PÅ UPPSALAS GATOR

Ligger just nu på hotellet med brorsan efter en lång dag ute på Uppsalas gator. Vi har ätit och shoppat i massor! Fick med mig två par byxor, en tröja och en ny väska! Super nöjd! Träffade även kusinerna och tog en fika med dom! Ikväll ska jag och familjen på restaurangen "plock" vilket kommer bli sjukt mysigt!! 

/J

ON THE ROAD

yes, nu sitter jag som sagt i bilen mot uppsala. segt såklart, men med lite musik så bli allt mycket bättre! så peppad! kramisar
 
/J

TIDEN BARA FLYGER IVÄG

idag har jag verkligen inte gjort någonting. sov länge vilket var väldigt skönt! åt lunch lite senare, och mötte sedan upp marcus! vi skulle upp på lugnet och träna lite för oss själva vilket var vädligt roligt. vi pratade massor och tränade såklart. sedan åkte jag hem och då var klockan redan fem. var tar tiden vägen?! just nu håller jag på och packar. åker tidigt imorgon in till uppsala för att träffa mina kusiner och sen ska vi bo på hotell och äta på en ny resturang som har öppnat där! får se om jag åker in till stockholm, annars stannar vi i uppsala och shoppar där. ska bli super mysigt!
 
/J

BÄSTA FILMEN

FROZEN. Åh, vilken gullig film. Lovar att jag har sett den minst 6 gånger redan. Love it! Sitter just nu i soffan i mjukisbyxor med brorsan och tittat på film. Imorgon eller på fredag drar jag och min familj mot Stockholm inför lite shopping och massor av mys på hotell! Ska bli super roligt. 
/J

MYSER


/J

MOT MAX

har nyss gått igenom ett dödande träningspas på morgonen. trodde ärligt att jag skulle spy några gånger där ett tag... men nu är det gjort och jag har nu ont i hela kroppen. ska snart byta om och dra ner mot stan för att möta upp linn. vi ska luncha på max tillsammans! MYS! har inget mer träningspass idag så jag ska bara mysa med linn och med familjen hela dagen.
 
/J

VÅR!?

Herregud va glad jag blir när jag ser att det är 10+ och sol ute! Har det verkligen blivit vår? Bort med snön!! Vaknade vid 11 av att mamma tände och sa "du måste faktiskt ut och se något annat än en simhall på ditt lov", så hon drog med mig till borlänge! Vi gick på Ikea och kupolen med min barndomskompis Maja som jag inte träffat på super länge vilket var väldigt roligt! Vi åt ute på "stan" och åkte sedan hem till mig. Hon hängde med mig till gymmet och sedan var vi bara hemma och myste! Super bra dag! 
/J

BÄSTA MAMMAN

Nu på lovet har jag två träningar per dag (några av dagarna), både morgonträningarna och eftermiddagsträningar. Inte det roligaste. Efter vårt sista pass idag var vi helt utmattade och ont i hela kroppen. Då kommer mamma dit och har bakat muffins till min klubb. Ni kan förstå vilken lycka. Bästa mamman har i alla fall jag. Slutade med att min tränare tryckte upp en hel klump med grädde upp i mitt hår och ansikte. Jag gillar verkligen inte grädde och har aldrig gjort (tycker det smakar plast) så såklart va det mig han gick på. Haha ja, det blev krig. Just nu luktar mitt hår grädde, vilket jag inte gillar ett dugg. Usch. Godnatt på er.
/J


FRUKOST NR 2

Godmorgon! Ställde klockan på 7 imorse för att jag skulle upp och träna (är nästan värd en medalj för det). Tränade till kl 10, sedan tog jagvocj Josefine bussen ner på stan och åt frukost på Waynes! SÅ MYSIGT. Nästan inget folk på stan alls. Perfekt. Så det var bara att dra på sig något och dra ner och äta. Nu är jag hemma igen och dragit på mig pyjamas byxorna och ska snart sova och titta på film. Låter perfekt tycker jag. 
/J

HOCKEY FINAL

nu har jag kommit hem igen från Ida. Haft en super rolig kväll/natt med henne. Skrattat massor, tittat på mycket bra filmer och bara myst. Nu sitter jag och tittar på hockey finalen i OS (Sverige-Canada). Ser ganska mörkt ut tycker jag.. Idag blir jag bara hemma, sen blir det lite träning. Skön dag! Precis vad jag behöver. Sjukt härligt att veta att jag inte behöver gå till skolan imorgon. 
/J

BRA MORGON

Börjar morgonen med en bra frukost och lite skidor! Är så skönt att veta att man fått lov. Dagen kommer spenderas i soffan i en skön tröja, på lugnet en sväng inför lite gym och avslutar kvällen hos bästis. Ska sova över där idag vilket kommer bli super mysigt! 
/J

SPORTLOV

Äntligen lov hörrni! Åh, ska bli så härligt med lite ledigt, eller vad säger ni? Dagen i skolan var bra! Fick fina frisyrer av Isac (kaos) och har avklarat muntliga nationella i engelska vilket gick super bra! Efter skolan åkte jag på träning. Träningen var super jobbig! Just kubister jag i mjukisbyxor i soffan med min bror och tittar på ice age. Bästa filmen någonsin. Imorgon ska jag sova över hos Ida vilket kommer bli super mysigt! 


/J

GRATTIS TILL MIN FINA VÄN

ett stort grattis till min fina vän som fyller år idag! Love u 

/J

JOBBIGASTE DAGEN

..på länge kan jag säga er! Idag har jag klarat av två prov, äntligen! Gjorde ett hemkunskaps prov och ett no prov. På hemkunskapen fick vi i uppgift att laga fyra saker korrekt inom 50min. Ja, omöjligt. Så tänkte jag också. Men nej, det gick tydligen. Jag och mina klasskompisar skulle laga en "trerätters" middag på 50min. Vi bokstavligt talat sprang och skrek till varandra under dessa minuter. Är väldigt nöjd över att jag klarade det!! Direkt efter det väntade ett no prov i aulan. Satt där och skrev i ca en timme (tyckte faktiskt provet var relativt lätt), sedan åkte jag buss med Ida hem till henne och spelade halo. Bästa vännen det där. Nu ligger jag hemma i sängen super trött och tittar på en serie! 

/J

NO PLUGG / GLAD ÖVERRASKNING

HEJ! haft en toppendag i skolan. Lektionerna har inge varit allt för långa, och så slutade vi halv 3. Riktigt skönt faktiskt. Har blivit smittad av några i min klass, så jag har blivit lite förkyld.. Tack för det. Men jag tror att det går snabbt över. Har varit hemma och pluggat hela kvällen (vilket jag gör nu också) till no provet som är i morgon. Så jag tror nig att det var bra med en kväll hemma i soffan. Fick tillbaka mitt spanska prov också! Ni som känner mig bra vet att jag inte är ett stort fan av spanska. Lägger inte ner någon större energi som jag gör på de andra ämnena. Fick nu reda på att jag har fick super bra resultat på provet vilket gjorde mig väldigt glad och motiverad! 
/J

HÖG MUSIK OCH BRA HUMÖR

att bara gå ut imorse och mötas av solen var en lättnad. efter så många veckor i mörker får vi äntligen lite sol. hoppas det fina vädret nu stannar och aldrig ger sig av. skönt väder ute också, inte lika kallt. det gillas starkt från min sida! nu sitter jag i soffan och pluggar lite no, medans mina favorit låtar spelas i högtalarna. yeh, feeling kinda great! hoppas ni också gör det!
  
 
/J

KORT DAG

...och jag är nu klar med första nationella provet! Skönt! Gick till skolan till halv 9 och slutade sedan halv 11. Fick skjuts av Staffan och Erik hem, och sedan har jag pluggat fram till nu. Skönt att ha en kort måndag. Det gör hela veckan bättre enligt mig! Ikväll ska jag upp på lugnet och tävla två lopp! Vi får se hur det går! 


/J

NAMNSDAG / TÄVLING

yes, idag är det min namnsdag!! Har tillbringat min dag i soffan framför OS, och sedan i Ludvika på tävling. Simmade två grenar och fick pallplats på båda. Va kul att träffa mina kompisar som jag inte träffar vardagligen. Bla några som kanske kommer bli mina blivande klasskamrater. Kommer bli grymt!!! Ska bli kul att få träffa dom mer. Så jobbigt att man bor så långt ifrån varandra! Nu ligger jag hemma i min säng igen och tittar på ett avsnitt av pll, och gör mig redo inför mitt första muntliga nationella prov imorgon. Kommer bli spännande! 
/J

FILMKVÄLL

nu är jag hemma i min säng igen efter en super bra kväll hos Isac! Jag, Erik och Isac tittade på skräckfilm, åt chips och skrattade i massor! Vi tittade på "the conjuring" vilket jag tyckte va en sjukt läskig film. Isac och Erik satt väll och skrattade lite mot slutet, men jag tyckte den va hemsk! Ja, måste erkänna att den va bra! 
/J

OS GULD!!!

blev väckt imorse av mamma som kom inreusande i mitt rum och skrek något om att jag måste skynda mig upp ur sängen och titta på damstafetten i skidor. halvvaken klev jag upp och möttes av att hela familjen stod upp på golvet och skrek (ja, det va bara första varvet). min familj är så sjukt sportintresserad så när kalla skulle åka sista varvet kan ni ju gissa hur det gick till.. vilket sjukt lopp!!!!! Sverige tog OS guld! 

5419323_2536097.jpg

/J


MYSIG DAG

hela dagen i skolan har vi tittat på film. klagar absolut inte! tittade bla på Romeo och Julia (haha, lite kul att jag heter Julia) med Leonardo DiCaprio vilket gjorde filmen sååå mycket bättre. herregud va snygg! sen tittade vi på någon mattefilm, och sedan ''life of Pi'' på engelskan. super bra dag! när jag kom hem låg den snyggaste jackan jag någonsin sett och en ny tröja på min säng. jag har världens bästa föräldrar! de hade köpt jackan och tröjan jag tittat på ett tag nu. åh va glad jag blev. TACK. nu ikväll har jag tränat, ätit, och ska nu bara mysa med familjen. ska snart titta på Ice Age, som är en av de bästa filmerna jag vet. puss
 
 
 
ni får bild på jacakn senare! /J

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

                  gallery-ios.jpg

                 /J


O'LEARYS MED FAMILIA


/J

TRE LUGNA

 

SISTA MATTEPROVET - KLART

Ja, nu kan jag äntligen bocka av det från listan. Kändes riktigt bra också, kunde det mesta, så det är väll bara att vänta och se! Dagen har varit lång, slutade halv fyra vilken va lite mindre bra. Ska snart ner på stan en sväng och shoppa lite, och sedan ska jag äta lite med familjen på stan. Super mysigt! Imorgon blir det mest film i skolan. Skönt såklart! 


/J

KORTIS DAG

ja, det har det verkligen varit! Började dagen 8.30 och fick sluta skolan 11.30 på grund av att våra lärare skulle på konferans! Helt okej! Trots den korta dagen har jag tagit mig igenom två prov som jag tyckte gick bra! Vi har i princip varit i aulan hela dagen. Efter skolan hängde jag med några kompisar på stan och bara pratade, sen tog jag bussen hem! Ska just nu titta på ett avsnitt av pll som jag har missat, sedan ska jag upp på lugnet! Imorgon jag har andra matteprovet också.. Wish me luck!!!!


/J

SITTER VÄLL OCH NJUTER

...av att jag är fast på lugnet. YES, precis det jag behövde. Sitter och tittar på innebandy och sitter och tänker på hur gott det skulle vara med mat just nu. Får sitta här en stund till tills min brorsa slutar! Dagen då? Jo, det har varit super bra! Film på engelskan och idrott som sista lektion. Vi spelade handboll och det va super roligt för att verkligen ingen i min klass (förutom en som fick lov att lära oss) kunde spela. Blir ju en sån vinnarskalle när det kommer till sånt här. Haha, men roligt va det! Har också tre prov i veckan som väntar. Matte och spanska. Så jag ska snart hem och plugga till dom! 
/J

ONT I VARJE MUSKEL

HEJ! nu är jag äntligen hemma igen efter en super bra helg i Älvdalen med massor av härliga nya människor! Innan ni kan börja njuta med mig, så måste jag säga att jag simmat över 2 mil på bara 3 pass.. Ja, drygt som satan!!! Så nu (efter en lååång bilresa med per och Victor) ligger jag hemma, ont i huvudet och kan inte röra mig över huvud taget! Har i alla fall lärt känna många nya människor som kommer från många olika delar av Sverige. Det va tråkigt att det bara va en helg, hade mer än gärna stannat kvar! Försöker just nu att tilltala mig att det är skola imorgon, och behöver plugga till ca tre prov som är nu i veckan. Nej, inte pepp. 
/J

"SLUTA INTE NÄR DET GÖR ONT, SLUTA NÄR DU ÄR KLAR"

dessa ord har länge, länge varit i mitt bakhuvud. Enda sedan jag varit mycket liten. Dom kommer fortfarande att finnas där när det är som mest jobbigt, när min kropp lider och har ont överallt. Tänk att så få ord, kan ge en så sjuk styrka. 
/J

FREDAGSMYS

åh, äntligen fredag! Haft en super rolig dag i skolan trots massor av prov. Tyckte proven gick bra, så jag hoppas på det! Så roligt att ha en sån bra klass. Gör dagarna mycket bättre! Just nu är jag hemma från träningen och tittar på OS invigningen! Snart kommer Elin hit för hon ska sova här i natt, fast jag åker tidigt hemifrån imorgon. Måste kliva upp tidigt för att sedan sätta mig i minibussen med mina kompisar mot Älvdalen! Kommer blir riktigt roligt! Hoppas ni har en bra kväll!
/J

PLANER / ETT LITET ÄVENTYR

det har verkligen hänt mycket den hör veckan, och har inte haft tiden att blogga så mycket som jag velat, men det ska inte stoppa mig! I veckan har jag faktiskt gjort mitt val till gymnasiet! Behövde bara välja endast ett val för att mina betyg va så pass bra så min SYO sa att det räckte hela vägen. Så skönt att höra! Är nöjd över mitt val, och jag är enormt tacksam över att jag även får träna med mina kompisar på skoltid! That's great!!! Min helg som kommer har jag fullt med planer! Imorgon kommer Elin hit och ska sova över här, tills jag lämnar henne med min familj medans jag kliver upp tidigt och sätter mig i en minibuss med mina kompisar till Älvdalen (av alla ställen..)! Jag har blivit uttagen att få åka på ett "mästerskapsläger" med massor av andra simmare i Sverige. Fick reda på att jag ska bo med två helt okända personer, vilket kommer bli super spännande! Älskar att träffa och träna med nya kompisar från alla delar av Sverige. Är super taggad! 

/J

VÄRLDENS BÄSTA DAG

åh, helt sjukt att vår skola också kan göra underverk ibland! Vi hade ingen slöjd och ingen no, så vi började halv 11 och slutade halv 2. Helt sjukt härligt! Såklart fick andra gruppen (inte min grupp) sluta efter matten, så dom drog ner på stan och åt pizza medan vi andra fick lov att stanna kvar. Typiskt min tur. Annars har hela dagen gått åt till plugg. Har pluggat so, svenska, no och skrivit ett uppsats princip samtidigt. Puh, time to celebrate! Blev klar med det mesta vilket är skönt! Imorgon väntar ett so prov och en engelska uppsats. Vi har även sovmorgon imorn till halv 10 vilket ska bli så skönt! 


/J



FRILUFTSDAG

Dagen har spenderats i källviksbacken med några från klassen! Vi hade friluftsdag så jag valde såklart slalom! Jag, Frida, Alva och Elsa åkte tillsammans med några av killarna från klassen. Super bra dag! Älskar att åka slalom! Vi gjorde allt från att klättra upp på ett super brant snöberg, till att ha snöbollskrig i liften. Nu är jag hemma igen och har ont i fötterna efter pjäxorna! Ligger och vilar lite nu, och ska snart dra mig uppåt mot gymmet! 
/J

TEGERA ARENA

dagen har spenderats i Leksand med familia! Vi åt fin mat på resturang och åkte sedan på teater i tegera arena. Ja, det är där dom spelar hockey, men dom hade nu satt upp en stor scen mitt på isen (men golv på såklart). Vi såg en super bra teater med bla marcolio och "Tobbe trollkarl" som var med. Riktigt bra! Super mysigt! Imorgon är det skola igen! Tycker att skoldagarna går alldeles för sakta och helgerna bara flyger iväg..! 
/J

MYSKVÄLL

nu är jag hemma från att ha spenderat hela kvällen med Linn! Vi åt super god mat, tittade på melodifestivalen och bara myste. Lyckad kväll, absolut! Imorgon ska jag och min familj på teater  så det kommer bli super spännande! Hoppas ni haft/har en bra kväll!

/J

IGÅNG MED TRÄNINGEN



/J

MELODIFESTIVALEN 2014

yes, idag drar det igång igen, så jag och mina familj har blivit bortbjudna till löfdahls för att titta på melodifestivalen, äta och bara mysa! vi får se om det är några bra med den här gången. hoppas! sov väldigt länge idag vilket jag behövde. var så trött. snart jag jag äta lite mat, och sedan ska jag faktiskt dra mig upp till lugnet och börja träna igen. ska upp och gymma lite, och sedan simma! GREAT! ha en bra lördag friendos!
 

url.jpg

 

url.jpg

/J


THE WOLF OF WALL STREET

 

BIO BESÖK

efter skolan åkte jag hem och fixade till mig lite, och åkte sedan ner på stan för att möta upp två saknade vänner! Josefine och victor! Vi började kvällen på american take away och proppade oviss massa pizza medans vi pratade om det mesta som har hänt. Skön att ha människor man kan öppna upp sig för. Gosisar. Efter ett lång middag gick vi mot hemmakväll för att köpa lite godis och Cola! (Nyttigheter, jag vet! Men det är faktiskt helg!) vi gick sedan och hämtade ut biljetterna och gick in på bion. Vi såg "the wolf oh Wall street". 3 timmar lång! Alldeles för lång för mig. Började röra sig i benen redan efter 2 timmar. Vilket påverkade Victor väldigt mycket. Satt och vände och vred på mig hela tiden... Men bortsätt från det, tyckte jag filmen helt klart var okej! 


/J