ETT ÄVENTYR LITE INNAN

Nu är Löfdahls här, och vi har nyss varit ute och grillat korv.. Oväder stoppar verkligen inte våra föräldrar.. Det regnade, blåste och va super kallt, men ändå skulle vi minsann ut! Nu är vi hemma igen och ska börja fixa lite inför kvällens firande! Vi ska köra bastu och fixa alla möjliga saker! 

/J

REDO INFÖR 2014

hej! vaknade imorse av väckarklockan klockan 7(!!!). så vid 8 var jag uppe på lugnet inför lite träning. herrejesus va trött jag va. efter träningen hämtade mamma mig så vi skulle åke ner på stan ''en sväng''. så jag fick lov att gå på stan i blött och ruffsigt hår, löpartights och osminkad. hääärligt.. hittade i alla fall tröjan jag ska ha på nyår! köpte 3 tröjor totalt, lösnaglar, tights och ett halsband! blev riktigt nöjd!
 
 
 
 
 
/J

O.N.E

här är klockan jag fick i julklapp. det är så fantastikt fin. älskar den!!! vill aldrig ta av mig den.
 
 
/J
 

MOT BÄSTIS

min dag började med att mamma klampade in i mitt rum och började dammsuga. Då känner man verkligen att man älskat sin mamma.. Sen har jag tränat, och tagit ut mig så enormt mycket så jag låg på golvet och mådde illa. Då känner man också vilken toppen sport man har valt, haha! Nu ska jag äta lite mat med familia, och sen ska jag dra mig mot bästis! Har saknat henne super mycket! Ha en bra kväll!
/J

LUGNET

ja, nu befinner jag mig på lugnet! Ska möta upp Hanna för att vi ska in på Actic och gymma lite! Sjukt mycket folk på lugnet just nu. Massor av innebandy matcher! Ikväll kommer Linn till mig, vilket kommer bli sjukt kul! Vi har inte träffats på super länge och vi har massor att prata igenom! Hoppas ni har det bra! kramisar
/J


FILM MYS

haft en toppendag idag med mina favorit pojkar! Jag ställde klockan på 7 imorse (va nog det jobbigaste jag har gjort) för att börja dagen med morgonträning. Inte det roligaste kan jag säga er. Sen så åkte jag hem, åt och vilade. Har en enorm träningsvärk i ben och rumpa. Kan knappt gå! Usch. Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Erik. Vi köpte glass och gick sedan till Isac för att titta på film. Vi måste nig vara dom enda på jorden som tittar på film och äter glass på vintern. (Det va kanske min idé.. Men jag fick med mig dom!). Vi tittade på "the strangers" vilket var hur läskigt som hällst.. Massor av skrik och panikattacker. Gissa om vi låg i en hög efteråt. Dom blir lika rädda som mig! Lite roligt faktiskt! 

/J

ANNANDAGEN

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra jul. Det har jag haft i alla fall! Vet knappt vad det är för dag idag.. Så skönt med lov. Idag sov jag länge vilket va super skönt, men sen följde jag med mamma ner på stan en sväng. Jag som aldrig går ner på stan såhär efter jul. Jag kan säga er att det är rea överallt! Orkade knappt titta för att det var så mycket folk. Det får bli en annan gång! Jag och mamma lunchade på stan och sen fixade vi min klocka jag fick i julklapp. Så snygg! Bilder kommer! Idag ska jag bara slappa och träna. Sen imorgon ska jag träffa två kompisar och titta på film och mysa! 


/J

JULAFTON

God jul mina fina vänner! Nu är jag i Uppsala hos mina kusiner med släkten. Hoppas ni har en bra julafton! Kramisar 

/J

23/12 - EN DAG KVAR

känns verkligen inte som att det är julafton imorgon! jag tror att det har men snön att göra... ingen snö = ingen julkänsla.. men det ska inte förstöra! idag kommer farmor och farfar hit och vi ska byta lite julklappar osv! sen imorgon åker jag till uppslala och firar jul med mina kusiner och mormor och morfar. ska bli super mysigt! sen vill jag också passa på att säga grattis till min fina vän som fyller år! GRATTIS TILL DIG SHAWON!
 
/J

TRÄNINGS INSPO - FÖR ER

tänkte faktiskt börja med något nytt. tänkte göra en liten specialare med massor av tränings tips osv! pepptalk, tips på övningar och hur man ska lägga upp träningen, och såklart hur jag gör! en liten kul grej, så får ni också se hur mycket jag tränar och hur jag gör! vad tycker ni? 
 
     
/J
 

ONE THREE HILL

nu har nyss Vilma och Klara åkt hem, och nu sitter jag och myser i min säng med kära datorn vid mig. Mys. Ska titta på några avsnitt på one three hill, vilket är det bästa jag vet just nu. Åh, kan sitta och titta på det hur länge som hällst utan att jag märker att tiden bara flyger i väg. Vilket liv man har ibland...haha!
/J

JULGRANEN

åh, jag bara älskar att klä granen. alla kulor, glittret och ljusen. så fint! ävan fast jag är klumpig nog att tappa kulorna och förstör hela stämingen, så är det super mysigt! min knas familj klarade ävan att klä granen år också. puh. så nu är det fixat. det blev ganska fint faktiskt. ikväll kommer några av mina kompisar hit och dreas familj och ska visa lite kort från usa, dricka glögg osv. va länge sedan jag träffade dom, så det ska såklart bli super roligt! ha en bra kväll amigoooos!
 
 
 
 
 
/J

BLACK AND WHITE

hej på er! idag blev jag väckt klockan halv 11 för att jag och min brorsa skulle ner på stan och möta upp några kompisar. vi mötte upp dom och gick in på subway och lunchade. sen gick vi på bio! vi såg ''walking with dinosarous''. den va väl helt okej. har sett betydligt bätte filmer, men det var mysigt i alla fall. sen hängde elin med mig hem, och vi lyssnade på musik osv. julkänslan är just nu på 0. var är snön!?
 
 
woah, vad hände där...?
 
/J

LITE ÄNDRINGAR

ja, kände för lite nytt! Ny design och nya kategorier. Håll ögonen öppna!

/J

MED EN BRA TIDNING OCH MUSIK

ja, här ligger jag med veckorevyn och musik i högtalarna. mysfaktor 1000 /J

JULLOV!

äntligen! tänk att terminen äntligen är slut. nu väntar bara massa mys med släkt, familj och vänner. hur kan man inte älska julen? snart kommer mormor och morfar hit och ikväll ska jag bara mysa! imorgon ska jag en sväng på bio med en kompis och sen om några dagar drar jag till uppslala och firar jul! sen så firas nyår med linn och sen ska jag träffa lite kompisar. sen så ska jag också till sälen och åka skidor. bara roligheter att vänta på!
 
/J
 

EN DAG KVAR

Bara en dag kvar till lov!! Det ska verkligen bli så skönt. Känner att jag verkligen behöver ett lov just nu. All plugg, träning osv har tagit enorm energi. Ska bli skönt att få sova och umgås lite med släkt och vänner. Veckan har bestått av film på varje lektion.. Visst ska man vara glad att man slipper jobba, men lite långtråkigt faktiskt. Imorgon får vi sluta vid lunch, och sen har vi äntligen lov!

/J

INTE REDO...

...för skolan imorgon. Det var ju nyss fredag! Men det är faktiskt bara en vecka kvar till jullov så jag klagar inte!! Idag är det 3:e advent, så dagen spenderades med familjen! Har haft en super mysig helg! Så det är bara att ta nya tag i skolan imorn. 

/J

MYS MED VÄNNER

min kväll spenderades med Isac, Erik och Ida! Vi tvingade varandra att titta på skräckfilm, och det slutade med att alla låg med 200 kuddar över oss och skrek. Efter filmen så gick vi ut i mörkret (lite läskigt,ja) och gick ner för att köpa pizza. Lärde mig då att man kunde ha bearnaisesås på pizza. Låter konstigt va? Tyckte jag också!! Riktigt bra kväll!
/J


MITT RUM

här är en del av förändringarna jag gjorde i mitt rum!
 
 
 
 
 
/J

GODMORGON

åh, så härligt med helg! vaknade kanske vid halv 11 och gick upp och tittade på ett avsnitt av one three hill. sen har jag fixat lite i mitt rum, och snart ska jag ner på stan en sväng och köpa de sista julklapparna. min dag kommer sedan spenderas med elin och sen ikväll tror jag att jag drar iväg till några kompisar och ska ha en liten ''myskväll''. 
 
 
/J

LUCIA

Glad lucia på er!! (Eller vad man nu säger). Har haft en lyckad dag i skolan med bla. lucia tåg! Tror det blev ganska bra. Hoppas det! Trots att det är fredagen den 13:e idag.. Nu är det i alla fall inte långt kvar till jullov. Känns så skönt!! Är det bara jag? Har tagit mig igen om träning nyss, och ligger nu i soffan under en filt och tittar på teve! Ha en bra kväll vänner! 

/J

LUCIA TRÄNING

Hej på er! Hela min skoldag har i stort sätt gått åt till lucia träning! Killarna har gjort riktigt snygga "strutar" och vi tjejer har fixat glitter osv! Niklas och Linus gjorde nog den snyggaste... Har också avklarat det muntliga på so:n så äntligen är det klart! Imorgon är det lucia, och jag hoppas verkligen jag klarar av det utan att göra bort mig, snubbla eller liknande! 


/J

-




BESÖK PÅ KRISTINE

idag var jag på ett besök på Kristine! Tyckte skolan verkade som alla skolor, en vanlig skola! Va på olika lektioner osv med Frida, Alva och Elin! Vi hade det faktiskt ganska roligt! Nu sitter jag i bilen på väg till kupolen och ska köpa lite julklappar! Ska också se om jag hittar nått att ha på mig på nyår och julafton osv! Ha det bra!


/J

STOCKHOLM / ERIKSDALSBADET

hej på er! Just nu befinner jag mig i huvudstaden i en simhall på sm! Vaknade ganska tidigt för att hinna packa, och sen satte jag mig i bilen med laget i 3tim till Stockholm! Bor på en super fint hotell, så jag klagar absolut inte!


/J

IGÅR KVÄLL

Min fredagskväll spenderades framför en star wars film med Jakob! Riktigt mysigt! Hann även med att träna också! Super bra avslut på veckan! 


/J

HELG!!!

Hej på er! Nu är det äntligen helg, och mitt första matteprov är avklarat! Super skönt. Hoppas det gick bra! Det va inte så svårt. Har också bakat lussebullar idag på henkunskapen. Ikväll blir det träning, och sen eventuellt ska jag träffa en kompis! Så ni får ha det bra!



/J

SNÖ SNÖ SNÖ

Hääääärligt! Nu kan inte fatta vilken glädjerop som spred sig i min klass. Det snöar! Har haft en super mysig dag i skolan med kortspel och dans på idrotten. Faktiskt, dansen var rolig. Kanske för att vi körde en liten tävling med tjejerna mot killarna! När vi skulle ut, stod alla killar och kastade sjukt mycket snöbollar på oss. Helt oväntat, och blöt blev jag! Jaja, sånt är livet. Nu har jag äntligen gjort klart min uppsats och taggar inför matte provet imorn!

/J

KÄNSLAN...

...när man har tränat ner sin kropp så mycket så man inte kan röra sig och ligger på golvet och mår illa, då känner man verkligen att man lever! Min träning idag va riktigt dryg som ni kanske märker.. Mådde illa efter, så inte så mycket mat för mig! Ligger i sängen nu, så det blir snart bra! Mjölksyran håller på att försvinna! Skoldagen har varit skön! Lucia träning med klassen och haft världens mysigaste so lektion. Hittade "foto booth" på min dator och det blev genast roligt. Gud va jag skrattade!

/J

SNART SÅ!

Står inte på tills allt plugg i skolan är klart, betygen är satta och vi får jullov! Min dag började med morgonträning as usual, och va dötrött hela dagen. Men dagen var bra förövrigt! Efter skolan åkte jag upp till lugnet för att titta på min mamma som uppträdde på en föreställning. Det va lite roligt, för att mitt i folkmassan satt Jakob! Haha, lite roligt! Just nu tittar jag på lite teve och vill snart hoppa ner i sängen! Hoppas ni har det bra vänner!

/J

MITT RUM

Här kommer en liten sneak peak på hur mitt rum blev! Mer bilder kommer!

/J

1 DECEMBER

ååååh, vilken julkänsla jag börjar att få! Har haft världens mysigaste dag idag! Sov länge vilket var super skönt, sen drog jag och min lilla familj till Ikea! Hittade massor av nya saker till mitt rum, och det blev så bra! Super nöjd. Bild kommer! Sen drog jag på träning, och nu ska jag julfika med familjen! Ha det gott vänner!


/J