SNART LEDIGT IGEN

Helt sjukt att vi faktiskt blir lediga imorgon igen. Super skönt! Imorgon blir det Valborg med kompisarna och sen blir det Uppsala på tävling. Super bra "helg" att se fram emot. Skoldagen idag var däremot lång. Avslutade dagen med att sitta i aulan och skriva en lång uppsats vilket tig en stund.. Men jag tyckte det gick bra! Efter skolan hängde jag med Erik, Isac och Emil och köpte glass. Vi stod där ett tag och pratade, och sedan åkte jag hemåt. Fick sedan ett ryck (eftersom jag inte hade någon träning idag) så jag tog mig en springtur. Super skönt var det! Sprang ganska långt också. Avslutade kvällen med lite plugg i Skype med boysen och ska snart gå och lägga mig tänkte jag. Super trött! 


/J 

SÅ ÄR VI TILLBAKA IGEN

haft en bra "första dag" i skolan efter lovet. Super varmt väder! Har i stort sett varit en helt vanlig skoldag, men såklart lite roligare än vanligt att träffa kompisarna. Det blir en kort vecka dock! Snart Valborg! Då kommer jag tillbringa dagen/kvällen/natten i Källviken. Ska sova över hos Ida och träffa lite folk! Kommer bli super kul!


/J

SISTA DAGEN

...innan skolan börjar igen. Känns lite konstigt att veta att man ska tillbaka imorgon. Idag har jag bara varit hemma, legat i en solstol och varit ner på stan en sväng med mamma! Fick med mig två tröjor, ett par vita byxor och lite smycken. Super nöjd! Så skönt att det är så varmt ute också! Känns verkligen som sommar. Hoppas det håller sig så hör ett tag till nu! Just nu sitter jag och tittar på film. Fram mot kvällen ska jag upp på lugnet och träna en sväng. Hoppas ni har haft ett bra lov, för det har jag haft!!


/J

MYSDAG MED FAVORITERNA

Vaknade vid 10 imorse (sovmorgon till skillnad från alla tidiga uppstigningen på lägret) och kände hur öm jag va i hela kroppen. Suck...känns verkligen att jag har tränat hårt. Efter ett tag kom Erik och Isac hit med moppen och dom tvingade mig att se någon bra film som hade kommit ut ganska nyss. Sedan gick vi ut en sväng, köpte en varsin pizza och drog hem till mig igen. Herregud va varmt och skönt det va ute! Vi satt och åt tills vi blev super mätta, pratade massor och lyssnade på musik. Goa vänner detdär. Nu sitter jag i soffan (fortfarande super mätt) och tittar på Vampire diaries. Har det hur mysigt som helst. Synd att det snart är skola igen.


/J

HEMMA IGEN

Så skönt att få lägga sig i sin egna säng efter 4 dagar i hårdträning! Är helt slut i varje muskel i hela min kropp. Haft ett super bra läger med massor av dödande träning, sol och roliga människor. Vi hittade på de mest konstigaste sakerna att göra, vilket va super roligt såklart. Ska bli så skönt att få vila nu!


/J

NÅGOT HELT OVÄNTAT

Är så skönt att veta att lägret snart är över och att vi åker hem imorgon. Tråkigt såklart, men jag är helt slut i hela kroppen efter all hård träning. Me idag hände något oväntat. Våra tränare tvingade med oss på en vad som de kallade en "hemlig aktivitet". Vi var super rädda (eftersom de hittar på det mest konstigaste sakerna) men vi gick en bit och kom fram till ett ställe i lilla Älvdalen. Vi skulle få prova skjuta ett gevär i ett stort rum med en gigantiskt vägg där det var som en stor bioduk. Var så sjukt roligt. Klarade faktiskt av det galant! Annars har vi bara varit ute i det fina vädret, hittat på massor av konstiga saker och ätit glass. Finaste vännerna.




/J

SOMMARVÄDER

Alltså vädret!! Det är så fint väder här så det känns som sommar. Helt otroligt härligt. Ställde klockan på 7 imorse och gick till simhallen och simmade första passet. Sen va alla super hungriga, så vi åt såklart hur mycket mat som helst. Sen har vi bara varit ute i solen och bara vilat. Så skönt med lov. Vill inte att det ska ta slut!



HELT OKEJ

...att ligga här i Älvdalen med gänget. Som jag kanske tidigare sagt så är jag på läger här till på fredag. Lägret börjar på bästa sätt! Imorse tränade vi lite, gick och åt och sedan dess har vi legat här i solen med hög musik och bara vilat. Så skönt!! Vi ska snart äta lite mer (haha, Gud va vi äter) och sen ska vi dra och mot simhallen och simma vårt andra pass. 


/J

FANTASTISK DAG

Känns verkligen som det har varit en sommardag idag. Vaknade och såg att det var 17 grader ute, och klockan var bara tio! Tog en liten prommis med mina kusiner (pigga såklart, jag var inte lika pigg ska jag säga) ner till Slussen och båthamnen. Super härligt! Har sedan spenderat hela dagen i en solstol och sedan på lugnet. Nu mot kvällen cyklade jag till Isac! Tittade lite på film och bara satt och pratade. Nu har jag ställt klockan på 06.45 och håller på och gör mig redo för att åka till Älvdalen på läger med gänget! Ska bli super roligt!

/J

MYS MED KUSINERNA

haft en super bra dag ute i solen med kusinerna. Kändes som år och dar sedan jag såg dom. Super mysigt. Har även åkt massa moppe och tränat. Super jobbig träning, men jag lever! Nu sitter jag och tittar på film med kusinerna. Ha en bra kväll!


/J

ÄLSKAR VÄDRET

gud vilket fint väder det varit! tror jag seriöst har varit ute hela dagen idag. idag kom farmor och farfar hit, så vi myste ute i solen och åt massa god mat. Började dagen med att sova länge så det känns som att hela dagenbara flugit iväg! Imorgon kommer kusinerna hit, vilket kommer bli super roligt. Har inte träffat dom på super länge! 
/J

GLAD PÅSK



/J

BÄSTA

har nog dom bästa vännerna i världshistorien. Roligare och finare får man leta länge efter. Haft en super bra kväll som började med att träffa Linn. Vi grillade och åt som bara den. Super mätt, åkte jag till Isac. Där var Erik också. De tvingade i mig en stor efterrätt (som var så sjukt god så jag inte kunde sluta äta) så jag blev ännu mättare. Vi tittade på en super läskig film som fick mig att skrika som satan, sen så gjorde vi bara helt oväntade saker resten av kvällen. Fick sällskap av Erik hem vilket var super bra. Så mörkt ute. Hoppas ni också haft en bra kväll! 
/J

INSTAGRAM

mina senaste foton på instagram! följ mig gärna för att se lite mer från min vardag! @ julianordlundd. 

/J

KAN TYDLIGEN INTE LÅTA BLI

...att träna även fast jag inte får. Eller får och får, jag är ledig nu i 3 dagar från träningen. Super skönt! Men imorse skulle mamma upp på actic, så jag åkte med. Såklart. Sprang en stund och så var jag nöjd sen. Träffade även en kompis där, så vi stod och pratade lite. Min fredag spenderas hemma med Löfdahls, sen ikväll drar jag och tittar på film med några kompisar! Super mysigt! Just nu ska jag ta en dusch och sedan titta på twilight som jag spelade in från igår. Haha, kan inte låta bli att titta på dom. Va så länge sedan! 
/J

PÅSKLOV

nu är det äntligen lov guys!! Satan så skönt. Haft en super bra "sista dag" i skolan. Började dagen på folketshus där vi skulle göra lite dramaövningar med klassen efter teatern vi såg för nån dag sen. Vi skulle bl.a. göra en lite teater i grupp. Jag va med Ida, Niklas och Joel. Herregud va roligt vi hade. Sen har jag även haft den roligaste no lektionen någonsin. Vår lärare hade fått några "teknik lådor" med massor av saker. Jag som är lite barnslig sådär tyckte det va så sjukt roligt. Vi fick bygga massor av olika kopplingar. Lamor, alarm och en radio. Vi höll på med det i hela 2 timmar så jag tror nog att det inte bara va jag som tyckte det va roligt! Nu har jag ätit lite med familjen, och det ska bli så skönt med lite lov!
/J

GYMMET

Är nu hemma igen från ett super roligt träningspass på gymmet! Helt slut nu! Ska äta lite snart, och sedan ska jag lägga mig i soffan och titta på ett avsnitt på min serie. Mys! 



/J

LITE SPONTANT SÅDÄR

vi var på teater idag med alla nior på min skola! Hade dock sett teatern med en kompis tidigare, så jag visste vad som skulle hända. Hade inget emot att se den igen! Tycker den är super bra!! Hade en super lång kille framför mig, vilket inte alls gjorde mig så glad. Tyckte synd om Ida och Isac (som satt bredvid mig) när jag rörde mig åt sidorna hela tiden för att se något, haha! Men det funkade det också! Vi gick sedan tillbaka till skolan och hade elevensval, och så slutade vi! Rolig skoldag tycker jag!


/J

MYSIG HELG

En helg som denna var precis vad jag behövde! Träffade dom finaste kompisarna man kan ha, och så spenderade jag en eftermiddag på spa, vilket var gudomligt. Massage, bad och mys med mamma. Sedan drog jag som sagt till Isac och tittade på nya insidious 2. Kan ju säga att jag höll för öronen ett tag där. Super läskig. Blir inte bättre av att jag blir skrämd till döds också. Usch. Va super rädd! 


/J

DÅLIG START PÅ MIN SÖNDAG

min telefon ramlade ur min ficka imorse och sprack! Hur mycket otur kan jag ha? Hela översta delen på min telefon är spräckt. Som tur är funkar den. Åh va irriterad jag blir på mig själv när något sånthär händer. Men men, får lämna in den och laga den. Spenderade resten av min lyckosamma dag i min sommarstuga med mi familia och mormor och morfar. Super mysigt! Avslutade dagen med ett träningspass och försöker nu göra mig förberedd inför en ny skolvecka. Godnatt på er!
/J

UT PÅ ROLIGHETER

har precis kommit hem från träningen och har nu helg! Gud va skönt! Skoldagen har varit bra med massor av våra dagliga krig, några sammanbrott och massor av skratt från min sida. Ska snart byta om lite och sätta mig på moppen till Ida eftersom hon snart fyller år, så jag ska fira henne lite! Vi får se vad vi hittar på! Ha en bra kväll!
/J

UTE OCH GÖR STADEN OSÄKER


/J

HELGENS PLANER

har en fantastisk helg framför mig! tänk att det redan är fredag imorgon. tycket veckorna bara flyger iväg! imorgon efter skolan åker jag såklart och tränar, men senare tar jag moppen och åker mot ida och firar henne lite såhär före med en liten middag, disney-filmer och cola. gos! på lördag ska jag på spa med mamma, vilket jag tycker ska bli super spännande. har fatiskt aldrig varit på spa förut. himelskt. bästa mamma. på kvällen åker jag över till isac med erik och ska titta på en ny skräckfilm som kommit ut. en liten tradition som vi har! på söndag åker jag eventuellt till min sommarstuga och sedan tränar på kvällen. nu kan hegen komma tycket jag!!!!
 
                  
 

TORSDAG

HEJ! åh va skönt det känns nu! no nationella är avklarat, och jag fixade laborationen också (även fast jag höll på att dö ab nervositiet). klarade det galant, vilket känns enormt skönt. efter skolan drog jag ner på stan med några kompisar och så skulle jag leta efter en present till min fina vän ida som fyller år nästa vecka. när jag kom hem drog jag ut på moppen med brorsan och köpte lite saker och bara åkte runt. SÅ ROLIGT. har alltid varit en sån som älskar att åka cross, moppe, mc och fyrhjulingar, enda sen jag var liten. är i alla fall hemma (hel och säker) nu och ska fixa lite i mitt rum och kanske titta på en film senare! ha en bra kväll amigos
 
myser /J

FRAMME MED MOPPEN, ÄNTLIGEN

yes, äntligen har jag tagit fram moppen igen! Så kul! Körde upp till träningen idag och sedan hem och fick sedan reda på att några jade sett mig åka. Så ja, kan ju lika gärna varna er. Om ni ser en galning i löpartights på en snabb moppe är det förmodligen jag. Hahaha! Skoldagen idag har varit en helt vanlig dag. Måndag, och ännu en ny vecka på G. Imorgon har vi nationella i NO vilket jag är sjukt nervös inför. Hoppas verkligen det kommer att gå bra! Har sedan lab på torsdag. Just nu håller jag på att smida lite planer inför helgen med några kompisar. Ska faktiskt snart sova. Är helt slut efter helgen! 


/J

VÄSTERÅS MEET

Haft en otroligt bra helg i Västerås med det bästa sällskapet, bra resultat, träffat de mest saknade människorna och sedan haft roliga kvällar med tjejerna! Kan också meddela att jag har kvalat till ungdoms SM på två grenar! Så skönt, jag är super nöjd! Känner mig helt slut nu, och är inte redo för skolan som drar igång imorgon. Skulle hällre vilja stanna hemma och sova. Men men, bara att köra...






gosisar /J 

REDO

Nu är skolan avslutad för veckan och har nu packat klart väskorna inför ett besök i Västerås! Ska dit på tävling med gänget och ska nu försöka kvala inför ungdoms SM! Super nervös såklart, men peppad! Skoldagen idag har varit bra. Har avklarat det muntliga nationella provet och jag tror att det gick bra! Fick även sluta lite tidigare från skolan idag för att jag skulle hinna med allt! Är snart klar, och ska snart bege mig upp till lugnet där vi ska äta och sedan sätta oss i en mini buss och åka mot Västerås! Ha en bra fredag amigos

/J

STUDIEDAG

Så skönt med en heldag hemma! Mitt i veckan också. Lyx! Sov länge imorse vilket var super skönt, sedan tog jag cykeln ner på stan med bror och lunchade på subway. Usch va mätt jag blev!! Cyklade sedan hem igen vilket var super jobbigt eftersom jag var så mätt. Satte mig sedan och pluggade lite. När päronen kom hem drog dom med oss till O'learys där vi åt middag. Super gott, och jag blev såklart dömätt igen. Så ja, just nu är jag hemma och håller på att packa till helgens äventyr i helgen! 


/J

WORDS



/J

KAN ÄNTLIGEN ANDAS UT

Åh, känns så skönt att både engelska nationella är över och även alla dessa idrottsuppgifter. Finally! Efter skolan tog jag sällskap av Joel och Linus ner på stan. När jag sedan kom hem mötte jag grannens pappa som var ute. Han bjöd mig på glass och vi stod och pratade lite. Snällaste någonsin. Efter det kom Elin ner till mig och vi pratade igenom lite saker som har hänt osv. Ikväll har jag tränat och tittat på frozen (tror det blir 10:e gången jag har sett den nu) med pappa, som aldrig sett den. Så härligt med studiedag imorgon. Love it

/J

NYA BYXOR

Mina nya byxor som jag köpt var äntligen klara Idag! Gjorde mig super glad! Idag har det varit en seeeg dag med massor att hålla reda på, nationella prov som är på ingång (bl.a. engelskan imorgon) och massor av prov och inlämningar. Det känns som att det aldrig vill ta slut.. Usch! Har i alla fall gått och köpt glass med några kompisar från klassen idag. Vi försökte ignorera vädret och plugget och unna oss med en glass. Tyckte vi va värda det. Stannade även hemma från träningen idag pga av allt plugg. Åh, make it stop PLEASE.
/J