FRYRA SAKER OM MIG

 jag kan inte äta med kina pinnar. jag vet verkligen inte vad jag gör för fel. har någon förbannelse över mig eller något. alla i min familj kan, och där sitter jag och äter med bestick. totalt värdelöst. lär mig någon, snälla!
 
älskar att plåga mig själv. alltså inom sport. älskar att ta ut mig så mycket så jag ligger på golvet och mår illa. älskar att se hur långt min kropp kan gå. låter konstig, men jag älskar att ta ut mig.
 
jag älskar musik. inte bara att lyssna på, utan också att spela och sjunga. kanske inte va något ni trodde att jag gjorde, men ni som känner mig bra vet att jag alltid går omkring och lysnnar på musik. har alltid mina hörlurar med mig. man vet ju inte när man behöver dom, right? att sjunga inför folk har alltid varit en fobi. det är något att träna på för min del.
 
gör oväntade saker när jag nyser. haha, ja det är sant! jag antingen väldigt fula grimacher, ljud eller gör någon konstig rörelse. inget vackert att se. vet inte hur många gånger mina kompisar i klassen har sagt ''prosit'' till mig i klassrumet. kan aldrig låta bli att skratta.
/J



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo