VID STILLA HAVET

är just nu på ett nytt hotell i monterey! Vi har hämtat ut våran bil (sjukt stor och riktigt snygg!!!) och försökt hitta fram på USAs vägar. Gick sådär i början, men vi lär oss snabbt! Idag har vi varit på stränderna och bara gått och tittat! Hittade en super gullig godis affär där jag inte kunde hålla mig längre.. Så gott! Imorn åker vi vidare, och då är det dags att åka fyrhjuling på stränderna längre neråt! Gud så kul!!!!! 





/J

SHOPPING - HITTILLS

åh, så mycket fint det finns! blir galen! har varit här i bara 2 och en halv dag och har redan shoppat ganska mycket! men mer ska det bli! tänkte visa er lite av vad jag har shoppat, hittills!
 
 
 
 
 
 
tröja och byxor från Levi's
pyjamas
linne
 
bh - victoria's secret
 
har också köpt en till tröja som jag inte har bild på!
/J

I'M IN LOVE WITH YOU, USA

hej på er! åh, kan inte beskriva hur bra jag har det! har bara varit här i två och en halv dag, men jag känner att jag aldrig vill åka här ifrån. som sagt så är jag nu i San Fransisco. har gjorde allt från att varit på Alcatraz, åkt cable car, starbucks, victoria's secret, levi's, converse, fishermans wharf osv. ja, har gjort det mesta! har också varit på världens största China Town och ätit. herregud va mysigt!! har också gått uppför den brantaste backen och den kurvigaste! så häftigt! har shoppat en hel del! imorn ska vi hämtat ut våran bil som vi ska ha nu i 2 veckor. (känns som det har gått 3 veckor, när det bara är 3:e dagen jag är här!) så vi kommer åka ner vid kusten till bla las vegas och los angeles. tänkte släga in ett litet inlägg så ni vet att jag lever och har det så sjukt himla bra. hoppas ni har det bra i snön och mörkret i sverige. usch. puss och kram till er!
 
cable car som jag åkt! stod på sidan och hängde ut! SÅ KUL
 
 
starbucks till frukost! vad ska jag säga? det godaste som finns
 
utsikt från twin peaks! lite dimma, så det va synd
 
 
mi familia.
 
 
bay brigde, har ingen bra på golden gate bron än! det kommer senare!
 
och alcatraz!
/J
 

PÅ ARLANDA

trötta som satan, men kul ska det bli!! Klockan 09.00 sätter jag mig i planet och flyger bort från Sverige! Ha det så bra mina kära vänner!


/J

IMORN DRAR JAG

har nu ställt klockan på 5 och förbereder mig inför en lång flygresa imorn! 10 timmar.. Jag är också lite flygrädd pga en olycka som hände för ett år sedan. Men det är bara att bita ihop! Ska bli så kul!!! Bloggningen kommer inte att vara på topp, men jag ska försöka slänga in ett inlägg då och då så ni kan hänga med lite! Så håll utkik! Ha det så bra i Sverige och i skolan amigos!

/J 

MIN DAG

hej på er! Haft fullt upp idag! Skoldag till 4, massa packning, plugg och har varit på gymnasie information. Och äntligen börjar jag veta var jag vill gå. Det känns skönt! Nu är jag hemma igen och ska gå igenom matten till andra delen på matte provet imorn... Sen efter skolan sätter jag mig i bilen och åker mot Uppsala. ÅH VA KUL DET SKA BLI. 

/J

ROLIG DAG

Super kul att träffa kompisarna igen efter en hel veckas prao. Har verkligen saknat dom. Så hela dagen har bestått av mycket prat och såklart mycket skratt. (Och mycket skoljobb... Som jag helst inte vill nämna). Fick också första delen på matte prov klart idag också! Svårt, men jag tror att det gick hyfsat bra. Nu har nyss Elin gått hem. Hon kom ner och störde mig i pluggandet, så jag tog ett break. Nu ska jag snart gosa ner mig i sängen! Ciao!

/J

PACKAR

Nu har jag äntligen börjat packa! Har nu fått ner det mesta i resväskan! Gud va kul det kommer bli! Just nu har hag tittat på något avsnitt på min serie och tänkte faktiskt gå och lägga mig snart! Helt slut efter helgen! Imorn börjar skolan igen! Det är skönt att veta att jag bara kommer gå i skolan till och med onsdag, sen slipper jag Sverige ett tag! Sen så har jag matte prov imorn... Det gör inte precis dagen till den bästa, men det är bara att bita ihop! 

/J

NÖJD

yes, nu är tävlingen över! 5 pallplatser av 5 möjliga, några pers, en tidnings intervju och massor av roliga kompisar runt om kring mig! Feeling great! Lite pinsamt att hamna i tidningen när man såg ut som man gjorde... Men men! Det är sånt man får ta! Hahah! En bra helg har jag i alla fall haft!


/J

TVÅ FÖRSTA PLATSER

Nu är första dagen avklarad! Två lopp, och tog hem segern i båda grenarna! Riktigt roligt! Mina kusiner kom hit och tittade på mig, så de ska sova över hör tills imorn! Så kvällen har bestått av tv tittande med småkusinerna och massa prat och godis! Nu ska jag snart gå och lägga mig! Är helt slut efter dagen!


/J

TÄVLING

som sagt så är det tävling i helgen, och nu är första passet avklarat. Det är inte precis lika som er som spelar fotboll eller innebandy osv och spelar en match på två timmar och så är det klart! I simning är det en hel helg. Så ja, första passet är nu avklarat! Ska snart upp igen! Imorn är jag ledig på förmiddagen (vilken är super skönt), men sen ska jag tävla igen på söndag eftermiddag. Fullt upp som ni kanske hör!

/J

NU ÄR JAG REDO

Idag har jag växlat in mina pengar till dollar! Känns verkligen som at vi ska åka snart! På torsdag! Måste börjaoacka snart också, men jag kommer nästan inte ta med mig någonting eftersom att jag kommer shoppa där! och det kommer bli mycket!


/J

GLADA TJEJER

skönt, men ändå tråkigt att få lämna svt för sista gången! Super rolig prao! Så nu är vi glada, i alla fall jag! Ikväll har jag tränat, myst med familjen och nyss tittat på några avsnitt på one three hill. I helgen kommer jag vara uppe på lugnet! Tävling! Ska bli kul! Sen går jag bara tre dagar i skolan nästa vecka, sen åker jag! Helt sjukt.


/J

IS

bra start på dagen med att det är 0 grader och is på rutan..! Tack och lov åker jag snart bort från Sverige! Idag är det sista dagen på svt. Sitter nu och väntar på att Frida ska dyka upp! Äntligen fredag! Snart är det helg friendos! 

/J 

PRAO DAG 4

ja, imorn är det sista dagen för mig och Frida på svt. Riktigt rolig prao. Idag har vi fått provat att vara riktiga programledare! Häftigt va det! Det va ett riktigt program, förutom att jag stod där och pratade! Dock va det riktigt svårt. Är tyvärr inget proffs, så det blev som det blev! Kul att prova! Vårt "crew" är ett riktigt härligt gäng också. Mycket skratt blir det! 

/J

SOVMORGON IMORN

kan inte fatta att jag och Frida börjar klockan 13.00 imorn! Guuuud va skönt med sovmorgon! Haft en riktigt rolig dag med massor av intervjuer osv i Borlänge med vårt crew! Kommer även vara med i tv idag igen! Jag och Frida fick vara lite "statister"! Så vi är med igen! Imorn ska vi jobba mer eftermiddag, så det ska bli riktigt spännande! Hoppas ni har det bra !


/J

BOWLING

Super mysig avslutning på kvällen! Jag och min familj mötte upp några kompisar och spelade bowling! Det blev plötsligt en tävling (de vuxna blev som galna!). Haha, kul att få träffa Julia också!



/J

PRAO DAG 2

super bra dag! Jag och Frida hängde med vårt kamera "crew" för att untervjua lite folk om prao på sjukhuset! Super intressant att få se hur det går till. Sen träffade jag lite folk från klassen också! Två timmars lunch fick vi, sen så spelade vi in våra röster på en egen nyhets inspelning! Så häftigt! Vi ska få ta med en skiva med allt på hem sen när veckan är slut! 





/J

LÅTER DENNA BILD AVSLUTA

låter denna snygga pojke få avsluta! Nu är jag hemma från träning, och ska förbereda mig inför morgonträning (orkar verkligen inte) och sen ännu en till dag med prao! Super kul! Efter praon drar jag ner på stan och träffar några kompisar! Godnatt på er!

/J

TV KÄNDIS NU DÅ

Första dagen på praon är avklarad! Jag och Frida praoade på sammsa ställe, vilket va väldigt tur. Annars skulle det inte vara lika roligt! Har varit med och tittat på två sändningar, druckit alldeles för mycket choklad, spelat barnspel, tittat på en intervju och har varit med på en intervju! Herregud, så pinsamt! En super schysst kille (kanske 20 år eller liknande?) intervjuade oss på stan. Haha, så håll inte utkik..! 




/J

FÖRBEREDER MIG INFÖR PRAO

hej på er! Tänk vad en helg kan gå fort. Men det glädjer mig att det bara är 11 dagar kvar tills jag får ledigt. USA!! Gud va kul det kommer bli. Btw, så kom mammas kompis hit med sin familj, så det va lite roligt! Jag och Julia tittade på film och hade det riktigt mysigt. Idag har jag pluggat för det mesta sen haft träning. Imorn börjar praon! För er som inte visste, så ska jag praoa på SVT! Riktigt spännande! Så nyss har jag laddat lite med några avsnitt på one three hill och ska snart gå och lägga mig !

/J

DEAR DARLING

 
 
 
 
det är isac jag har att tacka förblåmärket på armen. /J
 
 
 

MY NEW HAIRCUT

 
 
/J

NU SKA DET BORT

hahaa, nej inte allt, men lite av det! Ska snart gå och klippa mig! Jag drog med mig Elin ner på stan, så vi har ätit på subway och gått runt och shoppat lite! 




/J

KAN INTE RÖRA MIG, VILL INTE RÖRA MIG

Herregud vilken träningsverk jag har! Heeeelt sjukt.. Varje steg jag tar känns som att jag ska falla ihop till en knöl på golvet. Jag är seriöst, haha! Efter gymmet igår kände jag såklart inget, men idag när jag vaknade? BAM. Så ja, blir handikappad i helgen... Great! Ben, rumpa, mage och rygg. Vill inte röra mig ur fläcken.. Jag kan inte röra mig ur fläcken..! Ha en bra kväll hörrni!
/J


KANELBULLENS DAG

Det gjorde verkligen min dag när vår hemkunskaps lärare kom och berättade att vi skulle baka kanelbullar idag!! Jag och Ida teamade och vi fick de perfekta bullarna! 



/J

MOT GYMMET!

tänkte slänga in ett litet inlägg så att ni vet att jag lever! Det gör jag!! För jag överlevde våra två prov idag! Puh, äntligen över! Så nu sätter jag mig i bilen mot gymmet! Jag och en kompis ska först gymma, och sen träna! Time to get biff! Haha! Sen är det äntligen helg imorn! Så skönt!!!



/J

TINGSRÄTTEN

ja, som sagt, idag va jag och en liten grupp från klassen på tingsrätten. Jag hämtade upp Ida på moppen och så åkte vi till domstolarna. Vi hade inte turen med oss, så det va inte så kul! Men men, vi tog sedan en lunch på Max (ja, kalla det tjockt, men riktigt hitt va det). Sen kom jag hem pluggade och så träning efter det! Nu ska jag lägga mig och hoppas på att mina två prov går bra imorn... Suck, så mycket att göra!

/J 

-




TODAY

tisdag! Det betyder alltså att det fortfarandra långt kvar tills det blir helg... Idag började jag dagen med morgonträning as usual, sen skola till fyra! Ingen höjdare. Haft vår engelska uppsats idag, så nu kan jag äntligen stryka över det från listan. Bara två prov kvar... Nu är jag i alla fall hemma och ska plugga lite osv. Lite småplock! Så ha det bra!


/J 

GRATTIS TILL MIN FINASTE VÄN


Grattis i efterskott min finaste barndoms vän! Älskar dig verkligen ska du veta. Min lilla knäppis /J