PLAYITAS 2013

som sagt så har jag varit utomlands med mina kära vänner i simklubben. på Fuerteventura som är en av kanarieöarna utanför spanien. flygresan dit var lång men som tur va hade jag elin, ellen och rasmus vid min sida så det gick rtt så snabbt i alla fall? va sjukt nervös inför flygresan! (för er som inte vet så har jag nödlandat med ett flygplan för några år sedan för att det brann i planet så vi va tvugna att landra utan hjul.) men allt gick toppen! sen nör vi kom fram var det sol och 24 pluss grader vilket alla var överlyckliga med! efter flygresan som var ca 6 tim skulle vi sätta oss i en buss i 45min till playitas där vi skulle bo!
 
 
 
 
 
maten var såklart höjdpunkten på resan! vi fick förrätt, mellanrätt och efterrätt på varenda mål på dagen. mums! efter bara två dagar så var alla röda som kräftor för att vi hade bränt oss så mycket. inget kunda ligga ner utan att det svad som satan. lite kul va det faktiskt! lägret gick såklart ut på att vi skulle toppa oss. och jag tyckte träningen flöt på helt okej. stod ut med två träningar per dag förutom två dagar! träningarna va riktigt roliga! den sista träningen skojade vi till det och skämde ut oss med roliga lagkapper, bilder under vattnet och så slängde vi i våra tränare i vattnet! glada blev dem ju inte, men vi skrattade sjukt mycket. vi träffade också ön's maskot ''sharky''. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
en av våra lediga dagar provade vi på vindsurfing! det va det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. dem som stod och tittade på oss fick nog sig ett gott skratt! klumpiga som vi var, men efter ett tag fick vi in det! så vi blev as bra! riktigt roligt! sen hade jag, elin och sandra en lite oseriös photoshoot. vi gjorde bla. en parodi på titanic.. (nej, ni får inte se den.. haha, lite för konstig) andra lediga dagen åkte vi till staden för lite shopping. jag hittade bara ett armband... blev lite besviken men vi gjorde det kul. sen letade jag och josefine upp olika spanska skyltar osv som vi skulle fota och visa våran spanska lärare. 
 
 
här ser ni mig och rasmus släpa brädor som små tokar... dem var super tunga!!
 
 
 
 
 
 
 
tro nu inte att det här är det ända vi har gjort, för så är det inte! ville bara att ni skulle få se lite av det vi har gjort. tack till alla ni som var med på läret och gjorde så att jag fick den bästa veckan någonsin. glömde också att berätta en till sak. vi åt lunch på ett super fint ställe men en super snygg sevitör. jörgen råkade då höra att jag sa det så han gick fram till snyggingen och sa att jag tyckte att han var snygg. ja, jag skämdes super mycket. men tack vare det så fick jag massa godis! haha, måste kuna kontrollera vad jag säger ibland.. mer bilder kommer att komma upp allt eftersom. så håll ögonen öppna!
 
/J
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo