GRÅDÖ

Haft en mega-bra helg i Grådö med knäppis. Åkte dit i lördags och spenderade natten i en husbil. Åt super god mat, badade tunna under stjärnorna och lyssnade på alldeles för hög musik. Härligt att ha en till familj som är lika galen som min! Idag träffade jag min släkt. Fick en försenad present och träffade kusinerna! Sen drog jag på träning, träffade Elin och nu ligger jag i sängen. Fullt upp i helgen, och är inte alls taggad inför vår "prov vecka". Har fyra prov coming up. Hoppas ni haft en bra helg!

/J

MOT LÖFDAHLS

nu sätter jag mig snart i bilen påväg till linns sommarstuga. jag och min familj ska åka dit och bada tunna och mysa! sen ska jag träffa mormor och morfar! kommer sitta i bilen ett tag, så om ni vill, skicka en snapchat! -juliaanordlund
 
 
/J

LET'S GO



/J

NU FÅR JAG ÅKA!!

Åh va skönt det känns! Fixade moppeprovet! Gud va kul! Synd att sommaren är över och att jag fyller år så sent. Nu är det ju så sjukt kallt, men det hindrar mig inte! På med kläder! Har nyss varit ute och åkt lite. Hoppas ni har det bra amigos! 

/J

FOTBOLL

Äntligen fredag!!! Haft en riktigt bra dag i skolan. Har garvat så mycket så jag känner hur magrutorna växer! Haha! Vi slutade dagen på Kopparvallen. Vi spelade fotboll med klassen som sista lektion. Jag är ju absolut inte Sveriges nya stjärna på fotboll, så ja... Några misstag gjorde jag... 


/J

NERVÖS

jaaa.. Imorgon smäller det! Moppeprov! Lite nervös är jag, men jag tror det kommer gå bra! Jag hoppas att det kommer gå bra! Dagen i skolan har varit lite seg. Gick till fyra och hade friidrott på idrotten. Inte det bästa. Nu har jag kommit hem från träningen och ska snart slänga mig i sängen! Imorgon blir det äntligen helg!


Fin Niklas /J

SO REDOVISNING KLAR!

japp, nu kan jag stryka det från listan. Men sorgligt nog har jag säker 5 saker till som ska vara klart.. Nästa vecka ska verkligen allt vara klar. Vi har engelska, spanska och no prov nästa vecka. + massor av inlämningar. Härligt.. Bara att börja Julia!










GHOST

 
 
 
 
 
 
 
 
/J
 
 
 
 
 
 

PRAO KLART!

yes, nu är det klart att jag ska ha min prao på svt vecka 41. ska bli riktigt roligt. har varit där någon gång förut och tittat lite på någon ''rundtur'', så det ska blir riktigt roligt att få vara där i en vecka! btw, dagen har varit bra. vi fick sluta två istället för fyra, så jag klagar inte! efter skolan hängde ida med mig hem och vi tittade på film och bara myste. 
 
 
/J

RÄKNAR NER DAGARNA

nu kan jag säga att om 23 dagar är jag i usa! herregud va jag längtar. idag fick vi våran lilla 'låda' med allt till resan osv. nu får tiden gärna gå snabbt!
 
Untitled
/J

BROR

 
 
 
 
 
/J
 
 
 
 

NY VECKA!

Ja, måndag idag! Ny vecka, och långt kvar till helg... Åh! Har verkligen haft min otursdag idag... Dagen började med att jag ramlade ner för trappan (ja, ni hörde rätt), sen är min laddare sönder så jag kunde inte ladda den, glömde mitt pluggpapper och skåpnyckel. Sen gick jag och skämde ut mig hela dagen. Inte alls en bra dag!! Men nu är jag äntligen hemma och ska lägga mig i soffan och titta på film! Är så sjukt förkyld. Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft...

/J

HÖST

har en liten crush på hösten. absolut är sommaren på första plats, men om jag måste välja en andra plats så väljer jag lätt hösten. Stickade tröjor, mörka färjer, tjockare jackor, halsdukar, vantar osv. sen när det blir kallare och man inte vill göra något annat än att ligga under en filt och mysa. är det bara jag?
 
 
/J
 
 

KLARADE DET!

Åh va skönt det känns nu! Vi hade som sagt orienterings prov idag vid stångtjärn. Man fick välja mellan 3 kartor beroende vilket betyg man "jobbade" emot. A,B eller C karta! Jag valde A kartan. Efter två timmar och en liten bortspringning, så klarade jag alla kontrollerna! så nöjd. Måste säga bra kämpat till er andra amigos! Haft en toppen dag med andra ord!



5 GRADER!?

Herregud, dimmigt ute och 5 grader kallt, och jag ska cykla till stångtjärn! Mössa på!!! I detta fina väder ska alla nior ut i stångtjärn och orientera.. Great. Sen ska vi också ha no där, och på något konstigt sätt ska vi ha hemkunskap och hemkunskaps prov.. Hur tänkte dem där? Men men, får inte hålla humöret nere nu! Ha en bra dag!



ORIENTERING...

Nej, det är verkligen inte min grej. Har kört det sen 2:an, men ändå ska man nöta samma sak varje år.. Imorn ska vi till stångtjärn och orientera på "okänd mark", och vi ska springa ensamma i skogen. Great... Sen har jag hemkunskaps prov där ute i skogen också. Vi har verkligen dem bästa lärarna.. Btw, dagen har väll varit bra, förutom att jag glömde att vi hade sovmorgon till 10.20. Såklart hade jag och Ida tagit fel så vi va i skolan 8.30.. Så vi åkte hem till mig och tittade på trassel! Haha, super mysigt!



iOS 7

Tog faktiskt bara 20min för mig att uppdatera! Skönt. Tyckte det förra va lite snyggare, men helt okej med det nya också! Allt går så sjukt mycket snabbare! 



KORT DAG

skönt med en kort dag idag! Vi slutade halv två pga. Skoljoggen som vi hade idag! Vi började dagen med att titta på en film om världskriget och judar osv! Faktiskt helt okej. Man fick se hur det va då och hur dem behandlade dem då. Helt sjukt... Vi satt i aulan och tittade med alla nior och det va så nedrans kallt! Alla satt med jackor och filtar och frös! Haha! Snodde shawons jacka för att så frös så.. Sen efter lunch va det skoljoggen. Jag och Frida sprang ett varv och sen fick vi sluta! Bra dag!




MIN DAG

..har inte varit den bästa om ser på hur jag har mått idag. Men dagen har ändå varit toppen! Har också hunnit beställa tid, så snart ska jag göra moppe provet! Tänk att jag får åka ut och åka snart! Efter skolan hade jag tänkt att följa med och fira Frida, men jag mådde inte alls bra, så jag ligger nu (och har legat hela eftermiddagen) i soffan under en filt! Hoppas ni i alla fall mår bra!



GRATTIS FINA FRIDA

Tänkte ge lite hämnd efter vad du gjorde. Grattis min fina vän! Nu är du också byxmyndig! 

Puss 

RIKTIGT BRA

Måste bara tipsa er om två hårprodukter för slitet hår! Funkar faktiskt riktigt bra!





KÄNNER MIG INTE HELT HUNDRA

Har lite ont i huvet osv, men jag ska ändå tvinga mig till träningen idag! Super skönt med studiedag! Har bara gått runt och myst och pluggat. Som sagt drar jag iväg till lugnet för lite träning, sen är det bara att ladda upp för skoldag imorn... Ha det bra guys!



STOCKHOLM

Nu är jag hemma igen! Känns så skönt att veta att vi har studiedag imorn! Häääärligt. Har i alla fall haft den bästa helgen med min lilla knas familj! Min pappas jobb är i alla fall bäst, vi (och hans andra jobbkompisar) fick ha hela grönan för oss själva i ca. 3 timmar! Hur grymt!? INGEN KÖ ALLS. Sen har jag också hunnit med att träffa mina kusiner, göra bort mig och bli så obehagligt mätt. Där har ni min helg i kort! Hoppas ni har haft det bra också!










ÄLSKADE

som ni vet har ju jag pluggat till moppekort. och snart är det nära! har gjort klart alla kurser och körningar, så nu är det bara några tester kvar jag ska göra, sen ska jag göra provet. herregudars så nervös jag är! 
 
 
 
/J

SÄTTER MIG SNART I BILEN

..till uppsala! vi ska sova hos min morbror till imorn. för att imorgon ska jag till grönalund!!! herregud va roligt! sen på måndag har jag studiedag. så skönt. ha en bra helg amigos!
 
 
/J

BÄSTA VÄNNER

har nog haft den bästa födelsedagen någonsin tack vara dem här tjejerna! vi hade en hel kväll med film, skratt, massa struntprat och mat! matilda hade bakat en tårta till mig (pluttisen dååå) och ida och annie hade med sig ännu mer godsaker. riktigt mysig kväll. kvällen slutatde framför en toppenfilm med lite choklad. tack så mycket för en underbar kväll mina fina vänner!
 
 
 
 
 
 
 
/J
 
 
 
 
 
 
 

IT'S MA BIRTHDAY

Tack för alla gratulationer jag har fått idag! Sånt gör mig så glad! Nu är min släckt här, sen ska jag iväg på träning en liten sväng. Ikväll kommer mina favorit tjejer hit! Jag ska försöka mig på att laga mat till dem, så det blir spännande! Uppdaterar er liten senare!



WISH ME LUCK

Ska ut och köra nu på landsväg och in i stan! Super nervös, men nu kör vi!



KIM CESARION

Kim Cesarion: ‘Undressed’ Video Premiere! | Urbanboss
  
Kim's nya låt har jag säkert lyssnat på 100 gånger om redan. måste lyssnas på!
/J

TISDAG

ja, helt vanlig tisdag idag! Hade elevens val vilket va lite mysigt. Vi hade axel för att Hasse va borta. Riiiiktigt skön "vikarie" alltså! Annars har dagen bara bestått av vanliga lektioner! Elin hängde med mig hem en sväng efter skolan också! Nu sitter jag hemma och försöker mig på lite plugg till provet! 






GRATTIS HANNA

Grattis till världens goaste tjej! Äntligen 14!




WORDS





LÅNG DAG

Lång dag idag! Men såklart rolig när jag har den klass som jag har! Slutade 4 sen direkt till träningen! Nu är jag hemma, har ätit lite och faktiskt hunnit plugga lite också! Imorgon blir det också en lång dag, men efter skolan tror jag Elin kommer att hänga med mig hem. Vi har lite saker att prata om! Sen ska jag försöka övertala henne att förhöra mig till provet jag har den hör veckan! 

/J

VILL TILLBAKA

 
 
 
 
 
 
 
/J

SNART NY VECKA

helt sjukt va snabbt en helg kan gå. gårdagen va verkligen super rolig. nu har frida och ida åkt hem och jag försöker ta tag i lite plugg. imorn börjar skolan igen.. men det här veckan kommer bli lite annorlunda! PÅ FREDAG FYLLER JAG ÅR. 
 
 
/J

GRANNY GOES STREET

haft en helt underbar kväll med dem bästa vännerna man kan ha! Norlie & KKV va riktigt bra, sjöng med i varje och jag va nog den ända som skrek och härjade. Hoppade med i varje låt, och folk trodde nog jag va galen. Som tur va hängde Frida med på det mesta! Sista låten dem gjorde va det världens drag! Riktigt roligt! Senare gick vi ut och träffade lite folk. Har med andra ord haft en super roligt kväll!


NER PÅ STAN OCH LUNCHADE

När jag vaknade tvingade mamma mig ner på stan en sväng! Vi gick runt och tittade lite. Sen kom pappa och bror dit också så vi gick in på Pitchers och lunchade! Super mysigt. Nu är jag hemma igen och ska titta en stund på en film. Lite senare kommer Ida och Frida hit och då ska vi väll ner på ggs!


FREDAGSMYS

nu har jag satt mig i soffan i mina mjukisbyxor med lite godis och ska snart titta ett avsnitt på min serie! Jag har det rätt bra! Ha en bra kväll!


JOHNOSSI


IT'S FRIDAY PEOPLE

äääääntligren lite helg! Dagen i skolan bestod av no prov, matte prov, lunch och hemkunskaps teori i 2 TIMMAR! Nej, det va inte roligt kan jag säga, men nu är det gjort, och nu är det fredag! Så jag är glad ändå! Snart väntar lite träning, sen är jag hemma med familia ikväll. Lite grillning osv. mys! Ser fram emot morgondagens roligheter också! Ha en bra fredag friendos!


HÄR SITTER JAG


INSPIRATION


SNART HELG

Kämpa på hörrni, bara lite kvar innan helg! Min helg kommer spenderas med Ida, Frida, Josefine och Lotta på granny goes street! Kommer blir riktigt roligt. Efter det kommer Ida och Frida sova över här så det kommer bli mysigt! Hoppas jag ser några av er där! Btw, idag så har det varit en helt galen dag. Jag är förkyld som ni kanske vet, så jag va super trött idag! Men andra ord va jag super dryg... Haha, men lite roligt när vi fick våra stunder.. Efter skolan va jag på körlektion vilket gick toppen! (En gång kvar bara!!). Just nu ligger jag i sängen och försöker plåga mig till lite plugg. Hoppas ni i alla fall mår bra friends!


BRA DAG

Haft en super bra dag i skolan! Slutade halv tre så det va super skönt! Nu är jag hemma och äter lite, och ska snart dra mig mot trafikskolan för att gå på sista teori kursen! Hääärligt! Sen är det bara att börja plugga så jag klarar provet och få börja köra lite! Ikväll blir jag hemma, ska plugga lite och vila eftersom jag har dragit på mig en förkylning som jag vill ska BORT!


GÅR PÅ REPEAT

 
A perfect night
ÄLSKAR LÅTEN NÅGOT ENORMT
/J

UTE PÅ VÄGARNA


KÄNNER VERKLIGEN VILKEN BRA DAG DET KOMMER BLI...

Nej, inte alls. Nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja. Såklart börjar vi senare just på tisdagar.. Så typiskt! Så sitta i typ en timme i skolan är inget man vill göra! Haha! Idag efter skolan drar jag mig mot trafikskolan och ska köra! Ska bli riktigt roligt! Ha det så braaa!


DÅ KÖTTAR VI!

precis kommit hem från en fullpackad dag! Skola, moppe teori och träning! Ikväll ska jag verkligen gå och lägga mig tidigt, för imorgon börjar dem igen.. dem fantastiska morgonträningarna.. Så ja, jag ställer klockan på 5 imorgon. finns inget som är bättre (att ligga i en soffa är ju kanske liiiite bättre? Eller?). Sen efter skolan ska jag på körlektion. Då är det dax att lära sig köra moppe! Ni som ser detta från klassen, JA jag ska köra säkert!! Hoppas ni har det bra i skolan osv. Ciao!


PLUGG

Nu är jag värd att ta mitt toffifee paket och lägga mig i sängen. Träning, jobb och plugg på en kväll. I'm proud. Nu ska jag lägga mig och fira! #galning


NORLIE & KKV

 
 

REDAN?

är det redan söndag? dagarna flyger verkligen iväg. men som tur är har jag sovmorgon imorn så det tröstar mig lite! efter skolan imorn går jag direkt till trafikskolan och ska på en till kurs. (ni kom inte vet håller jag på och pluggar till ett moppe kort. lite sent ja, men jag har inte fyllt år än... vilket suger) just nu ska jag preis till och äta, har pluggat lite moppe nu på förmiddagen också. sen ska jag upp till lugnet och jaooba lite, sen direkt efter lite träning! ciao!
 
bjuder på en bild på mig och martin! saknar honom såååååå