMSVÄNNEN

hade en riktigt skön morgon idag! Sov länge, tittade på några avsnitt av min serie och bara myste. Sedan fick jag ett sms från Linn. Hon tvingade ner mig på stan för att hjälpa henne med en present. Såklart, snäll som jag är, mötte jag upp henne där. I utbyte krävde jag att vi skulle äta på subway. Super gott! Vi satt där och pratade super länge, skämde ut oss på stan osv. Kul att få träffa henne! 


/J

HELG!!!

Passade riktigt bra med lite ledigt helg! Skönt att få några dagar för att bara slappa. Gårdagen spenderades i skolan såklart, men också på lugnet och en sväng hos Isac med Jocke och Linus. Tvingade dom att se "the fault in our stars" med mig och äta Ben&Jerry's. Gosisarna, super mysigt! Ikväll drar jag mig mot Annie för att ha en liten "tapas-kväll" med henne och några fler. Ska bli kul att träffa henne och bästis som jag inte sett på tusen år, men också få träffa lite annat folk! Ha en bra kväll!


/J

FIKA MED BÄSTIS

Ännu en dag på gymnasiet är gjord! En kort dag idag dock. Klagar inte! Efter skolan ringde jag upp bästis och mötte henne på Wayne's och tog en fika. Satt där och pratade i säkert mer än 2 timmar. Så skönt att få prata ut lite, skratta och härja med henne! Saknat henne massor! Just nu sitter jag i Skype med Isac och Linus, och imorgon har vi sovmorgon. Super skönt!
/J

NU ÄR DET IGÅNG

Nu är alltså skolan igång på riktigt! Känns super skönt faktiskt. Lite ovant med ny skola, ny klass och nya lärare är det ju såklart. Men jag tror det här kommer bli bra! Idag har det i alla fall varit första "riktiga dagen" enligt schemat. Har även haft en litet äventyr med de nya simmarna och de andra som ska börja träna med oss. Super kul! Tävlingar, mat och mys! Avslutade kvällen med träning vilket går riktigt segt just nu. Kan verkligen inte säga en enda muskel som jag inte har ont i. Helt värdelöst. Ligger i sängen nu och kan inte röra mig! 
har fått många frågor varit jag köpt denna fina tröja! helt totalförälskad i den! Den är i alla fall från Kappahl /J

TRÄNING

haft en dag med i princip bara träning idag! Körde slut mig på gymmet, slänge i mig lite mat för att sedan ladda om på direkten för att hoppa ner i vattnet. Mådde som ni kanske förstår ganska illa när jag kom hem. Helt slut! Imorgon börjar i alla fall skolan igen. Första "riktiga" veckan då vi ska börja följa schemat. Ska bli lite spännande faktiskt. Super nöjd med vårt nya schema så det blir säkert bra! 
/J

L Ö R D A G

Skönt med lite helg efter första veckan i skolan! Fick sova ut imorse vilket såklart var skönt, men sedan åkte jag upp till gymmet med mamma. Åkte sen hem, bytte om och satte mig i bilen igen till Borlänge. Gick och tittade lite där och fikade på espresso house. Super mysigt! Ikväll ska jag iväg och träffa några kompisar. Ska bli kul att se hela gänget igen!


/J

NEW SHOES BABY

sååååå nöjd över dessa snyggingar som kommer sitta fast på mina fötter nu i höst. tyckte att jag behövde ett par nya jag som har bott i mina träningsskor och converse nu i sommar.
 
/J

NIKE PRO

min lediga dag spenderades nere på stan med mamma. super mysigt. gick och tittade massor, shoppade och lunchade på stan. har varit på jakt efter en ny sport bh eftersom min gamla är ''mystiskt'' försvunnen. hittade en från nike som satt super skönt och var riktigt snygg. hittade också ett par nike pro shorts som jag blev totalförälskad i. köpte dom båda! super nöjd. fick även med mig ett par skor (kommer blid) och två tröjor med mig hem!
 
 
shorts 249:- / bh 349:-
/J

EK14A

Det här är då min nya klass som jag kommer spendera nedrans mycket tid med under dessa 3 kommande åren. Gillar dom redan!! Min dag spenderades i Åsbo med alla 1:or från Hagströmska. De hade satt upp en liten tävling som vi (min klass) såklart ville vinna. Mycket som stod på spel. I detta fall fick vinnande klassen tårta! Resultatet fick vi tyvärr inte veta idag, det kommer lite senare. Mycket teamwork och "lära känna varandra" övningar som kort sagt gick ut på att man kastade sig över varandra. Riktigt roligt! 


IDAG VAR BÖRJAN PÅ 3 NEDRANS BRA ÅR

Första dagen på gymnasiet är nu avklarad!! Går då ekonomi på hagströmska som resten av hela Falun gör om jag nu inte sagt det tidigare! Tror det kommer bli super bra eftersom jag valt till att simma på skoltid också. Det är jag super nöjd med. Utbildningen osv är väl bara att vänta och se med! Dagen idag bestod av massa info som också morgondagen kommer inehålla. Blir konstigt att ställa klockan till imorgon dock. Nu är sommarlovet över på riktigt.
/J

LUNCHADE MED TVÅ FAVORITER


Linus och Jocke /J

KRÄFTSKIVA

Spenderade min sista helg av sommarlovet i mitt paradis med familj och släkt. Helt sjukt att skolan börjar på tisdag! Blev massor av äventyr i spöregnet med kusinerna, monopol tunering (måste jag ens säga vem som vann?) och så avslutade vi med kräftskiva. Smart som jag var så hade jag en vit tröja på mig. Perfect! Så det första som hände var ju att brorsan smällde till en kräfta och all saft sprutade på mig. SÅKLART. Usch! Har i alla fall kommit hem nu och ska fixa lite inför skolstarten och träna! Hoppas ni har det bra!
/J

GRÄSLIGT

...att han snart har växt om mig. De stunderna jag hade argumentet "jag är i alla fall längre än dig", är nu borta. Själv har jag slutat växa vilket är lite deprimerande.

/J

FOTBOLL MED TJEJERNA

Efter en mysig dag hemma blev jag tvingad ut till Slätta med Lotta och Josefine. Vi skulle se en fotbollsmatch då det plötsligt började spöregna, så vi satt under ett träd och hoppades på det bästa! Verkligen super roligt att umgås med dom två. Var super länge sedan jag träffade dom också! Imorgon ska jag äntligen börja köra igång med träningen också! Haft otur nu i början med att vara  sjuk. Riktigt tråkigt!
/J

EN DAG DÅ JAG TILLÅTER MIG ATT LIGGA INNE

dels för att jag behövde sova lite, men också för att min förkylning inte är helt 100% borta. Tar den här dagen som den kommer helt enkelt! Ikväll ska jag i alla fall ut och träffa Josefine och titta på lite fotboll. Kul att då träffa henne. Ha en bra onsdag vänner!


/J

BRA KVÄLL VID KÅLGÅRN

hade en riktigt bra ikväll igår med massor av folk i kålgårn! Två vänner till mig, Matilda och Felicia, ska flytta till Stockholm snart så vi sågs där och sa "hejdå" till dom. Sorgligt att dom ska flytta här ifrån. Kvällen började med mat och äventyr med Jocke, Linus och Moa innan vi drog oss mot kålgårn där vi träffade massor av folk! Massor av galna aktiviteter, musik och lyktor som hissades upp! Super fin kväll som avslutades med äventyr ute med killarna! 
/J

4 MYSIGA

             
             
             /J

GODMORGON


/J

GOLFBANAN

Lite värre va det faktiskt den här gången. Kunde dock så mycket bättre än förra gången, men idag var det istället en golftävling där och massor av människor som tittade och dömde en. Bara lite pinsamt för mig som inte alls går på golf. Andra gången idag för att vara exakt! Gick i alla fall bra. Har också hunnit med och städat rummet och gått en sväng på stan! Ikväll ska jag träffa några kompisar och titta på skräckfilm! Mysigt ja, men läskigt. Hoppas dom inte väljer någon allt för läskig!
/J

UTE MED TVÅ FINA

min kväll har spenderats med Elin. Åt hemma hos henne med våra familjer, men sedan satte vi oss på moppen och åkte ut på lite roligheter! Vi köpte klass och ett varsitt kinderägg (blir man någonsin för gammal för det? Tror inte det!) och satte oss ute och myste lite. Vi mötte sedan upp Shawon som jag inte träffat på hela sommaren. Vi hade såklart mycket att prata igenom. Vi åkte sedan ut på lite äventyr och bara pratade. Super fina vänner det där!
/J

POKER RUNN 2014

Har spenderat min dag ute på sjön med familjen, men även med Linns familj. Som alla andra som har båt var vi ute och tittade på båtarna som deltog i Poker Runn. Riktigt häftiga båtar måste jag säga!! Åt mat ute på sjön, badade, solade och åkte runt och tittade på båtar. 
 
 
 
 
 
 
/J

-S U M M E R-

 
 
 
 
 
/J

GOKART

Trots huvudvärk och förkylning drog jag i mig en Ipren och åkte till Hedemora. Där träffade vi Löfdahls, lunchade med dom och åkte sedan till gokart banan. Vi drog på oss varsin overall och hjälm och satte oss sedan i en varsin gokart. Jag, som aldrig åkte gokart förut, tog det absolut inte lugnt i början. Sån är jag. Älskar när det är lite action och går fort. Våra två familjer tog det här såklart på största allvar och såg det här som en chans att tävla mot varandra. En sådan sjuk adrenalinkick!! Underbart. Vi körde täcken final och kom upp på prispallen. Vi som kom 1:a, 2:a och 3:e fick med oss en varsin medalj. Lite roligt faktiskt! Super rolig grej att få prova på!



/J

BIOBESÖK MED BROR

Plågade på mig ett par jeans och drog ner på bio med brorsan efter vi ätit lite mat. Fick lov att hänga på även fast mitt huvud inte var så taggad. Tittade på Draktränaren 2 vilket var en super mysig film. Är nu hemma igen med en kopp med varmt te och ligger i sängen. Usch va jag hatar att må dåligt!
/J

HALSONT

men det har absolut inte stoppat mig idag, envis som jag är. Vaknade med en enorm huvudvärk och halsont, men jag skulle absolut åka iväg på träningsläger ändå. Simmade, klev upp pga mitt huvud, tog en Ipren och bet ihop, spelade minigolf med Victor och per och åkte sedan hem. Gav upp på slutet. Fick lov att åka direkt hem och lägga mig och sova en eller två timmar. Helt slut var jag. Om man bortser från mina hinder under dagen, har dagen med vännerna varit toppen! 
/J

HÅRDTRÄNING OCH FIKA MED SAKNADE VÄNNER

Haft en super bra dag! Klev upp 7 imorse med träningsverk och drog mig sedan till lugnet inför 3:e dagen på lägret. Simträning, regnoväder, låg i en klump på varandra i korridoren, actic träningspass och sjukt mycket svett och skrik för att vi hade ont. Helt sjukt va trött jag är nu i efterhand säger jag bara. Hatar att vara otränad. Värsta som finns. Åkte sedan hemåt, bytte om och drog ner på stan i ett par löpartights med Frida och Ida. Satan så jag saknat dom! Vi satte oss på Waynes och bara pratade om allt som hänt. Super mysigt! 


/J

ÄVENTYR

som jag sagt tidigare är träningarna igång igen. Denna vecka har vi ett litet uppstartsläger då vi börjar köra igen och hittar på massor av roliga saker. Idag spelade vi brännboll, körde slut oss på cirkelträning, åt godaste maten och cyklade även till Hosjö hela gänget och provade på forspaddling. Det läskigaste, men också det roligaste. Vi drog på oss tajta byxor och tröjor, konstiga skor, flytvästar och hjälmar och satte oss i en varsin kajak. Vi välte, krockade och skrattade. Så super roligt!



/J

GRATTIS RASMUS, 17 ÅR

ett stort, fett, megagrattis ska denna kille ha idag! helt sjukt att han fyller 17 år! Har kännt denna kille i nästan hela mitt liv. med start när vi började på dagis. vad kan vi ha varit? 1/2 år? sedan dess har han alltid varit den jag sett upp till. han var den storebror jag aldrig fick. såklart ville jag bli som honom ''när jag blev stor''. vi började sedan på samma skola, samma simgrupp och så har det bara fortsatt. nu har han flyttat till Stockholm och det är sjukt tomt utan honom här. men idag är det äntlige hans dag! grattis till dig!
 
 
/J
 
 
 
 

TILLBAKA I VATTNET

Känns skönt att jag äntligen är tillbaka i vattnet. Helt utan kondition, helt utan teknik men jag får äntligen träffa mina konpisar igen. Simmade endast en timme idag (då jag normalt brukar simma ca 2) och tanken "hur fan orkar jag med att göra det här varje dag hela året om egentligen?", slog mig flera gånger. Men det var bara att fortsätta! Satt länge och pratade med alla, och hann även med att springa några kilometer i 32 graders värme uppe på lugnet. Alla låg på marken och sprutade vatten på sig. Hemskt att träna i denna värme. Imorgon ska vi träna lite till och så ska vi även försöka oss på forspaddling tillsammans vilket kommer bli väldigt spännande att se om vi lyckas med det. 
/J

ASKA, RÖK OCH REGN

Nu känner man verkligen att den här branden i Sala är på allvar. Konstigt orangeaktigt sken lyste över hela stan, luktade rök, regnade aska och så åskade det. Lite läskigt är det faktiskt. Pratade med en kompis som bor ca en halvtimme ifrån baranden, och hon fick lov att evakuera bort från sitt hem. Helt sjukt är det. Linn kom sedan hit och våldgästade lite (perfekt timing som alltid). Hon hade såklart inte ätit så hon drog med mig till pizzerian för att köpa en sallad. Vi gick med ett paraply så våra klädet inte skulle bli förstörda av all aska. Vi gick sedan hem till mig igen, åt och myste i soffan till en bra film. 
avslutar med en vacker bild från en färja påväg till Finland som inte har något med inlägget att göra! /J

RULLSAND / ÖREGRUND

blev väckt 8 imorse vilket var väldigt jobbigt eftersom jag kom hem hyfsat sent ifrån Isac igår. Klev i alla fall upp och satte mig i bilen halvt vaken. Jag och brorsan hade ingen aning om vart vi skulle. Mamma och pappa ville absolut inte berätta. "Ni får se", sa dom. Brukar aldrig sluta bra när dom säger så. Vi fick gissa oss fram, och tillslut kom vi fram till Rullsand. En mysig strand alldeles vid havet där jag hade min klassresa i 6:an. Super mysigt. Vi åkte sedan till Öregrund och åt middag på ett super mysigt ställe vid hamnen och havet. Riktigt bra dag! Imorgon börjar äntligen träningarna igen lite smått. Har saknat min "andra familj" sjukt mycket! 



/J

FINA SOMMARKVÄLLAR MED BRA SÄLLSKAP

mina senaste kvällar har bestått av äventyr på olika ställen med några kompisar. Då våran klassträff blev inställd bestämde jag och några från klassen att träffas i alla fall. Massor av bad i mörkret, dans spel på Xbox (gissa hur fula vi kände oss), skräckfilm, äventyr i lekparker och massa mys. Finare vänner får man leta efter.
/J

PÅ GOLFBANAN

är helt okunnig med allt som har med golf att göra. Inte världens bästa på minigolf heller. Men eftersom hälften av min familj spelar, så blev jag väl lite tvungen att hänga med och se hur det där går till. Tyckte synd om gubben som stod några meter bort och fick se några bollar komma farandes emot hans sida, alltså i helt fel riktning än vad jag skulle skjuta. Att skjuta rakt fram var tydligen svårt. Men efter ett tag fick jag faktiskt till det. Efter många minuter av ilska (jag vill att jag ska kunna allt på en gång. Men så funkar det ju inte), blev jag faktiskt lite stolt över mig själv. 


/J

-GOPRO-

 
 
 
 
 
fråga inte vad vi håller på med. vi lekte lite med brorsans gopro under vattnet, och jises va roligt det var /J