INSPIRATION / SHORTS

snart måste man börja leta reda på shorts till sommaren! vem vill inte ha ett par sånna här på sig?
 
 
/J

TRE LÅTAR SOM ÄR VÄRDA KÄRLEK

 Tumblr_lncojehijs1qazstso1_500_large
 
 
 
/J

NÄR DU SKRATTAR SÅ DIN MAGE VÄRKER

den kännslan har man lust att stänga in i en burk och spara, så när man är sur, kunna ta upp den lilla burken så att skrattet bara spricker ut! den kännslan får man när man tittar på det här! det går inte att sluta skratta!
 
 
/J

STÖTEN

 
/J

JAG ÄR DÅLIG, JAG VET!

är ledsen för riktigt usel bloggning! men jag har varit sjuk och varit borta, so sorry about that! men idag känner jag mig piggare. jag kan stå upp utan att det känns som att jag ska falla ihop i en hög på golvet. utan nu har min feber släppt, och det har också huvet gjort! nu är det bara min förkyldning som är kvar. men det är inte så farligt, visst? min förkyldning har satt sig på min röst också, så var berädda på en annan röst som inte är min! men det har också blivit bättre så jag är glad för det! hoppas ni är friska i alla fall, och har en riktigt roligt lov!
 
 
 
/J

MIN ENORMA OTUR..

som ni vet blev jag sjuk 2 dagar innan jag skulle dra till sälen med linn. nu är jag hemma från sälen en dag tidigare, för att jag fick en enorm feber imorse. hyfsat pigg satte jag mig i bilen till sälen på söndagen. jag vilade i stugan på måndagen så jag kunde åka slalom på tisdagen. så jag åkte på tisdagen med linn och hade grymt kul! gick på after ski och hade det allmänt mysigt! sen vaknade jag imorse med nästan 40 graders feber...!!! kan man en större otur än jag har haft på lovet!? satan va besviken jag är..


/J


PACKAT KLART!

ja, jag ligger fortfarande i sängen.. men jag känner mig betydligt mycket bättre än igår! har nyss packat lite inför sälen imorn. jag kommer åka med upp dit så får vi se hur jag mår. kommer ju vara där från söndag till torsdag. och som jag känner mig nu tror jag faktis att jag kommer bli frisk snart! so i hope so. bara det att jag har hostat sönder min hals, så jag låer som en kråka som har svalt en visselpipa. ingen vacker röst alls.. hoppas ni har det bra! kram.
 
/J

SPORTLOV / SJUK

hej på er! förlåt för seg uppdatering men imorse vaknade jag upp med super hög feber så jag knappt kunde ställa mig upp. vinglade runt på golvet och var helt borta. så idag har jag gjort nada! sovit, ätit mig tjock på ipren och alvedon, tittat på pll och (tro det eller ej) så har jag faktis spelat ps3! konstigt för att vara mig? kanske... men vad gör man annars när man är sjuk. idag har vi äntligen fått sportlov! härligt att behöva "fira" det med att ligga klistrad i sängen vit som ett spöke. menmen! jag känner mig iaf bättre! ska faktis lägga mig nu så jag blir frisk! godnatt friends!



/J

HELA ÓLEARYS FÖR OSS SJÄLVA

...betyder hög musik,popcorn och läsk!



/ J&F

LUNCH

nu sitter jag och frida och tar en liten lunch paus! (va jobbig vår prao låter, vi bara tar raster hela tiden.. men det är faktiskt jobbigt!) jag fick byta från städ, till frukost/lunch med frida idag! mycket roligare!



/J

ÄNTLIGEN

nu har jag precis kommit hem från träningen! (ÄNTLIGEN får jag säga så igen!) nu känner jag mig inte lika lat längre! det var super kul att få träffa amigosen. nu ska jag gosa ner mig i sängen och vila upp mig för imorn. snart lov! håll ut!






/J

NU KÖR VI NÅGRA AVSNITT!

pretty little liars ♥

FLUMMIGT

ännu en dag är avklarad på grand hotell! bara två dagar kvar! sen tar jag lite sportlov! idag har det varit en riktigt rolig dag, trotts att jag var på städ hela dagen! ida var sjuk idag (krya på henne!!) så det var bara jag och frida idag. vi fick äntligen vara tillsammans så vi gjorde vårt bästa att inte flumma och göra jobbet ordentligt för en gångs skull! visst gjorde vi allt perfekt, men att inte flumma lyckades vi inte med! vi är trötta efter dem här två veckorna på grand så vi var helt slut idag. sedan fick vi i oss en varsinn fanta (SOCKER!) och då blev allt bara värre... nu är jag i alla fall hemma och ska vila upp mig till träningen ikväll! är pepp som satan!
 
/J

LOVE BOYS WHO...

 
 
Tumblr_lvn9glhmk01r5rgkso1_500_large
 
Tumblr_lu1rgtfvab1r5rgkso1_500_large
 
Tumblr_mghooeabyt1rmdqtqo1_500_large
 
Tumblr_ltiy75ua3m1r5rgkso1_500_large
 
Tumblr_ltiy3xyxzd1r5rgkso1_500_large
 
 
Tumblr_ltu3w3ajrh1r5rgkso1_500_large
♥/J

TUMMEN NER FÖR PLUGG..!

yes, det är väll det jag ska göra hela kvällen..plugga.. usch, om bara skolan kunde försvinna. vi är ju inte ens i skolan på 3 veckor. vi borde faktiskt få slippa! längtar till sportlovet måste jag säga! på söndag sätter jag min i en bil tillsammans med linn till sälen! 4 dagar med bara skidor och sin barndoms kompis! härligt! resten av lovet vet jag inte. nån dag ska jag med josefine till mora. så jag har bara roliga saker att titta fram på! 
 
/J

TAKE A BREAK

hon som "tar hand om mig" på praoen är såå snäll! om hon ser att jag går runt och jäspar ger hon mig en ramlösa och så får jag sätta mig och vila! how sweet?


/J

YOU MAKE ME HAPPY!

nu hatr jag slängt i mig some food och ligger just nu fastklistrad i sängen med lite musik! det var riktigt roligt att träffa mina amigos igen! satt först och pratade med victor, gustav och per om helgen som varit. riktigt kul att få prata med dem igen! sen pratat med josse om bla att vår lilla pojke fyller 15 snart! (victor!) sen har vi hunnit prata lite om sportlovet som kommer. en liten bit av lovet kommer jag vara i sälen med linn, senare ska jag upp till mora med josse! lovely!



you make me happy /J

MONDAY AGAIN

...och det betyder en till vecka prao med mupparna! idag var vi på städ, och gissa vad vi fick göra!? städa! hahha, det var inte så roligt. det var mycket roligare på frukost/lunch. jag, ida och frida delades upp med tre olika arbetare, så vi fick inte vara tillsamans... vilket sög. sen lärade jag mig att bädda sängar perfekt. på ''hotell vis''. (ja, hur det nu är. fint i alla fall!) ikväll får jag äntligen börja känna på vattnet igen! ska upp på lugnet och heja på mina kompisar som ska tävla. sen sa min tränare att jag fick simma in i alla fall! men det lilla gjorde mig såklart super glad! 
 
/J

WHEN YOU FEEL LIKE THIS...

jag håller på att ta tag i vår 'barrärrevet samanfattning' just nu. känner mig lite såhär...
  
/J

ROLIGT CITAT

 
 
 
roses are red
violets are blue
i like your ass, and i will tap it too
 

LÅNG BILRESA...

äntligen hemma! har tagit mig en dusch och packar upp lite saker. bilresan var gräsligt lång! vi stannade till på IKEA och åt lite mat, och köpte lite ramar som jag ska sätta upp lite kort i. (har världens bästa idé som jag hade tänkt ock göra. i will tell u later!) jag sov i bilen med lite musik i öronen, men ändå gick bilresan så sakta! menmen, nu är jag i alla fall hemma! hoppas ni har haft en bra helg!
 
new in:
 
BÅDA TRÖJORNA FRÅN MONKI
 
VÄSKA- DON DONNA
 
PLÅNBOK- MONKI
/J

I STORSTADEN

hola! nu sitter jag på hotell rummet med borsan och tittar på melodifestivalen. dagen har varit riktigt mysig! fått träffa mina kusiner (bla. min nya kusin axel! såååå liten och söt!) resten av dagen har jag gått lite på stan men min familj. fick med mig två tröjor, en ny plånbok och en väska vilket jag verkligen behövde! sen var vi ut och åt på den här nya resturanden "plock". vet inte om ni vet vad det är, men det sägs vara riktig populärt! det var riktigt gott och det va kul att prova nått annat än dem här klassiska resturangerna!


/J

MOT UPPSALA

godmorgon vänner! som ni ser är jag vaken vääldigt tidigt.. idag ska jag till uppsala för att träffa min nya kusin! älskar bebisar så jag kommer säkert ta han och rymma iväg. nejdå, kanske inte. men det ska bli enormt kul att träffa honom. Axel heter han! så snart ska jag sätta mig i bilen. tänker ta med mig en kudde så jag kan sova i bilen! är riktigt trött! i uppsala ska vi såklart shoppa lite också! mysigt mysigt!



/J

FAVORIT

 
 
åh så bra den är! 

GLÄDJE!

titta vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem! tack mamii! tacktacktack!
 
/J

UPP MED HAKAN! IT'S FRIDAY!

känner mig lite depp just nu... nu sittar alla mina simkompisar på tåget till stockholm till stockholm för att tävla. och här sitter jag i en soffa och har ont i axeln!? nej nej nej! inte alls roligt. men jag tror att det börjar att kännas lite bättre? eller är det bara så att jag vill att det ska vara bra, så jag lurar mig själv? jag vet inte... upp med hakan nu julia! äntligen är det fredag! idag på praon var frida med igen, så det blev riktigt roligt! flummigt blev det i massor! ikväll drar jag till linn inför lite film och småprat! var så vidrigt länge sen jag såg tjejen! have a good friday friendos!
 
/J

MIN PRESENT!

ni vet det lilla paketet jag fick på alla ♥-dag? nu kan jag avslöja vad som fanns i det! 
 
+ en jätte god choklad ask! /J

HOTELL MAT

åh, måste bara få säga att vi äter den bästa maten på praon! vad ska jag säga? HOTELL FRUKOST! jag, frida och ida äter som djur. så gott! nu ska jag byta om till myskläder och dra mig mot sängen. och jag kan äntligen säga att "imorgon är det fredag!!!!"


/J


PIFFA UPP SÄNGEN

titta vilket fint påslakan jag hittade idag på åhléns! precis vad jag behövde! böver piffa upp min säng lite känner jag. perfect!
 
 
/J

KÄNSLAN NÄR MAN TAR AV SIG FÖRKLÄDET

hej på er! man blir helt slut efter en dag på grand, så jag ligger just nu och tittar på pll nerbäddad i min soffa. mysigt! dagen har varit riktigt rolig! frida var med mig och ida på frukosten och lunchen, så det blev såklart dubbelt så roligt! idag är det ju alla hjärtans dag, så idag på lunchen (på O´lerys) satt det massor av pensionrer på en liten ''dejt''! så söta så man bara vill gå fram och krama om dem! riktigt mysigt och jobba på lunchen pch se alla par som kommer! 
 
bjuder på mig själv! /J

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

imorse när jag vaknade stod det ett litet paket på köksbordet! en alla ♥-dag present från familjen. vad som finns i den får ni se lite senare. GLAD ALLA HJÄRTANS DAG VÄNNER!

PRETTY LITTLE LIARS

har precis gosat ner mig i soffan och ska titta på några avsnitt av pll. är sååå trött efter jobbet (låter grymt vuxet) så jag tror att jag ska somna. ska bli skönt att få lägga mig ner en stund. 
 
Tumblr_lat6d6klht1qbetifo1_500_large
Tumblr_lat6d6klht1qbetifo1_500_large
/J

PINSAMT..

hej på er amigos! hoppas ni på min skola har en bra prao! det har i alla fall jag! (och ida såklart). idag har det varit upp mot 140 gäster på hotellet så det har varit riktigt strässigt! idag på Olery's (sport resturangen på stan) fick vi lära oss att bära massor av tallrikar på en arm! det var riktigt svårt och tungt, men jag tror vi fixade det ganska bra! förutom när jag gjorde världens tabbe..! det satt fem personer vid ett bord och var klara. så jag tänkte väll att jag kunde ta deras tallrikar till disken. jag tog upp två till en början. men sen fem stycken, blev för tungt! så alla bestiken ramlade ner på golvet och det skramlade som satan!! alla tittade på mig och jag försökte lugna ner alla så jag sa bara ''det är lungt!''. men jag fixade situationen ganska bra. tyckte jag och dem som jobbade där i alla fall. puh. pinsamt! 
 
/J

ÖVERANGSTRÄNGT AXELN..

mitt liv gick från toppen till botten idag när en sjukgymnast berättade att jag hade överangstängt min axel.. fysatan så ledsen jag blev! jag får inte hänga med till stockholm på tävling, och inte träna på en vecka. kännslan jag har nu, går inte att beskriva. USCH!! får inte använda min arm till något. jag är ju högerhänt, och såklart är det höger axel som krånglar..



man blir ju nästan gråtfärdig! /J

FETTIS DAGEN!

glad tjockisdag på er! (säger man så?) idag va jag på Grand igen såklart, riktigt roligt! vi ska få lära oss att bära sådär super många tallrikar på en arm! hur coolt är inte det!? sen efter praon drog jag på konfa med frida. vi gipsade lite ballonger till ett projekt lite senare, så det blir kul! jag och martin hade ett riktigt bra team work! imorn efter praon ska jag försöka hinna med lite plugg också! skulle vara så skönt att bli av med det! ciao!



/J

FÖRSTA DAGEN ÄR AVKLARAD

yes, nu är jag hemma från grand hotell. det har varit riktigt roligt! började med att vi kom dit. fick speciella tröjor och förkläde osv. vi fick börja med att skära upp grönsaker och lägga upp frukost på olika fat. vi fick såklart smaka av frukostbuffén villketr var toppen! sen fick vi plocka in tallrilkar osv. vid lunchen fick vi gå in på Oleary's (rasturang. förlåt för att jag inte kan stava till det..) där fick vi göra lite småplock och såklart smaka av maten där också. haha! allt har varait super roligt. jag blev riktigt nöjd över min platts på grand!
 
/J

GRAND HOTELL

woohoo! imorn börjar vår prao på grand hotell i två veckor. så spännande det ska bli! jag åker buss ner dit imorn med ida. vi börjar åtta, så ingen sovmorgon här inte! vi kommer träffa frida som också har sin prao där, så det blir riktigt roligt!  ska skriva senare vad vi fick göra osv. i will tell u later! just nu känner jag mig super laddad. vi får se imorn vad som händer!
 
 
 
/J
 

AJ!

hej på er! nu har jag kommit hem efter ett plågsamt pass på lugnet. dumma axel! gör riktigt ont.. vi hade något som hette sponsorsim idag på lugnet. vi ska ju på utlandsläger snart så vi ville sammla in lite pengar till det. vi får skaffa lite sponsorer på egen hand, sen simmar vi i en timme och får pengar för hur många meter vi simmart! fiffigt right? vi fick ihop riktigt mycket pengar till resan! längtar så jag spricker! nu ska jag titta på ett avsnitt på pll. så have a good night guys! 
 
/J

NYBAKTA BULLAR

min mamma är bäst /J

I'M IN LOVE

har slutat andas. ANTON EWALD! är det bara jag eller vill man krama ihjäl pojken? gud så snygg!



/J

STORT TIPS!

som ni kanske vet köpte jag en hårolja till mitt hår när jag klippte mig! mina toppar blir så äckligt slitna efter ett tag. jag har använt detta ett tag nu efter jag klippte mig och det känns verkligen skilnad! ett stort tips för er son hade samma problem so mig!



Gliss / H&M 59:-

SNOW

åh! jag som ville att det skulle börja bli vår.. när jag vaknade tittade jag ut genom fönstret och såg att det snöade. super mycket! menmen, det får väll smälta bort igen.. idag kommer jag bara att vara hemma och mysa med ma family. kanske skriva lite på min deckare som ska in efter sportlovet. behöver ha en liten mys-dag. hoppa ni har det bra!
 
/J

FRIENDS

hola! dagen idag har spenderats med annie och ida. vi har haft en liten photoshoot hemma hos ida idag, och det blev riktigt bra bilder! så nu väntar jag bara på att ida ska skicka dem till mig så jag kan dela med mig lite av dem. vi frös riktigt mycket! vi stod ute i bla. bara klänningar, så ja, det var riktigt kallt! nu har jag myst ner mig i sängen och ska titta på ett avsnitt av pll som josefine har fått mig att titta på. tycker det verkar riktigt bra! ha en bra kväll guys!
 

SÅ MÄTT SÅ JAG DÖR

mina närmaste kompisar kommer nog att ta kort på dethär inlägget nu, för att dem vet att jag nästan aldrig blir mätt. men nu har jag nyss kommit hem från ett litet resturang besök på banken (nej, inte riktiga banken..) med min tokfamilj. riktigt mysigt! och såklart, var det super god mat. känns som jag aldrig mer kommer äta något i hela mitt liv. men vi vet alla att det inte kommer hända!
 
Tumblr_md2e2amqyb1rg0wtqo1_500_large
Tumblr_md2e2amqyb1rg0wtqo1_500_large
fast... inte just nu! /J
 

SWEET DREAMS

nu har jag kommit hem från träningen. nu känner jag att jag är laddad inför lite helg! imorn ska jag va med annie och ida. vi ska ut och fota lite seriösa bilder för en gångs skull. ska bli kul att få lite nya bilder på datorn som jag kan dela med mig av! men nu ska jag slänga mig i sängen och sussa lite. sov gott!



/J

ATT TAPPA MOBILEN I ANSIKTET...

...är bland det värsta som finns! ligger just nu i sängen och lyssnar lite på musik. skulle ta upp min mobil och titta ett sms och höll då mobilen rätt ovanför huvet villket var väldigt osmart. tappade den rakt i ansiktet. aj! verkligen tummen ner för det! idag i skolan då? jodå, helt okej dag. vi har något som kallas för ''skapande skola'' just nu, så en kille kom till oss idag för att prata lite om foto osv. sedan har jag ätit mig riktigt mätt på hemkunskapen! måste få skryta lite nu: vann faktiskt över isac när vi skulle diska och plocka ihop. han blev riktigt sur såklart, men en stolt vinnare här! och imorn är det äntligen fredag! 
 
/J

ONT I AXELN?

nu ska jag försöka ta mig upp mot lugnet inför lite träning. men har så jädrans ont i axeln.. började i söndags när jag hoppade i vattnet, sedan har det bara blivit värre.. har en kompis som drog till axlen så pass enormt, så hon fick inte träna på ett år. tanken att jag ska få så har slagit mig, men jag tror inte jag får så. men man kan ju inte låta bli att tänka lite.. jag ska i alla fall göra ett försök nu! so have a good time frinds!
 
/J

LAZY

hej på er friendoos! nu har jag nyss tagit mig lite fika och sitter och tittar lite på film. jo, okej då! lite lat är jag väll! idag hade vi ute idrott... och det var min grupps tur att åka skidor. men då fanns det såklart bara tre par pjäxor i strl 38 och två par i strl 37, och alla dem var tagna. jag har åkt skridskor på idrotten minst 3 gånger så jag blev inte så glad. men jag, ida och matilda försökte göra det bästa av situationen! som tur var så åkte snygg-läraren krister med oss, så det var ju helt okej..! annars har dagen varit helt okej. 
 
/J

SNART ALLA ♥ DAG

Tumblr_lyfntg3sgs1qkarl0o1_500_large
 
Tumblr_lzch77ugug1r22s0fo1_500_large
 
Tumblr_lzeefpz5fq1qjp7x5o1_500_large
/J

MORGON TRÄNING...

hej på er alla pigga! (ni som är trötta kan bilda ett lite team med mig just nu känner jag..) dagen har väll varit lite sissådär.. började dagen med morgon träning som vanligt vilket tog kol på mig. sen i skolan var ida och annie sjuka, så jag kände mig lite (mycket) ensam! bli friska! så dagen i skolan var ingen höjdpunkt. jagade jakob upp och ner i hela skolan för att få tag på min mobil som han hade tagit och snackade lite ''deep talk'' med shawon. riktigt skönt att prata med den killen ibland! hoppas ni har det bra hörrni!
 
/J

EN LITEN FRÅGA

skriven av: M
vart har du köpt dina solglasögon? sååååååå freaking snygga
 
svar: jag har köpt dem på bikbok för ett tag sedan. vet dock inte om dem finns kvar. jag tycker dem är riktigt snygga! tacktack!!
 
/J

HÄRLIG MÅNDAG!

jag vet, det låter helt knäppt. men idag började vi halv tio och fick sluta ett! how great? riktigt skönt. hade bara so, spanska och en kvart engelska. riktigt skönt. nu sitter jag och tittar på ett avsnitt av vampire diaries och har tagit mig lite och äta. ligger nu under filten och bara myser. lite senare kommer rasmus hit, och då ska vi upp på lugnet för lite träningen. hoppas ni har det roligt i skolan guys! hahahah!
 
/J

DARIN

som ni kanske vet har ju darin släppt ett nytt album! trodde inte att jag skulle hitta någon bra låt, men jag gillade faktis rätt många! hittade tre låtar jag verkligen gillade! hoppas ni tycker detsamma! ni får gärna lyssna och tycka till!
 
Tumblr_lwq596sb0i1qkremvo1_500_large
 
 
 
/J

KUPOLEN / NEW IN

hej på er! idag när jag vaknade drog jag mamma och brorsan till kupolen! hade några ärenden jag verkligen behövde köpa. fick lite med mig hem som jag kommer visa lite bilder på här under! just nui sitter jag och lyssnar lite på musik och bara ligger och vilar. taggar upp mig lite till träningen nu ikväll. sen imorn börjar skolan igen.. sista veckan innan prao! härligt! har lyckats gjort klart de flesta läxorna nu i helgen. gud va skönt det är att bli av med lite saker! 
 
kläderna jag fick med mig hem:
 
 
byxor från bikbok - 499kr
 
tröja från bikbok - 299kr
 
köpte även en hårolja som min frisör tipsade mig om! få se om det blir nå bra!
/J

NU KÖR VI!



/J

CARZY!

just nu sitter jag här med elin och bara dunkar lite musik och pratar lite om livet. tänkte lägga upp en liten film på oss som vi har gjort för ett tag sedan. den är riktigt brutal så jag är lite osäker om jag verkligen vågar visa den. men det tror jag att jag gör! så håll ett öga öppet efter videon. jag lovar, ni kommer grava..! hoppas ni har en bra helg!
 

 
 
 
 

 

SUNSHINE

härligt med helg! sov rikigt länge idag. men jag kände att jag verkligen behövde det. har varit så gräsligt trött i veckan. skolan tar kol på mig! vi har haft (och har) väldigt mycket saker just nu. men snart siktar vi mot prao och sportlov. Så jag hoppas det värsta är över snart! Idag ska jag träffa elin en sväng, och senare upp en sväng på lugnet. jag ser att solen har tittat fram nu, så det är ett stort pluss! nu ska jag fia till mig lite och skriva no:n. ciao!
 
 
 

FRIDAY!

 /J

HELGALEN TÄVLING I BACKEN...

hola friendos! som sagt så har dagen spenderats i backen med några från skolan. det var en perfekt dag för att åka skidor! härlig att solen kom fram också! jag åkte för det mesta med ida,annie,jacob,jakob,matteus och shawon. va det kul? ja..det kan diskuteras... först så drog jag och jacob igång en liten ''tävling'' i backen. att vi skulle få ner varandra så vi rammlade. well, han lyckades.. vi åkte i liften och såklart så drog han undan liften för mig och puttade ner mig i branten... jag tyckter riktigt synd om dem som åkte liften när jag gled ner för hela liftbacken. (hur branten ser ut hör ni på ordet. väldigt brant!!) och ja, jag blev riktigt sur på honom! lite senare tog han mina skidor och åkte ner för backen med dem. jag som stod kvar högst upp kunde ju inte åka ner.. som tur var stod jakob kvar vid mig så jag hoppade upp på hans rygg så han kunde åka med mig ner för backen! lite scary kan man säga!!! yes, man kan säga att det inte var min dag idag... men riktigt roligt har det såklart också varit! 
 
P23_large
 
P23_large
/J