KOMMER INTE KUNNA BLOGGA

nu är jag på väg till arlanda och ska snart hoppa på planet! vill att ni ska veta att jag inte kommer få någon tillgång att kunna blogga på en vecka nu när jag är där. men efter lovet kommer jag rusta upp bloggen och förbättra uppdateringen. ha ett riktigt härligt lov guys så hörs vi snart! kram till er alla!
 
/J

I UPPSALA

nu är jag i uppsla och träffar på mina kusiner nu sista dagen innan jag åker! så kul att få träffa dem igen! va så länge sedan jag såg dem sist. hoppas ni har fått en bra start på erat lov! kram!
 
/J
 

HARLEM SHAKE

ska man skratta eller gråta? på sista skoldagen bestämde sig lärarna att hela skolan skulle prova på att köra en harlem shake utanför skolan. allt flippade ur helt. SVT kom dit och filmade oss så nu har väll alla sett det. men ni som inte har sett, kan titta på det HÄR
.
/J

2 DAGAR KVAR!!

gaaaaaaaah!!!! om precis två dagar drar jag iväg utomlands med min simklubb i en vecka! just nu håller jag på att packa allt jag ska ha med mig. är lite svårt eftersom att jag altid vill ha med mig hela garderoben! har så svårt att välda kläder! imorn vid lunch drar jag iväg till uppsala för att äta mat med mina kusiner, och för att få sova över där så slipper vi åka så långt. skönt! sen på söndag går jag upp tidigt för att åka till arlanda och möta upp mina amigos där! sen kommer vi sitta på planet i ca 6 timmar. sedan är vi framme vid solen! huh, så härligt! jag blir där en hel vecka för att träna, sola, bada (ja, det man gör utomlands!!). kommer hem på söndagen sent! men så jag längtar att få åka iväg till varamare grader och sol!
 
/J

GLAD PÅSK

hörrni, måste få säga förlåt för min usla bloggning! har haft så sjukt mycket att göra med skolan osv. livet tar över ibland! sen måste jag få säga glad påsk! igår i skolan hade vi en sjukt härlig dag. vi har något som heter ''mysdag'' på vår skola, så det hade vi igår. så jag och mina kompisar satte oss i våra myskkäder och tittade på ''the notebook'' i ett klassrum. har nog inte gråtit så mycket till en film på länge! satt och bölade. SÅ FIN FILM! men nu vill jag bara önska er ett undebart påsklov! 
 
bjuder på en liten bild av min plutt! finis! /J

/J

MORGONDAGEN

morgondagen kommer såklart spenderas i skolan, men efteråt sätter jag mig i bilen med mami till borlänge för lite shopping till utlandet! 6 DAGAR KVAR NU! längtar så jag spricker. så jag ska rusta upp mig med lite shorts och sommarkläder! något jag verkligen behöver! hoppas ni har det bra guys! för det har jag!
 
snart drar jag till sommaren! /J

SÅ HÄRLIGT GLAD

hej på er! måste börja med att säga tack till er som var med till mora och gjorde min kväll till den bästa! hade riktigt roligt! kom ju hem vid två, så jag fick sova 5 timmar den natten, och sen upp på tävling på söndagen. jag har ju haft ont i axeln och varit sjuk osv så den tävlingen blev inte den bästa! idag då? jo, idag efter skolan fixade vi hem annie till sig en sväng så skulle jag och ida fixa lite presenter till vår tjej som äntligen fyllt 15! sen träffades vi Wayne's som fikade, gav henne presenterna osv. super härlig dag!
 
/J

LYCKA TILL / GÖR MIG REDO

först vill jag säga lycka till, till mina kompisar som tävlar idag! håller tummarna för er! nu är jag i alla fall vaken och håller på att göra mig färdig för att åka mot mora med mina amigos i konfagruppen! kul,kul! åker hemmifrån vid tjugo i tolv, så sitter jag sedan i bussen i ungifär en timme! hoppas ni får en bra dag guys!
 
/J

GIVE ME SUMMER, PLEASE!

usch, det är hemskt att prova massa shorts just nu. åker ju iväg utomlands snart, och jag måste ju ha med mig ett par shorts. men det är så hemskt! gud va blek jag är! man blir ju ledsen när man tittar ner på sig själv och märker hur desperat man blir efter sol. nej, det måste bli varmt nu så man blir lite brun och mår bättre! orkar inte gå runt i 7 grader minus och snö. vill ha sol nu!
 
 
 
/J

INTE HAFT TID / HELT SLUT

hej på er!! mår ni bra? det gör jag i alla fall! känner att jag är riktigt trött bara! nu dem sista veckorna innan påsklovet har varit väldigt köriga. massa prov, läxor, träningar, amigos, födelsedagar, möten och läger osv. den här veckan har jag pluggat varje minut jag har fått tag i! har haft mina två matteprov, och matte är inte det jag är bäst på, så jag ville att det skulle gå bra den här gången! men det sket sig lite direkt... för första gången i mitt liv fick jag ett hjärnsläpp och inte komihåg någonting av vad vi hade hållt på med. blev så besviken! nu är det i alla fall fredag och jag kan äntligen andas ut några gånger. i helgen är det ju hemma tävling på lugnet lördag-söndag. men jag ska till mora imorn med lite friends med konfan och ska träffa några andra konfagrupper från falun, så det kommer bli riktigt roligt! sen på söndagen ska jag försöka tävla med dem krafter jag har kvar! men nu ska jag sätt apå mig mina kära mjukisbyxor och mysa ner mig i soffan! ciao!
 
/J

JUST NU

..så lyssnar jag på den bästa låten som någonsin skapats! ska snart ner och käka lite och sen vänta på erik att han ska komma hit och hämta upp mig! ska ju som sagt iväg och titta på film med lite friendos ikväll. har varit med ida en sväng nu och pratat lite, tittat på lite film osv. men ni får fortsätta med allt roligt ni gör och ha en super bra kväll!
 

BILDER SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

den här tjejen har stått upp för mig, funnits för mig igenom hela mitt liv. det är hon som alltid har hjälpt mig upp i dem svåraste dagarna. när jag inte orkat mer, blir jag trygg, och påminner mig själv om att jag har den bästa kompisen vid mig sida. hela tiden. alla minnen vi har skapat, allt vi har gjort ångrar jag inte ett dugg. tvärtom! jag är stolt när jag gör bort mig inför folk, men bara om jag har henne vid min sida som skrattar åt mig. jag är stolt när jag tappar massa kläder i klädbutiker, bara om hon är med. du ska veta, att även om det inte är självklart i vissa lägen, så finns jag vid din sida. minsta lilla trubbel, så stöttar jag dig. tack för att jag får vara din vän, jag älskar dig till tusen!

HAPPY!

härligt med fredag!! har haft ett dödande pass dans med matilda idag på idrotten. har blivit myckeeeeet duktigare! (eller?) sedan satte jag mig och gjorde engelska prov! jag hoppas att det gick bra! det var inte så speciellt svårt! efter skolan satte jag mig bara och åt, vilade, film (sånt man gör när man kommer hem på fredagar) innan rasmus hämtade mig inför lite träning! döjobbigt det också! nu i helgen, kommer jag åka över till emil och titta på lite skräckfilm med some friendos! så kul!! jag sover över där, så kommer jag hem på söndagen nångång! ha en bra kväll guys!
 
/J

ROLIGASTE JAG VARIT MED OM!

Gud, måste bara få dela med mig av vad som hände idag på träningen! Jag, Marcus och Sandra (trötta som vi va) skulle prova att vända på ett led. Jag var först, Sandra i mitten och Marcus sist. Jag kom in i vändningen först, och fastnade på något sett med rumpan uppåt. Dem två andra i leder fortsatte såklart glida framåt, så Marcus puttade Sandra RAKT IN I MIN RUMPA! Med huvet!! Hon fick hjärnskakning, och jag bröt mitt rumpben... Men tror jag fick några magrutor mer när vi garvade som satan!!


I'M TIRED, BUT LET'S GO!

gud va skönt det ska bli att vara ledig imorn!! känner redan nu hur trött jag är... har nyss tittat klart på några avsnitt av pll, och väntar just nu på rasmus som ska komma och skjutsa mig till träningen! morgondagen kommer jag spendera med ida. vi ska väll plugga lite tsm och bara ta det lugnt. hitta på nått kul som vanligt! nu ska jag ner och packa lite. (försöka bli lite piggare) let's go!!
 
/J

ONSDAG

heeeeej amigos! nu har jag nyss kommit hem från skolan. rätt skön dag. vi har bara korta lektioner och så slutar vi klockan 2! vi hade vår ''dans sak'' idag, och det fick väll helt okej. alla som ville fick en till chans och köra igen lite senare, så jag kör väll på ett försök då, så kanske jag får högre? värt ett försök! ikväll blir det lite träning, och sen imorn är jag ledig! STUDIEDAG!
 
/J

IPHONE 5

Hej!! Varför jag inte kunnat blogga på några dagar är för att jag har haft så sjukt mycket och göra. Har börjat träna igen efter min axel och influensan, sen är det massa skolarbete osv. Sen försöker jag förstå mig på min nya telefon. Har köpt en iPhone 5! I alla fall, så började jag dagen med en dödande morgonträning.. Sedan en skoldag till tjugo i 4.. Efter det mötte jag upp Frida och sprang vidare till konfan. Stressig dag, JA! Nu är jag hemma och ska slänga i mig lite mat och träna på den dumma dansen tills imorn! Wish me luck..

https://cdn2.cdnme.se/2483522/6-3/pic_513f70e3e087c304aa61611c.jpg" class="image">


22 DAGAR KVAR

helt ovärkligt! det är bara 22 dagar kvar tills jag åker utomlands med mina bästa kompisar på utlandsläger! åh vilken lycka! tänk att få ha sol runt omkring sig, och bara känna sommarvärmen! + att vi ska för göra det vi älskar mest. just nu vill jag att tiden bara ska rusa framåt, så vi kommer iväg och bort från sverige. bort från kylan. 
 
/J

ROMME

gud va härligt att vakna upp till solsken! dagen har spenderats med familjen i romme! perfekt dag för att åka lite slalom. super fint väder hela dagen. måste bara få säga att jag har lyckats hoppa i ett hopp på ett ben! landade på ett ben också! stolt tjej over here! det kanske var för att att min brorsa försökte preja in mig i en stubbe, och han lyckades. sen var det ett litet hopp brevid stubben, så där kom jag i full fart och hoppasde hur högt som hällst och råkade hamna på ett ben! min mamma stod såklart brevid och garvade när jag kom ner med darriga ben. såg säkert sjukt roligt ut!
 
 
/J

FRIENDO!

hej på er! äntligen fredag, finally! idag har det varit en helt okej skoldg, som jag avslutade med en riktigt rolig träning uppe på lugnet! när jag kom hem, överraskades jag av mig super goa kompis från rättvik!! det var så sjukt länge sedan vi sågt, och vi satt och pratade i evigheter! så kul att se henne!! vi satt och dunkade lite musik (as usual..) åt chips och tittade på lite roliga filmer. härligt att ha någon som man kan skratta med, och inte sitta där själv och gunga fram och tillbaka av skratt. nu gjorde båda det för en gångs skull! imorn blir det att åka till romme och åka lite skidor med min familia! eftersom min sälen resa blev sabbat, tänkte vi ta igen den lite! hace a good night!
 
/J

LET THE PARTY ON..

it's friday!!
 
/J

GODNATT

har haft lite fullt upp idag, så bloggningen har inte varit den bästa. sorry for that! dagen i skolan va helt okej. jag hade hemkunskap, och jag och annie gjorde en fantaktisk köttfärssås! mums! sen drog jag hem hit med ida och var med henne en stund. slutade med att vi tittade på pll. så bra!! sen drog jag på träning, och nu ligger jag i sängen och är hur trött som hällst. känner att dansen imorn i skolan kommer inte bli nån höjdare.. jag är inte precis den som har tur när det gäller dans.. but let's do this!!



är fullkomligt kär i småbarn! godnatt guys! /J

DANS..?

hej på er! åh, dagen har väll varit sissådär... vi slutade i alla fall tidigt idag! det höjde humöret ett snäpp! idag hade vi idrott. brukar tycka idrott är riktigt roligt i vanliga fall, men nu tog det stopp.. DANS! hur tror dem att vi ska fixa sånt, unga som vi är? vi provad på bugg och vals nu första lektionen. jag kan erkänna att det var roligt med vals, dels för att jag fick dansa med matilda som är sjukt duktig på att dansa. men ja, det var kul! (fick bla dansa med snygg-läraren krister!!!) men nu har lärarna fått för sig att vi ska göra ett eget program som vi ska visa upp nästa vecka. alltså, vi ska göra en egen dans till E-type låten ''it's my life''. och jag är död...
 
/J

MY DAY

idag har varit en rätt strässig dag! skola till tio i fyra. sen direkt ner på stan, slänga in mig nått och äta och sen mot tandläkaren! efter det var det bara att skynda vidare till lugnets fysiocenter. (pga min axel som ni känner till) fick veta att min axel är nästan helt återställd! vilket jag är sjukt glad över! imorn ska jag se om jag äntligen får börja träna igen! vilket jag hoppas på. nu ska jag försöka avsluta min deckare jag hållerr på och skriver till svenskan. tar flera år att göra den klar. nu ska jag sätta fart!!
 
Tumblr_lxkak5eqg81r8xcpvo1_500_large
 
Tumblr_lxkak5eqg81r8xcpvo1_500_large
/J

FIRST DAY

yes, första dagen i skolan på tre veckor är avklarad! sjukt kul att få träffa alla igen! igentligen har det inte hänt så mycket, bara det vanliga. retas lite, plugga och bara ha kul. vi fick också ett nytt schema (igen...) som inte var lika bra som vårt förre. vi går en hel timme senare på fredagar, men slutade en timme tidigare idag. så nu är jag hemma. ska snart upp till lugnet för ett ärende. jag kan berätta för er senare, men jag får inte säga något just nu. sen blir det att vara hemma och skriva lite på svenskan som ska in nu i veckan. have fun!
 
/J

SO TRUE

åh, har hittat så roliga bilder som precis stämmer in på mig och mina kompisar!
 
 
 
 
 
 
speciellt denhär! josefine, är det här du och jag eller? /J

READY FOR SCHOOL?

yes, imorn börjar skolan igen. ska man skratta eller gråta? jag tycker faktiskt att det ska bli kul att träffa alla igen! det var faktsikt över tre veckor sedan vi sågs i skolan! pga av praon. idag har jag plågat mig lite till att skriva på min deckare som ska in nu i veckan. det går väll sådär. vet inte ens om den blir nå bra.. hoppas min lärare inte gråter när hon läser den bara. hahaha! sedan har jag varit upp på lugnet en snabbis och pratat med mina amigos och min tränare om some stuff. nu ska man väll bara tagga upp sig inför morgondagen då! härligt!
 
/J

HÄRLIGT

efter dem fyra gubbarna som gick vidare i melodifestivalen, trodde jag att det va kört. nu har sverige äntligen en chans!





härligt anton! /J

BESTFRIENDS


SKYPE

nu har jag satt mig vid skype och pratar lite med daniel, isac och ida. håller på och redigerar lite bilder, så det blev ett riktigt trevligt sällskap! imorn åker jag och träffa ida en sväng tror jag! ikväll ska jag bara vila och sova. SÅÅÅ SKÖNT! 
 
/J

FEELING BETTER

hej på er! mår ni bra? jag mår faktiskt mycket bättre idag. efter att ha legat ner i över en vecka nu, har jag äntligen fått på mig ett par jeans och fixat i ordning mig! känns faktiskt skönt att få ta av sig mjukisbyxorna! idag har jag tittat lite på film, spelat lite musik och tittat på herrarnas stafett i skidor. har faktiskt bakat en riktigt god kaka som jag har ätit också.. har inte haft någon matlust på en hel vecka, (ja, ni hörde mig rätt!) så jag har fått i mig lite av den kakan. riktigt gott!
 
/J

VM

 
grattis till ännu ett silver boys! Daniel Richardsson öppnade, tvåa ut var Johan Olsson, Marcus Hellner som trea och Calle Halfvarsson sist. Sveriges 6 silver på VM. härligt!