FRÅGESTUND!

tänkte sätta igång med en liten frågestund! 
FRÅGA FRÅGA FRÅGA!
 

REDOVISNING

äntligen hemma från skolan! vi hade redovisningen sista lektionen. den gick väll helt okej, bara det att mitt usb krånglade till sig. kunde inte visa allt jag ville visa. aja, jag pratade på endå! imorn kommer mina kompisar hit på en liten mys-kväll eller vad jag ska kalla det! kommer bli super kul! sen får vi äntligen helg! hoppas ni har det bra, för det har jag!
 
bjuder på en sommarbild!
/J

ONSDAG

helt okej skoldag att få sluta tjugo över två! nu har jag precis tittat på ett vampire diaries avsnitt, och nu ska jag plugga lite inför redovisningen imorn. mutligt, inför hela klassen.. hatar sånt! sen ska jag iväg och träna! i helgen ska jag åka till mormor och morfar och baka papparkakor med kusinerna. nästa helg drar jag äntligen till Göteborg och tävlar SM. pepp!
 

DÖÖÖÖÖÖR

hur snygg är inte denhär jackan!? skulle döda för den! gud så snygg den är!







EFTERLÄNGTAT

äntligen ska jag får göra det jag har länktat efter att fått gjort! som ni vet har jag inte haft någon dator, men pappa fick upp den nu! han har massor kvar att fixa på den förstås, för att det går inte alls som den ska! men jag har fixat dem två nyaste avsnitten på Vampire Diaries! guuud, så jag har längtat!
 
Tumblr_me1p0zrqdp1r5ex86o1_500_large

KONFIRMATION

har nyss kommit hem från konfan! vi var super några där, men det blev  mycket roligare! jagm eve och ida flummade runt och hade det hur kul som hällst! dagen i skolan var väldigt seg, det blev mycket segare när vi fick veta att spanska grupp 1 fick sluta halv ett, och spanska grupp 2 (alltså jag) fick sluta vid klockan tre.. 
 

MINA FINA

saknar tiden på Åland! vill tillbaka!
 

MYS

nu ska jag äntligen få mysa ner mig i soffan och titta lite på teve! mamii och papii hade fixat lite glögg och pepparkakor till mig och bror min. super mysigt! käns verkligen som att julen är påväg! måste snart börja dra mig neråt stan och köpa lite julklappar. har världens pang ideér!
 

INTE MIN DAG!

åh vilken hemsk dag det har varit idag! vi hade sovmorgon till halv 10 och jag började dagen med att försova mig till tio över nio! vilken mardröm! tjugo minuter tills vi började. jag spring ner, slängde i min frukost, packade, sminkade mig och klädde på mig på 5min! sen satte jag mig på cykeln och kom precis i tid! hur lyckades jag!? resten av dagen va ingen hiss häller... jag snubblade runt, tappade ut alla saker ur mitt skåp och såg ut som en jag-vet-inte-vad... usch för måndagar!!!
 

LUCIA TRÄNING

imorn är det måndag igen.. kan det inte bli lov snart? idag har jag och mina kompisar börjat träna till lucian som kommer hållas uppe på lugnet. jag tycker det är barnsligt kul att träna till det! det kommer bli så bra!




KÄRLEK


FILMKVÄLL

yes! snart ska jag, emma och jakob dra oss mot jacob! vi ska ha en liten filmkväll! super mysigt tycker jag. en kväll med lite friendos. hoppas ni har det super!
 

30 DAGAR KVAR

idag är det exakt en månad kvar till julafton! tider får sååå gärna gå snabbare. i jul kommer jag att vara hemma här. mina kusiner kommer och mormor och morfar! super mysigt tycker jag! ni kanske hör att jag längtar, det gör jag verkligen! behöver verkligen lov just nu!
 
 
 
 
 

IT'S FRIDAY!

guuuud va skönt med helg! jag vill att dagarna ska gå så snabbt som möjligt nu! vill ha julafon och lov. mina föräldrar skulle bort ikväll, så då kom linn hit en sväng och tittade på film och pratade om allt som händer just nu. nu ska jag äntligen få slänga mig i sängen! godnatt på er!




IDAS DATOR!

lycka! känns om år sedan jag satt framför en dator. att dem har gjort om på blogg.se har jag såklart inte häller sett. så jaa, jag är lite efter just nu. menmen. idag hade vi våran muntliga redovisning och visade upp vårt svenska projekt som var en liten film. det var grymt kul att titta på allas olika bloopers! redovisningen gick i alla fall bra! imorn är det äntligen fredag! så får jag träffa min skönhet!
 
 

ORD SOM SATT PERFEKT




IN THE SPACE

hej på er! hoppas ni har det bra! själv kan jag bara må bättre just nu. olika skäl. ingen dator, utvecklingssamtal, prov osv. jag är så ledsen att jag måste blogga från min mobil! pappa håller på och fixar datorn. idag slutade vi 14.20. jag, joel, annie och mattias drog hem till annie efter skolan. vi har en film att spela in till skolan. imorn är det redovisning! inte alls pepp!




BREAKING DAWN PART 2

bion idag gjorde mitt liv komplett! dagen idag var så sjukt seg. morgonträning osv. sen drog jag hem, fixade lite saker, sen drog jag ner på stan och mötte upp victor! gud va kul vi hade! filmen var sjuuuukt bra tyckte vi båda! det suger att jag inte kan berätta vad som händer i filmen! för er som inte har sett den! jag kan bara säga att den var sjukt bra! tack victor för en rolig kväll!




MÅNDAG...

och fortfarande ingen dator! förlåt för min usla bloggning och mobilbilder! this drives me crazy. har nyss kommit hem från en dödande träning. och imorn börjar dagen med en morgonträning. sen på kvällen drar jag och victor ner och tittar på Breaking Dawn part 2! alla säger att den är super bra. det hoppas jag den är också! hoppas ni har det bra och fungerande datorer! för det har INTE jag...




OAVGJORT

bowlingen igår var verkligen det jag behövde! det var verkligen super kul! tack killar och bästis! det blev igentligen oavgjort mellan mig och sundin, men han sa såklart att han vann. "kungen". idag åker mina kusiner hem och sen ikväll drar jag iväg på en riktigt efterlängtad träning! kram på er!



BOWLING

nu ska jag snart åka och möta upp jacob, jakob och ida inför lite bowling! är sjukt taggad! idag har jag bara varit hemma med mina kusiner. har fortfarande lite ont eftet min vurpa... men jag hoppas det blir bättre snart! min dator är sönder just nu, så ni får stå ut med lite mobilbilder...hoppas ni har det bra kompisar!




KUSIN VITAMIN

nu har nyss ida dragit hem efter att hon har sovit över här. gud villka skrattanfall vi har fått... ont i magen! just nu har mina favorit kusiner kommit hit! super kul att få träffa dem igen!




NÅGOT SOM FICK MIG PÅ FALL

jag måste ta och berätta vad som hände igår morse... dagen började med att jag att försov mig en kvart, sen skulle jag skynda mig till cykeln. jag satte mig på cykeln och susade ner för backen. jag hade brottom, så såklart så hade hade jag super hög fart. när jag kom ner för backen gjorde jag en super snäv sväng... såklart kände jag inte att det var halt, så när jag inte viste ordet av det låg jag på backen med min cykel över mig... landade med all tyngd på min höft så jag fick såklart super ont. jag stälde upp cykeln och tittade mig oroligt omkring om nån såg.. så jag satte mig på cykeln igen och cyklade vidare med min onda höft. idag kan jag knappt röra mig. snacka om att jag har ont!




SPRUTA

nu har jag precis tagit andra dosen mot livmoderhals-cancer... sprutan gör så sjukt ont! jag, jossan och jossan gick in tillsammans.. efter första josefines min, ville ingen av oss som var kvar ta sprutan! sjuksköterskan som vi hade, lurade mig att hon tog den tjockaste sprutan på mig... jag blev livrädd! nu är det gjort i alla fall!




41 DAGAR KVAR

Tumblr_mdfsvvkgq71rycuzvo1_500_large
 
Tumblr_mdftnapoyf1qh3362o1_500_large
Tumblr_luk73bh8sv1r1b8xqo1_500_large
 
julafton♥
 

EN LÅT SOM SPELAS I MINA HÖGTALARE

 
Ceuq4f48z8unym2tt9fe6k7bu739wplv_large

PLUGG...

mitt huvud är heldött just nu säger jag bara! dumma no prov! dagen började med en 2 timmar lång no lektion. och bara efter det var jag redo att sluta! vi slutade tyvärr fyra idag.. fick lov att skippa konfan idag för att vara hemma och plugga! usch för skola! yes, i'm ready fore some jul-lov! jag och mamma hann ner en sväng på stan också. jag fick med mig två nya byxor, ny jacka och ett par nya idrotts-skor (vilket jag veeerkligen behövde) tack mamma!!!
 
 

LÄNGESEN

gud va längesen det var att bara få slänga sig i sängen i sin favorittröja och bara dunka hög musik. det är livet kan jag berätta för er! hoppas veckan kommer gå fort så man blir av med alla prov och skolan. bara få vara hemma och sova ut! på fredag kommer ida hit. hon ska sova över här. passar perfekt. vi som har så mycket att prata om, och bara flumma runt. härligt att ha någon man bara kan vara sig själv med och släppa ut det minsta lilla konstiga man innuti sig!
 

MYCKET JUST NU!

åh, det händer sjukt mycket just nu! hade matte prov idag, sen kommer det ytterligare två prov snart. knappt några lärare i skolan, träningar, kompisar osv. idag hade vi i alla fall simprov på lugnet med klassen. tog med mig mina simgrejer och simmade några längder. simmade 900m medans mina kompisar bara simmade 200m! fick bara lov att utklassa dem lite! hela dagen idag har jag gått i sömnen känns det som. har varit sååå trött! hoppas ni är pigga och glada i alla fall!
 

ÖREBRO

första dagen efter helgen är avklarad! gick med ögonlocken nere hela dagen tror jag. igår kom jag hem sent från kvalet i örebro. och nu måste jag baar få säga att... jag är vidare!!! ska få åka till göteborg och tävla SM. kvalade på två individuella grenar, och två lagkapps grenar. vårt lag ligger tvåa i sverige! sjukt stolt över mina tjejer! det gick bra för alla i klubben i örebro, så nu ska vi bara tagga till oss till SM. 
 

SÅ SJUUUKT NÄRVÖS..!

är så nervös så jag tror jag kissar på mig! klockan tre sitter jag i minibussen med mina kompisar påväg till örebro. det ska bli kul att få träffa dem från andra klubbarna. och simma såklart! spännande! har precis packat klart allt och är redo. nu ska jag ladda upp lite med att titta på ett avsitt av vampire diaries. hoppas ni har det bra! för det har jag!
 
 

SIMNING MED SKOLAN!

kom nyss hem från gruvan. det var väll helt okej faktis. vi gjorde det till något kul, so we had a good time! vi fick också veta att vi skulle få simma med skolan på måndag. såklart skrek jag: jaaa! ,högst av alla. jag tycker det ska bli askul, men såklart är det väll bara jag som tycker det! gilla läget tjejen! imorn åker jag som sagt till Örebro för att kvala. jag kommer hem super sent på söndag natt. det ska bli sjukt spännande!
 

FLÄTA

nu ska jag snart ta mig till gruvan och träffa klassen. vi ska ha en heldag där. med tanke på vädret och kylan, så är jag inte alls pepp. aja, bara att ta på sig vinterkläderna...!




I KNEW YOU WERE TROUBLE

Taylor Swift har nyss släppt sitt album: red. har hittat en av hennes låtar som är med. älskar den super mycket!! lyssna super gärna på den!
  
jag tycker det bästa kommer vid 35sek! hoppas ni också gillar den.

ICE AGE

äntligen hemma! ganska skön dag idag faktiskt. vi slutade tjugo över två och sen har vi haft ett hål också. på hålet drog jag,isac,erik och niklas hem till isac och tittade på ice age 3! sjukt länge sedan jag såg den, så jag satt såklart helt fastklistrad vid teven. just nu har jag tre prov att plugga till.sen imorn ska jag och klassen ivg till gruvan hela dagen...
 

THIS SONG IS ABOUT YOU!

This is my confessional on pen and paper, I'm gonna right this down.
Saying things you never thought. That were on my mind, let the truth pour out.
Cause I'm tired of the games. I won't lie, no I'm not ok!

So here you go, you finally get a song about you on the radio. Are you happy now that you broke me down? 
Now I curse the day that I met you. I hope you know this song is about you,

 

SEGASTE DAGEN PÅ LÄNGE...

usch för långa dagar i skolan... vi slutade kvart i fyra. som sagt så har vi fått ett nytt schema som var betydligt
bättre än vårt gamla. nu får vi sluta tjugo över ett på fredagar istället för halv tre. jag klagar inte!
hela dagen började med att jag åkte upp till lugnet imorse. fick veta att jag har super ont i mina 
''bihålor'' så jag kunde inte träna. tar några tabletter nu, så jag hoppas att det ska bli bättre nu! 
 
 

BAKNING!

i'm in idas house! håller just nu på och bakar med mina knäppisar! vi tävlar om smeten, äter upp all strössel och poppar hög musik! perfekt avslut på en tisdag! älskar er mina hjärtan!




FILM

visst är det typiskt? man kommer hem, hinner vara hemma i mindre än en kvart, sen blir man förkyld...
åh! har legat hemma hela dagen idag och sovit och tittat på film. bland annat några avsnitt
på säsong fyra (vampire diaries). så sjukt bra! hoppas jag blir bättre tills imorn så jag orkar skolan 
och träningarna!
 

ÅLAND #1

nu ska ni få ta del av lite roliga bilder från åland!
 
 
hade det askul mellan alla pass! vad vi gjorde vill ni nog inte veta...
 
busade bla.
 
lärde mig att stå på huvet!
 
skrämde varandra!
 
åt mycket mat såklart...
 
åkte till Mariehamn. det roligaste var såklart att åka på en sånhär cykel man gjorde när man var liten...
 
 
åt oss feta på vindruvor..
 
fotade på en båt med storm!
 
och simmade såklart!!!
 
 

FAVORIT TRÖJAN ÄR PÅ

efter väldigt mycket efterrätt och en lång resa, är jag äntligen hemma! favorit tröjan är på och har redan gosat ner mig i min säng! imorn får ni ta del av min resa genom lite bilder osv. hoppas ni har det megabra!




ON MY WAY HOME

nu ska vi snart dra hemmåt... först ska vi åka färja, sen minibuss. efterrätten på båten kan bli ett hinder. sjukt gott! äntligen får vi tjocka oss lite! ska bli skönt att få komma hem. till sin egen säng. halleluja!




EN DAG KVAR

en dag kvar på lägret, och har ont i varje liten del i min kropp! vi har tränat super hårt och har haft så enormt kul! vill inte åka hem! om ungifär en vecka ska vi vara toppade till att tävla om att få tävla SM. kvala är nog det läskigaste som finns... imorn åker vi iaf hem. ska visa er super många roliga bilder sen! hoppas ni har det bra!