DAG MED SAKNADE VÄNNER!

Som sagt, så var jag på stan igår med Ida, Annie och Matilda! Det var super länge sedan vi sågs, så jag hade saknat dem så mega mycket! Vi tog en fika på waynes, sen gick vi på stan. Fick även åka med Ida på moppen! Ja, hon va super duktig! Sen drog vi upp på lugnet, badade lite och jag tränade min sista träning!


TAGGARI FÖR LANDSKRONA

Kan inte fatta att jag har gjort min sista träning på hela sommarlovet! Imorn drar jag och mitt crew till Skåne och tävlar SM! Åååh va kul det kommer bli. Även fast vi har 8 timmars resa framför oss så är vi hur taggade som hällst! Vi fick även våra tröjor idag som vi ska ha på oss där nere!


MIN DAG

äntligen är jag hemma! Har haft en megabra dag! Åkte hem från sommarstugan idag efter allt midsommar firande, sen passade jag på att svänga in hos finis på vägen hem! Så mami släppte av mig där, så jag har varit där tills nu! Hoppas ni har haft en bra midsommar amigos!!


GLAD MIDSOMMAR


GODMORGON

godmorgon på er! nu håller jag på att packa det sista. jag ska till stugan och fira midsommar! på eftermiddagen drar jag på träning, sen åker jag motorcykel direkt till stugen med papi! hoppas ni får en bra dag!
 
 
/J

SUMMER FEELINGS

/J

 


LEDIG DAG

Jag hade ingen träning idag, och det kände jag att jag verkligen behövde! Det har varit en super skön dag med mycket finare väder! Började med att sova till ungefär halv 11 (super skönt),sen fick jag reda på att kl 11 skulle min familj till Borlänge och äta. Så lite stressigt blev det. Men super god mat. Sen drog jag ner på stan en sväng, drog hem igen och stack ut och badade med isac, Daniel och Jacob. Super skönt i vattnet! Sen har jag bara varit hemma och myst! En dag jag verkligen behövde!


FRIENDOS

Hej på er! Usch vilket väder... Var är solen? Dagen började med morgonträning i ösregn, och det va inte den bästa starten på dagen... Men sen kom jag hem, åt och satte mig och tittade på lite film. Sen fick jag ett sms från isac att dem va vid Konsum och skulle iväg och bada. Så varför inte hänga på? Så jag, isac, Daniel och Jacob badade fast det inte va så fint väder. Iskallt i vattnet, men riktigt roligt sällskap!


TRÄNINGSVÄRK

ja, usch! det är inget man ber om att ha i alla fall... träningarna börjar minska, och snart är det bara en vecka kvar tills jag åker ner till landskrona (skåne) och tävlar SM. det ska verkligen bli super roligt! sen, äntligen, kommer jag vara ledig! just nu, känns det som att träningarna aldrig vill ta slut. är riktigt trött, men det är bara att hålla i! just nu har jag nyss slängt i mig lita mat, tagit på mig favorit tröjan och har gosat ner mig i soffan efter ett jobbigt träningspass! vad kan vara bättre? 
 
 
/J

VÅR EGNA SJÖ / SOMMARSTUGAN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
kännde att jag fotade väldigt mycket blommor, men det är ju sommar!!
/J
 

STUDENT

Nu är jag äntligen hemma efter att ha firat Elias som tar studenten idag! Är chockad över att jag lyckats orka gå i klackskor hela dagen. Värt! Nu är jag i alla fall hemma, tittat på ett avsnitt på min serie och ska faktiskt gå och lägga mig nu. Är så otroligt trött! Hoppas ni har haft en bra dag ni med!


LEAVE THE WORLD BEHIND

 

I WILL MISS YOU!

 
åh va jag kommer sakna dig när du reser bort! ta mig med dig! 
/J

SOMMARLOV!!!!

äntligen!! åh va skönt att få säga att man har fått sommarlov. ingen skolan på två månader! va i skolan i ungefär en timme då vi sjöng lite, lyssnade på tal (samma gammla) och sen fick vi våra betyg! ja, jag blev nöjd över mina! sen åkte jag till min borosas skola, tittade lite på honom och också min fina tjej som har slutat 6:an. grattis! sen drog vi ner på stan, åt lunch, och nu är jag hemma igen! ska lite senare åka på student. super kul! glad sommar på er! (fast solen inte är framme...)
 
 
/J
 

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

 en låt värd att lyssna på!
 

GRATTIS BROR

grattis gustav på födelsedagen! jag älskar dig super mycket!
 
 
 
 
 
 
 
 
puss/J
 

SISTA SKOLDAGEN..

...ÄR AVKLARAD! Vi började halv 9 och slutade 11! Rätt skönt? Ja! Vi läste en deckare som en i klassen hade skrivit, städat ut våra skåp, åt glass med jordgubbar och så hade vi en liten "tävling" vem som kunde mest av det vi hade gjort under hela året i so:n! De två som kom först skulle få ett paket! Gissa vem som vann? Jo jag! Trodde inte det va möjligt, men jag och Helin fick ett varsitt pris! GODIS! Så nu är jag hemma och ska snart fixa mina kläder till skolavslutningen som är imorn. Kan inte fatta att vi får sommar lov imorn!!


FEELING


HOSJÖ

Nu har jag nyss kommit hem från cykelutflykten till Hosjö med skolan! Jag, Ida och Annie tog sällskap dit. När vi väl kom dit började vi spela lite fotboll och bara satt i solen! Super mysigt! Sen tvingade några mig att bada, så nu är årets första bad avklarat! Nu är jag hemma, ska äta lite, sen drar jag mot lugnet!! Hoppas ni också har haft en bra dag!


MIN HELG

Hej på er! Just nu sitter jag i soffan och vilar upp mig inför slutspurten på tävlingen som varit i helgen. Har också hunnit med att vara ute på lite busigheter! Så nu är jag redo för sista veckan i skolan. Sen blir det SOMMARLOV


USA

tänk, att om exakt 132 dagar, står jag i usa!! svårt att tro att det faktiskt är sant
 
/J

GUD VA DÅLIG UPPDATERING

hej på er vänner! jag är super ledsen att inte uppdateringen har varit som jag önskat. jag håller just nu på att toppa mig till SM som är om några veckor, vilket betyder att jag tränar väldigt mycket just nu. så jag har inte haft så mycket tid om man ska få in skola, kompisar osv! men nu är det inte långt kvar till sommarlovet! så skönt! längtar tills skolan har slutat och man är fri om dagarna! kämpa på nu guys! sista veckan i skolan snart!!
 
 
 
 
 
/J

FALU KALASET

Hej på er! Bloggningen är usel, är ledsen för det! Det har varit sjukt mycket i skolan och träningar osv! Har sett på The Great Gatsby som va såååå bra! Just nu har jag kommit hem från stan med Ida för att ha tittat på en kompis som har tävlat! Riktigt spännande sport! Nu är vi hemma igen och ska snart slänga i oss lite mat och sedan dra till Ida. Ikväll drar vi ner på stan och träffar lite folk och tittar på Robin. Har en riktigt rolig kväll framför mig!