HELT GALEN KVÄLL

spenderade kvällen med Isac, Linus och Jocke. Vi hade bestämt i början av sommaren att vi skulle ut och åka båt och wakeboard. Sedan har det inte hunnit blivit av. Men ikväll drog vi ut tillsammans och åkte lite. Utmanade dom, och jag lovar att jag vek mig av skratt när en efter en ramlade i vattnet. Men dom gav såklart inte upp. Dom lät mig också åka en sväng, så det var super kul. Iskall, men lyckad kväll!
/J

MYSKVÄLL MED GRANNEN

Som ni kanske ser har jag tagit mig tiden att fixat en ny design. Super skönt!  Spenderade min dag/kväll/natt igår med en saknad vän. Började med att vi drog ner på stan med moppen, åt lite glass och shoppade. Sedan drog vi oss hem till mig gick ut på lite äventyr som resulterade i att vi fick med oss en melon och massor av hallon. Vi tittade på film och bara låg och myste hela kvällen. Vi spelade även Buzz som jag inte spelat på 3 år. Nostalgi på hög nivå!
/J

FINA KVÄLLAR UTE PÅ SJÖN



/J

MYS I SÄNGEN

/J

LYCKAD KVÄLL/NATT

hade verkligen en super bra kväll/natt med mina favoriter. Grillat, nostalgi filmer och massa mys. Så mycket sömn blev det inte för min del, men så är det väl. Dagen efter blev bara en slapp dag. Super skönt faktiskt. Drog massa avsnitt av how i met your mother och myste. Idag blir det att dra ut med båten med några kompisar och åka ring och wakeboard. Imorgon kommer sedan Elin hit och ska sova här. 


/J

UT PÅ ÄVENTYR

Nu ska jag snart bege mig till Isac med Erik för kvällens äventyr. Vi ska grilla, ut på massa äventyr och sedan ska vi ha en liten sleepover. Hoppas ni har det bra!


/J

SOMMARSTUGAN

har spenderat några dagar nu i mitt lilla paradis. 34 grader varmt, en hel sjö för oss själva mitt ute i skogen. ja, jag har haft det helt okej. har i princip inge gjort något alls om dagarna. bara badat, solat och lyssnat på musik. har träffat en kompis i från Fagersta som jag inte träffat på super länge. Super kul att se henne!
 
 
 
 
 
              
/J
 

-EXTREM VÄRME-

Hoppas ni har det bra ute i värmen!


/J

RÄTTVIK

 
         
 
 
Ja, nu var det ett tag sedan. Fullt upp hela dagarna villket jag älskar. För några dagar sedan drog jag till Rättvik för att sedan åka till Orsa och hämta upp min brorsa. Så när vi ändå var på vägarna stannade vi till vid Rättvik och långbryggan dr vi badade och solade. Så sjukt mycket folk, men ett super fint ställe! Efter det drog vi vidare i värmen till Orsa och Orsayran med Elin. Dör träffade jag även Josefine och Hanna. Super lyckad dag!!
/J

ÄNNU EN DAG PÅ SJÖN

härliga, härliga väder!! Har spenderat ännu en dag ute på sjön med mi familia och Linns familj. Super mysigt. Åkt massa wakeboard, badat, solat och ätit god mat. Ikväll kommer tjejerna hit med sina familjer och vi ska grilla och bara mysa. Hoppas ni har det bra amigos!!



/J

WAKEBOARD

nu har jag äntligen slängt i wakeboarden igen! har inte åkt någonting i år så idag tyckte jag att det var dags! SÅ KUL! drog ut med båten tidigt och körde lite. super fint väder imorse, men nu lite senare på dagen började det regna och åska, så ja, vi blev fast ute på sjön. när det slutade åkte jag hem, tittade på en film och nu håller jag på att fixa lite i mitt rum. super skön dag har det varit!
 
/J

FILMKVÄLL OCH MYS

min kväll spenderades med Erik och Isac. Vi tittade på en super mysig film, pratade massor, fick höra spännande historier från isacs mamma och bara annat allmänt mys. Kändes som det var super länge sedan jag såg dom. Det blir verkligen tomt att inte se dom under en längre tid. Man saknar verkligen deras energi och äventyr lätt. Super mysig kväll tillsammans hade vi i alla fall! 

/J

-GÖR OM MITT RUM-

Blev väckt 10 av pappa imorse av att han stod lutad fram över mig med en pensel i handen och en burk färg. Bra morgon. Halvt vaken ställde jag mig upp, åt frukost och klädde på mig. Jag och pappa har sedan spenderat i princip hela dagen i mitt rum. Har målat om mina garderober och dörren, kastat några möbler och saker jag inte använder och har köpt nytt. Riktigt bra kommer det bli!! Har lite småplock kvar innan allt är färdigt. Resultatet kommer såklart upp här!
/J

GÅRDAGENS ÄVENTYR

 
/J

HELDAG HEMMA

efter en vecka ute på roligheter ska det bli så skönt att få lägga sig i sin egna säng! Har varit hemma i princip hela dagen. Bara myst runt, träffat Elin en sväng osv. Blev även värsta ovädret med spöregn, åska, blixtrar och hagel här ett tag. Kolsvart blev det och allt dånade. Nejnej, blev såklart inte rädd alls. Avslutade min kväll med att äta lite glass med jordgubbar och tittade på en bra film. 


/J

KONSTIGHETER MED NYBLIVEN FJORTIS

måste också säga grattis i efterskott till min bästa och finaste barndomsvän som har fyllt fjortis. fina du! älskar dig så enormt!
 
 
 
 
 
 
 
 
ja, nu bjuder vi verkligen på oss själva i våra (bokstavligen talat) mys-kläder. njut /J
 
 
 
 
 
 
 
 

PÅ STOCKHOLMS GATOR MED TVÅ BRUDAR

Har spenderat de två senaste nätterna hos bästis! Efter en super konstig natt igår klev vi upp klockan 6 för att hinna med tåget till Stocholm. Ida stuttsade upp ur sängen medan jag va kanske omöjlig att väcka till. Halv 8 satte vi oss i alla fall på tåget och kom fram 2 timmar senare. Vi gick på Stockholms gator och shoppade lite och tittade. Super mysigt! Vi lunchade ute på stan och mötte sedan upp Emma som jag inte träffat på över 1 år. Riktigt roligt! Resten av dagen gick vi bara runt, shoppade massor och pratade. Åkte sedan hem med tåget till Ida, lagade mat själva och satte oss och tittade på barnfilm. Kunde inte blivit ett bättre avslut på en bra dag!



/J

FULL RULLE

Är nog den sämsta på att uppdatera er om vad som händer just nu. Har verkligen inte haft nå tid alls över nu de senaste dagarna. Det är full rulle helt enkelt! Har spenderat några dagar i stugan med Elin bla. Vi hade det super mysigt! Massor av fiske, pinsamheter, tabbar, skratt och tårar visade sig. Kanske faktiskt uppdatera er om att jag och Elin fick två super stora abborrar. Riktigt stolt är jag. Senare på kvällen (natten) drog vi också ut i skogen i våra mjukisbyxor och plockade blåbär. På natten låg vi bara och pratade. Slog i huvet kanske 4 gånger i taket i våningssängar vi låg i. AJ






DETALJER

 
/J

RIKTIGT ÄVENTYR

har spenderat hela dagen i en kanot med Linn i Borlänge idag. Behöver kanske inte ens beskriva hur det gick. Varje gång vi ska göra något tillsammans slutar det i kaos. Den här gången gjorde vi faktiskt inte sönder något. Bara några gånger vi höll på att vicka kanoten, tappade paddlarna, åkte in i träd och vass och så klev vi även ner med våra fötter i världens gegga. Nej, vi hade inga skor på oss efter det. Men bortsett från allt det, så hade vi det riktigt roligt! Super fin dag.
/J

FOTBOLLSKVÄLL

Tyskland vann!! Herregud va spännande. Innan matchen började drog jag mig till Isac och spenderade kvällen där med honom och Jocke. Vi hade på högsta volym och hade det super mysigt. Efter matchen satt vi bara och pratade igenom massor och sedan drog vi oss utåt i regnet. Jag på cykel (ja, riktigt hurtig är jag allt) och Isac och Jocke på moppen med två riktigt snygga hjälmar och riktigt snygga brillor. Hahah! Imorgon väntas en hel dag i en kanot med Linn. Vi ska ut på äventyr på runn, och det känns inte så tryggt alls. Vi kommer vara dom första som välter en kanot. Vi lyckas alltid med det omöjliga. 
/J

S U N D A Y

idag har det varit en sån dag då man inte behöver ha fläkten igång. en liten ''mellandag'' kanske man kan kalla det. spenderade min dag i Borlänge med mamma. vi gick en sväng inne på Kupolen, och avslutade sedan på ikea. har lite planer på att göra om lite i mitt rum, så det blir spännande att se hur många av mina ideér som går att framföra. ikväll blir det såklart att titta på fotbolls-VM. själv hejar jag på Tyskland. sedan får vi se vad jag hittar på. kanske drar iväg och träffar lite kompisar snart. vi får se vad som händer.
 
 
/J

FULLT UPP

ja, idag har det verkligen varit fullt upp för mig. Bara roliga saker såklart! Spenderade förmiddagen uppe på lugnet med killarna. Bad, mat och massa äventyr. As usual. Efter det tog jag moppen till Helsinggårdsbryggorna där min familj väntade i båten. Vi drog ut en stund, åkte ring och mötte sedan upp Linn, Sara och Alma. Vi satt i solen och rodde även ut i en ring ut där alla båtar åkte. Livsfarligt. Kvällen invigdes sedan med grill med Linn och hennes familj, för att sedan dra mig vidare till Isac. Eftersom han fyllt år satt vi och åt tårta med hans familj och sedan gjorde vi massa kul. BRA DAG!
/J

GRATTIS TILL MIN ENA FAVORIT

STORT GRATTIS TILL MIN FINA VÄN ISAC SOM FYLLER ÅR IDAG! 
 
nej, jag vågade inte ta alla konstiga, super härliga bidlerna på oss. vet en som skulle hämnas... /J
 
 

NYTT - TOMMY HILFIGER

 
 
super nöjd över mina två nya tröjor från Tommy Hilfiger som jag köpte i Stockholm. TACK MAMMA /J
 

KUSINMYS VID POOLEN


detta enormt varma sommarväder är helt underbart /J

FINLAND

har då varit på äventyr i Finland i ca 2 dagar. Riktigt spännande såklart. Har varit där några gånger innan, men den här gången åkte vi färja från Stockholm till Finland med kusinerna och familjen. I Finland gick vi och tittade massor, shoppade lite och åt på bla Hard Rock Café. På båten tittade vi på massor shower och bara myste runt. Lyckad resa, absolut! Super skönt att vara hemma nu.








/J

SOMMARVÄDER

äntligen är sommarvärmen här!!! Har varit riktigt varmt nu ett tag, så efter lite tid med vännerna bestämde jag mig att möta upp min familj i stugan genom att sätta mig på ett tåg själv dit. Jag och tåg har inte slutat så bra tidigare, men det gick bra den här gången! Så jag har spenderat lite tid i sommarstugan och kom sedan hem imorse. Min dag har sedan spenderats med Isac, Linus och Jocke uppe på lugnet. Super mysigt. Nu på kvällen gick jag och min familj upp till  Elins familj och grillade. Jag och Elin avslutade sedan med lite nostalgi och tittade på High School Musical. 
/J

EFTERLÄNGTAD KVÄLL MED FAVORITERNA

Nu har jag båda favoriterna hemma igen!! Äntligen. Har saknat dom så. Min kväll spenderades då hemma hos Isac med Erik. Vi tittade på film, åt jordgubbar, låg i en hög och pratade massor och lyssnade på musik. Gosisarna. Dagen då? Jo, den spenderades ute på sjön med familia och Linns familj. Åkte ring för första gången i år också. Så roligt!!! Äntligen är sommarvädret här också. Humöret är på topp!
/J

SLEEPOVER MED BÄSTIS

Igår sov jag över hos Ida. Vi hade inte träffats på super länge, så vi hade lite att ta igen. Kvällen började med att vi fastnade bland massor av gamla minnen. Foton, böcker, fotokataloger mm. Skrattade så jag fick ont! Efter det åkte vi ner på stan en sväng. Vi köpte godis och åkte sedan tillbaka och satte oss på en filt med godiset och musik nere vid hamnen. Kvällen bestod sedan av massor av prat, skratt och minnen. Riktigt mysigt var det.



/J

ÄVENTYR MED VÄNNER

De senaste dagarna har spenderats med vännerna. Jag och Ida drog en sväng ner på stan i det soliga vädret, mötte upp Linus och Jocke och vi hittade på massor av roliga saker. Efter ett tag drog vi till en badplats och badade. Sedan har jag även ätit på O'learys med familia och kusinerna.


/J

FIN KVÄLL

Började min morgon idag med några avsnitt av how i met your mother i soffan under en filt. Älskar sega morgnar då man inte ha några tider alls att passa. Super skönt! Har inte gjort något alls idag. Pratat med lite kompisar, myst med kusinerna, tog en moppetur och har i princip gått i mina mjukisbyxor hela dagen. Super fin kväll blev det också. Imorgon ska jag träffa Ida. kör på en sleepover hemma hos henne också. Va super länge sedan jag såg henne. Sedan blir helgen som kommer en liten "träffa kompisar helg". Erik kommer hem från utlandet vilket jag, Isac och han ska fira lite. Har mycket att se fram emot!
/J

EN REKLAM ALLA BORDE SE - ÄVEN NI KILLAR

 
 
blev så glad när jag såg denna video. verkligen en video värt att se, dela, visa och prata kring. Även ni killar borde titta. Jag lovar, den bits inte. 
/J

1 JULI

HEJ PÅ ER! äntligen tittade solen fram lite idag. Min dag spenderades med kusinerna. Drog ner på stan med Emma på moppen, samt fikade och bara myste. Lite senare mot kvällen satte jag mig på cykeln till Isac där också Jocke var. Super länge sedan jag såg dom så det va såklart super roligt att träffa dom igen. Vi lyssnade på massor av musik, spelade tv spel (vann faktiskt över Jocke), lagade oss mat och bara låg inne. Blev super glad när solen sken lite såhär på kvällen. Vill verkligen att vädret ska vara på topp så man kan ut och bada osv!
/J

KUSINERNA

Godmorgon, kanske jag ska börja med. vaknade vid halv 11 imorse av att kusinerna rusade in på mitt rum. ja, nu är dom äntligen här på besök! Dom kommer vara här några dagar framöver. super mysigt! Jag och Emma ska snart ner på stan en sväng och fika, shoppa lite och bara mysa runt. 
 
/J