LÖRDAG

Igår sov jag över hos Elin! Vi hade det super mysigt i Skype med Shawon, musik och vi skrattade hela natten.. Herregud va trötta vi va! Idag hängde Elin med till mig. Vi bakade en kladdkaka och gjorde oss en varsin smoothie och satte oss framför en Disney film. Såååå mysigt! Nu är mormor och morfar här, så ikväll blir jag bara hemma! Skönt.


13 DAGAR KVAR!!

Kan nu säga att jag fyller 15 om bara 13 dagar! Hatar att fylla år så sent men nu är det äntligen min tur att bli byxmyndig, cykla utan hjälm (haha!) och allt vad det är! Feels great!


NU ÄR JAG TILLBAKA

Hej på er! Förlåt för att jag inte kunnat blogga. Har haft fullt upp helt enkelt. Varit med om en bilolycka, och sen har skolan börjat igen. En hel "riktig" vecka i skolan är nu avklarad och det va riktigt skönt med lite helg! Vi har startat upp allt plugg i skolan igen, fått nytt schema (som jag faktiskt är riktigt nöjd med!) och så har vi lite nya människor i klassen. Om jag inte räknat helt fel så kan jag få upp det till 4st nya. Stor klass nu ja! Men det är skönt att fått lite rutiner igen!


RÄNSAR TANKARNA


LEDSEN FÖR SEG UPPDATETING

Har varit med om en bilolycka så ni vet varför det är segt!


KLART!!!

Puh! Skolfotot är taget. Fick tyvärr inte se hur jag såg ut, men jag får hoppas att jag inte ser för ful ut. Så slipper jag skämma ut mig! Haha! Idag har det varit första dagen med "riktiga lektioner" och bl.a. också fått vågat schema! Våra lärare sa att vi fick det bästa schemat i hela 9:an, så det är väll bara att hålla med! Imorn hämtar Ida upp mig för att dra oss upp mot scandic och bowla med klassen! Spännande! Sen ska vi också bada på lugnet! Rolig dag väntar!


SKOLFOTO IMORN

samma hemska tortyr. det blir väll som vanligt, något pinsamt blir det. något av detta: håret ser ut som ett fågelbo, jag lyckas blinka, garvar ihjäl mig, är för kort för raden, tittar på nogot annat eller så försöker jag prata medans. haha, bring it on!
 
 
/J

DEN STORA VANDRINGEN

som sagt, min klass åkte idag för att cykla och vandra hela dagen.. vi cyklade kanske i en timme (uppför heeela tiden), sen stannade vi på en liten ''fika paus''. efter det skulle vi då vandra in i skogen (uppför där också..). alla var helt döda när vi kom fram. gick med några killar i klassen och ida. gissa om det gick överstyr? oh yes. vi lekte massa barn-lekar, grillade och försökte få någon luft i det varma vädred. haha, det har varit en roligt dag i alla fall! helt slut nu.
 
/J

DÅ ÄR MAN TILLBAKA

då är man tillbaka till allt plugg och alla regler igen... hela dagen idag har vi nog gått igenom alla skolans regler... ja, det tog en stund. sen gick vi såklart igenom allt som ska hända bla i veckan. imorn ska vi ut och cykla (våra lärare i ett nötskal..) till ett ställe som heter puttbo... vi ska cykla och vandra i över en mil.. haha, så typiskt!
 
 
/J

MOT LUGNET


SISTA SOMMARLOVSDAGEN

den sista sommarlovsdagen spenderar jag i en solstol. åh va jag kommer sakna den här 'lediga känslan'.. men det ska bli rätt så kul att börja skolan i alla fall. den första veckan kommer bli super rolig. ja, jag tror att jag är rätt så taggad i alla fall. 9:AN! 
 
 
 
/J

MINA TJEJER!

Åh, haft en underbar kväll i en av Matildas lilla mysiga stugor i regnet! Jag, Matilda och Ida började med att äta grillat som Matilda hade fixat! Riktigt god mat! Sen satt vi där och pratade om allt möjligt. Efter ett tag smsade Annie att hon va i Sverige igen, så vi tvingade henne att komma till oss såklart! Fick ett super gulligt armband av henne. Gulle! Sen satt vi där inne medan det spöregnade och drack choklad och åt glass! Haft en super bra kväll hörrni, tack så mycket!


GALEN KVÄLL

Per och Gustav va såklart snälla och skjutsade hem mig, så nu är jag hemma igen! Haft en sjukt rolig kväll med massor av vänner. Tänk att sommarlovet snart är slut.. Kvällen började med massa mys med Ida och Matilda. Sen hamnade vi på lite olika ställen. Vi träffade Shawon och jacke, sen åkte vi ut och hamnade med Sander, Elsa och per. Haha, galna människor. Vi har varit ute med mopparna hela kvällen. Har en duktig förare som vän!


SKA SNART...

..bege mig mot källviken och möta upp mina girls! I det här fina vädret ska vi ha en liten "picknick". Jordgubbar, choklad, cola.. Behöver jag säga mer? HAR SAKNAT DEM SOM IN I BOMBEN!


KRÄFTSKIVA

Igår åkte jag som sagt till min sommarstuga för att ha kräftskiva med gris-släckten! Riktigt mysig kväll med skapligt väder och allt. Kul att träffa kusinerna också. Knäppa som alltid!


LOCKIGT

 
 
detta händer sällan...

PLANER

idag vaknade jag ungefär vid kvart över tio. jag låg kvar i sängen ganska länge faktiskt. kommer sakna dethär när skolan börjar!! haha. sen satte jag på ''the great gatsby'' och tittade på den. sjukt bra film. såklart blir den bättre för att leonardo dicaprio är med i den. herregudars va snygg han är! på eftermiddigen drar jag på träning 
, sen hämtar mami och papi mig för att vi ska åka till stugan en sväng. kräftskiva. på lördag ska jag träffa matilda och ida och mysa lite med dem! 
 
 
/J

ETT TIPS

 
/J

MYSDAG PÅ STAN

Yes, dagen spenderades med Frida och Ida på stan! Vi tittade bara runt på stan och pratade! Lite senare drog jag och Ida upp på galgberget och träffade Shawon och jacke! Vi gjorde inget speciellt, gick runt och bara pratade. Sen passade jag och Ida på att ta och dela på en pizza innan hennes träning. Sen gjorde Shawon sällskap med mig hem. Snälla shawoni.


THIS IS GOOD MUSIC!!!!

för någon dag sedan släppte Lady Gaga en ny singel som heter 'applause'. shit va bra den är! ett MÅSTE att lyssna på den. here u go
  

DON'T FORGET TO SMILE TODAY

hej på eeeeer! nu har jag nyss vaknat och städat upp lite i mitt rum. nu ser det lite bättre ut än innan i alla fall... idag ska jag träffa ida, och sen blir det träning! ciao!
 
 
 
/J

DU OCH JAG I ETT NÖTSKAL...

Efter min träning idag fick jag och Ida en snilleblixt, vi skulle ner på bio och se "grown ups 2". Ida hämtade mig på lugnet så hon skjutsade mig ner! När vi väl kom fram började vi såklart göra bort oss as usual.. Jag va döhungrig så jag sprang in på subway och hon köpte biljetterna. Vi hade 10min på oss.. Där emellan kan jag säkert räkna upp till 10 failar som vi gjorde.. Vi kom inte in på bion... Det slutade med att vi köpte en Ben&Jerry's och tittade på "dear John" hemma hos mig.. Perfekt.


I LIKE YOU, YOU'RE CRAZY

 
/j

NÄR MAN INTE HAR LUST

heeeeej! har ni någonsin kännt att man har massor av saker att fixa, men att man inte orkar eller har lust, yes, jag känner mig träffad! jag sitter just nu och har musik på hög volym och inte gör nogonting. rätt skönt faktiskt..! lite senare ska jag iväg på träning, så då måste jag väll börja röra på mig. sen är det bara en vacka kvar på sommarlovet... lite tråkigt (jag kunde gärna haft lite längre!!), men det ska bli roligt att träffa alla i plugget igen! 
 
 
 /J

-

Untitled Album on we heart it / visual bookmark #28217539 on imgfave

66 DAGAR KVAR

Tills jag drar. USA


MORMOR OCH MORFAR

ställde klockan tidigt idag för att komma upp och träna ett pass på morgonen! Det va ganska skönt faktiskt! Va inte så trött som jag brukar vara... Efter träningen hämtade mamma och bror upp mig på lugnet för att vi skulle till mormor och morfar en sväng! Men nu är jag hemma igen, och har lagt mig ner i soffan och tittar på ett avsnitt på en serie! Mysiiigt!


WITH MA FRIENDS

yes, kvällen spenderades med Shawon och Jakob som jag inte träffat på nån vecka! Super kul att se dem! Vi va ute i regnet, pratade massor, film och brottades... Haha, fråga inte! Hade en mysig kväll med andra ord! Imorn ställer jag klockan tidigt för jag ska upp och träna ett pass innan jag och min familj åker och hälsar på mormor och morfar över dagen! Ha en bra kväll!!


DRAR EN YOLO

ute och springer i regnet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/J
 
 
 

ÖVERNATTNING

Hej på er! I natt hamnade jag hos Linn! Vi tittade på film, åt chips och pratade hela kvällen! En av filmerna hette "the host" som va riktigt bra! Sen körde vi en klassisk humor film! Riktigt mysigt! Imorse när jag vaknade hämtade mamma mig hos Linn och skjutsade mig så jag fick jobba! Sen drog vi ner på stan en sväng, och sen på Max! (Har inte ätit där på kanske 2 månader!) hittade två vita tröjor som jag köpte! En från Only och en från ginatricot! Super fina! Ikväll blir det nog att träffa några kompisar! Kul!


POKER RUNN

Har nyss kommit hem från sjön! Min familj och Linns familj åkte runt, tittade på båtarna, lunchade och solade på sjön! Åh va jag skulle vilja ha en sån där cool båt och bara glida runt i! Fatta va häftigt! Ikväll drar jag till Linn och tittar på lite film och myser! Hoppas ni har det bra!


DET BÄSTA JAG VET


SISTA LÄGERDAGEN

Yes, nu är det klart! Nu väntar en heeel helg ledigt. Super skönt! Just nu ligger jag faktiskt på golvet och lyssnar på lite musik! (Haha, ja ni läste rätt..) har en sån sjuk träningsvärk i benen, rumpan och magen.. MEN NU ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG


REGN

Toppendag idag på lägret! Synd att det tar slut imorn.. Idag har dagen bestått av träning såklart, men också massa bus i regnet och massa lekar! (Haha, ja, LEKAR) nu blir det lite film och lite mys med familjen! Imorn blir det sista dagen på lägret, sen väntar en skön heeeelg!


JUST NU...

..kan jag inte mer än erkänna att jag har myst ner mig i sängen i ett par mjukisbyxor just nu. ska titta på det nya efterlängtade avnittet på paretty little liars! ääääntligen är det ute! så nu vet ni att jag lever...och är sjukt lat just nu. om man har tränat precis hela dagen, så låter jag mig mysa lite!
 
pretty little liars | via Tumblr
/J

ÄLSKAR ATT VARA TILLBAKA

hej på er! åh, har det sjukt bra! träningen har som sagt dragit igång och jag är så glad över att jag får träffa mina kära homies igen!är just nu på ett litet ''träningsläger'' som bara är över dagen som håller på tills på fredag! grymt roligt, men såklart döjobbigt... kan nog inte nämna en muskel som jag INTE har ont i.. helt sjukt va jag känner mig otränad. har tillbringat mycket tid åt simning, men också lite annat skoj som gym på actic och massa tok-idéer vi själva kommer på att vi ska göra. träffade också bästis ighår när det åskade så mycket.. va så sjukt länge sedan jag träffade henne!
 
 
/J

TRÄNINGEN ÄR IGÅNG

Ja minsann! Idag klev jag upp tidigt för att spendera dagen på lugnet med kompisarna och träna! Haft mer än 4 veckor ledigt (vilket har varit sååå skönt!) men nu är det kul att få komma igång igen! Även om det gör ont i varje del i kroppen just nu... Kvällen spenderades med mina tjejkompisar hos Hanna. Vi hade ett litet hejdå-mys för att hon ska iväg till USA nästan vecka! (Tänk att jag också åker snart!!) vi fiskade, pratade i massor, spelade kubb och bara myste! Nu är jag hemma igen och ska byta om till mjukisbyxor och sätta mig framför teven! Ciao!


UT PÅ SJÖN

yes, nu drar jag ut på sjön med familia för att sedan träffa Linn där ute! Blir så glad när det är fint väder! Hela dagen kommer nog att ligga där ute med Linn och bara sola och bada! Underbaaart!


MYS

Hej på er! Idag har jag bara gått runt och myst! Har bl.a. tittat på "safe heaven" som jag blev totalt förälskad i! Ett stort tips på film! Fikade lite med faniljen också, sen så kom Jakob hit en sväng och vi tittade på film och bara myste! Just nu har jag fastnat vid filmen "dumma mig"... Gud va söta dem är!